Hogyan csökkentsük a nyaki ráncokat

Hogyan csökkentsük a nyaki ráncokat

Természetes módszerek, melyek kisimítják a nyaki ráncokat! Amikor a nők a bőr öregedése elleni küzdelemre gondolnak, általában megfeledkeznek a nyaki ráncok kezeléséről. Próbáld ki tippjeinket a nyak bőrének feszesítésére, és a gyönyörű nyak és áll megőrzésére.

Nyaki ráncok - hogyan, honnan és miért jelennek meg?

Tudj meg többet a nyaki ráncok tudományos hátteréről, és fedezd fel bőrápoló termékeinket, amelyek megvédik a nyak és a dekoltázs bőrét!
mature-woman-smiling

Gyönyörű dekoltázs

Ápold nyakad és dekoltázsod érzékeny bőrét a NIVEA SUN Protect & Refresh hűsítő napozó permet SPF 30 használatával. UV védelmet biztosít, és védelmet nyújt az UVA-sugárzás okozta bőröregedés ellen. Így ezentúl magabiztosan viselhetsz kivágott ruhákat és felsőket a korodtól függetlenül.
smiling-woman

Bőrápolás a fiatalos kinézetű bőrért

A bőröregedés jelei a száraz bőr, rugalmasság csökkenése. Megfelelő termékekkel és megelőzéssel feszesebbé tehetjük a bőrt. A NIVEA Q10 Power Ránctalanító Nappali Arckrém SPF15 segít megvédeni a bőrödet a káros UV-sugaraktól, hogy ne rongálják a bőrben található kollagén hálózatokat.

Mi okozza a nyaki ráncokat?

A ráncok akkor jelennek meg, ha a kötőszövet és a bőr alatt található zsírréteg megsérül. Ennek hatására egy rés jön létre, amelybe a bőr felső rétege belesüllyed, így létrehozva a ráncot.

A nyakon megjelenő vonalak, ráncok egyéb okozója lehet a bőr természetes nedvességtartalmának csökkenése, avagy megjelenhetnek a helytelen életmód következtében is. Természetesen a nyaki ráncok nem jelentenek fenyegetést az egészségedre nézve, mégis tehetsz megelőzésükért és elkerülésükért. 

Hatalmas előnyt jelenthet, ha megfelelő figyelmet fordítunk a nyakon található érzékeny, vékony bőr ápolására a mindennapokban.


A legjobb tippek a nyaki ráncok csökkentésére

Tudd meg, hogyan csökkentheted a ráncokat, és hogyan érezheted magad jobban a bőrödben ezekkel az apró életmód változtatásokkal! Itt az ideje, hogy azt viseld, amit szeretnél!

N, mint nedvesség

Ahogy idősödünk, a bőrünk egyre szárazabbá válik. Még ha a húszas éveidben zsíros bőröd is volt, nem valószínű, hogy bőrtípusod nem változik, mielőtt elérnéd a harmincas vagy negyvenes éveidet. Míg ez azt jelenti, hogy megszabadulsz a mitesszerektől, közben nem szabad elfelejtened, hogy bőröd már sokkal több hidratálást igényel, így több hidratáló terméket kell beépítened a bőrápolási rutinodba.

A NIVEA Intenzív Testápoló Tej kifejezetten a száraz bőr ápolására lett kifejlesztve. A mandulaolajat tartalmazó formula feltölti a bőr természetes nedvesség raktárait, így a nyakadon található bőrt selymesen puhává varázsolja.

Továbbá ajánlatos naptejet kéznél tartanod, hogy megvédd bőrödet az UVA-sugarak okozta bőröregedéstől. A NIVEA SUN Protect & Moisture Hidratáló Naptej SPF30 széles spektrumú UV védelmet és hűsítő élményeket kínál bőröd számára.

4 gyakorlat a nyakon található ráncok kisimítására

  1. Húzd ki a szád két sarkát az arcod szélei irányába! Lazítsd el és ismételgesd!
  2. Nyújtsd ki a nyelved, amennyire csak bírod! Tartsd így 60 másodpercig!
  3. Emeld fel az állad a plafon felé, csücsöríts, mintha meg akarnád csókolni a mennyezetet!
  4. Emeld fel az állad a mennyezet felé! Érintsd a nyelved hegyét a szájpadlásodhoz, mosolyogj és nyelj!
Tisztítás és hidratálás

Tisztítás és hidratálás

A nyakon található ráncok megelőzése a törődésről szól, amelyet a bőrödre fordítasz.

Használj hatékony, de gyengéd tisztítót, amely puhává és egészséges kinézetűvé varázsolja bőrödet.

Erre tökéletesen alkalmas a Nyugtató Ápoló Micellás Arctisztító 200 ml.
 
smiling-woman-with-sun-hat-on-the-beach

Néhány módszer, amellyel tehetsz a nyaki ráncok ellen műtét nélkül

Napfényvédő krémek

Amikor a bőr ráncok elleni védelméről van szó, a napfényvédő krém elengedhetetlen fegyver. A napfényvédő krémek védőfalként szolgálnak az UV-sugarakkal szemben, melyek károsítják a bőr kollagén hálózatát és hozzájárulnak a bőr rugalmasságának csökkenéséhez.

sporty-woman-taking-a-water-break

Néhány módszer, amellyel tehetsz a nyaki ráncok ellen műtét nélkül

A hidratáltság a kulcs

Hányszor hallottad, hogy több vizet kéne innod? Mindenki ezt tanácsolja, legyen szó orvosokról vagy hírességekről. A folyadékfogyasztás azért is nagyon fontos, hogy víztartalékaink és szerveink és bőrünk közti kapcsolat állandó legyen, így megelőzve a nedvességtartalom csökkenését.
woman-snapping-cigarette-in-half

Néhány módszer, amellyel tehetsz a nyaki ráncok ellen műtét nélkül

Le a dohányzással!

Hasonlóan az UVA-sugarakhoz, a cigarettában található kémiai anyagok is rongálják a bőrt, és hatással vannak a kollagén hálózatokra és rugalmasságra. A nikotin érszűkítő hatása befolyásolja a vérkeringést, így csökkenti a bőr különböző rétegeibe jutó oxigén és tápanyagok mennyiségét.
woman-holding-avocado

Néhány módszer, amellyel tehetsz a nyaki ráncok ellen műtét nélkül

Fogyassz egészséges zsírokat!

Sokak számára a zsíros ételek szóba sem jöhetnek. Ugyanolyan károsnak találják a magas zsírtartalmú ételeket, mint a hal, az olajos magvak vagy az avokádó, mint mondjuk egy zacskó chipset. Az omega-3 zsírsavak (amelyet az előbbi ételek tartalmaznak) valójában szebb bőrt eredményeznek.
background