Első a bőr

Nálunk, a NIVEA-nál mindig a bőr az első. Több mint 100 éve vizsgáljuk, és keressük a legjobb, legbiztonságosabb és leghatékonyabb bőrápolási formulákat. A bőrápolás egyik vezető szakértőjeként, a legfejlettebb bőrkutató központokkal is rendelkezünk. Elkötelezettek vagyunk az emberiség és az emberi bőr természetes egészsége és szépsége mellett. A környezetvédelem iránti elhivatottságunk bizonyítéka, hogy a biztonságos, szelíd és hatékony bőrápolás a szenvedélyünk.

A NIVEA ISMERI A BŐRT…

Több mint 100 éves tapasztalattal, évente közel 2000 tudományos kutatással és több mint 1000 NIVEA szakértővel, akik kizárólag kutatás-fejlesztéssel foglalkoznak, mélyen megértjük a bőrt és annak hatását az emberi közérzetre. Csak 2018-ban több mint 1900 saját szabadalmi technológiánk került felhasználásra a NIVEA termékekhez, vagy azok jövőbeni fejlesztéséhez, világszerte. Soha nem elégszünk meg a puszta szabályozási előírásokkal, a jogi követelményeken túl azon dolgozunk, hogy még a legérzékenyebb bőr is csak a NIVEA pozitív és gondos érintését érezze. Következésképpen az összetevők és termékek biztonsági kritériumainak listája nálunk sokkal szigorúbb, mint bármely más szabály.

…ÉS SZERETJÜK.

A bőr egészségének és biztonságának megfelelő magas minőségi sztenderd szerint választjuk ki termékeink összetevőit, amelyek segítenek, hogy bőrünk egészséges és szép maradjon. Mindig a lehető legjobb és leginkább fenntartható megoldást keressük, ami nem mindig az, amire számítasz. Bizonyos esetekben a mesterséges összetevők jobbak a bőrünk és bolygónk számára, mint a természetes eredetű alternatívák. Vegyük például az illóolajokat: a természetes változat irritálja a bőrt, vagy allergiás reakciókat okozhat. Ezzel szemben a szintetikus illóolajok gyengédek a legérzékenyebb bőrhöz is, és sem az emberiségre, sem a bolygóra nem veszélyesek.

A BŐRÁPOLÁS ESSZENCIÁJA

A modern bőrápolás úttörőjeként, a NIVEA több mint egy évszázados tapasztalattal rendelkezik abban, hogyan segítse az embereket szépségük kiteljesítésére, és igazán jól érezzék magukat a saját bőrükben. Világszerte emberek milliói bíznak termékeinkben és szeretik azokat. Mindig arra törekszünk, hogy a lehető legjobb bőrápolási élményt nyújtsuk, ezért folyamatosan fejlődünk és fejlesztjük formuláinkat. Hiszünk a bőrápolásban, ami ahhoz szükséges, hogy bőrünk egészséges legyen és elutasítunk mindent, amiben nem bízunk meg teljesen. 

Összetevőink között megkülönböztetünk „alapvető” és „kiegészítő” anyagokat. Az „alapvető” összetevők a kozmetikai világ mindennapi hősei. Az alapfunkciókat látják el, és abban segítik termékeinket, hogy azok a legjobb és legmegbízhatóbb módon ápolják bőrödet. A texturáló- és emulgeálószerek kozmetikumainkat simává, kellemes tapintásúvá és könnyen kezelhetővé varázsolják. Tartósítószerként a NIVEA termékeket hosszú ideig frissen tartják és biztonságosan felhasználhatóvá teszik.

A „kiegészítő” összetevők adják termékeink különleges előnyeit. Néhányuk, mint például a Q10, a NIVEA felfedezéseként forradalmasította a kozmetikai világot. Hozzájárulnak ahhoz, hogy a bőr természetes funkcióinak fokozásával igazán különleges ápolást biztosítsanak.

Legyen szó alapvető vagy kiegészítő anyagokról, a termékeinkbe kerülő minden összetevőt szigorúan, a szabályozási követelményeken túl is tesztelünk. Így biztosítjuk, hogy minden termékünk megfeleljen a legmagasabb sztenderdeknek, valamint, hogy a NIVEA-ba vetett bizalmad mindig megmaradjon.

Szeretnél többet megtudni a NIVEA termékekben használt összetevőkről? Ismerd meg az egyes komponenseket és komponens csoportokat, fedezd fel, hogyan működnek, valamint, hogy miért alkalmazzuk őket ápolóinkban.


„Kiegészítő” összetevők

Ismerd meg azokat a szuperhősöket, amelyek a NIVEA bőrápolást olyan különlegessé teszik! A „kiegészítő” összetevők különös gondot fordítanak a bőrödre. Támogatják és védik annak természetes egyensúlyát, ellensúlyozzák az öregedés látható jeleit és fokozzák termékeink hatékonyságát.

Eucerit

Mi az az Eucerit?

Bizonyos értelemben az Eucerit a modern kozmetikumok és a teljes NIVEA márka alapja. A több mint egy évszázaddal ezelőtt felfedezett, természetes eredetű, gyapjúviaszból származó emulgeálószer az ikonikus NIVEA Creme alapösszetevője lett a krém megalkotásakor. Az Eucerit teszi lehetővé a kozmetikai termékek olajos és vizes komponenseinek megfelelő elegyedését, egyfajta kapocsként viselkedik a két típusú anyag között.

Q10

Mi az a Q10?

A Q10 koenzim egy olyan molekula, amelyet szervezetünk is előállít. Kulcsfontosságú a sejtek energia-metabolizmusához. Energizálóként segíti a sejtek növekedését, egészséges állapotuk megőrzését és a regenerálódását. A Q10 egy erős antioxidáns, amely felveszi a harcot a szabadgyökökkel szemben, valamint az erősen reaktív molekulákkal, amelyek különböző szinten károsítják a sejteket, beleértve a DNS-t, a fehérjéket és a lipideket is.

 

Kreatin

Mi az a kreatin?

A kreatin a máj, a vese és a hasnyálmirigy által előállított szerves vegyület. Kulcsfontosságú szerepet tölt be a szervek energiaellátásában, egyfajta akkumulátor, amely energiát szállít és szabadít fel.

Édes mandulaolaj

Mi az az édes mandulaolaj?

Az édes mandulaolajat érett mandulamagokból, a mandulafa édes, hámozott gyümölcséből hidegen préselik, majd finomítják. Az úgynevezett arany olajat enyhe, édesen mogyorós aromájával évszázadok óta használják a gyógyászatban és a bőrápolásban is.


Alapvető összetevők

Keverőszerek

A keverőszerek biztosítják, hogy a különböző összetevők minél hatékonyabban bejussanak a bőrbe (pl. víz és olaj)

Szerkezetmódosítók

Abban, hogy kellemes érzésű és állagú legyen bőrödön a krém, testápoló vagy gél, a következők segítenek.

  • Reológiai módosító
  • Oldószerek
  • Gyöngyöző anyag
  • Szilikonok
  • Átlátszatlanná tévő segédanyagok

Tisztítószerek

A bőr megtisztítása a szennyező anyagoktól és/vagy a hámlasztás

  • Felületaktív anyagok
  • Hámlasztó szerek

Előkészítés

A bőr leghatékonyabb előkészítése és a tökéletes PH szint biztosítása

UV szűrők

A bőr megóvása a lehetséges káros napsugaraktól

Illatok

Vonzóvá teszi a terméket megjelenésével, illatával vagy ízével (ajakápolás) good

Tartósítószerek

Tartósítószerek

Biztosítja, hogy a termék friss és mindig biztonságos maradjon a bőr számára