Szűrés
Rendezés
Rendezés

Zuhanyzásra fel

NIVEA TUSFÜRDŐ

Különböző aktív összetevőket tartalmazó tusfürdők széles választékát kínáljuk számodra, a legkülönbözőbb aromákkal a gyümölcsös illattól az energizáló változatig. Hatékonyan tisztítanak, könnyedén leöblíthetőek, csodás illatukkal pedig már zuhanyzás közben kényeztetnek. Bármelyik tusfürdőt választod, biztos, hogy függővé válsz.
 
Frissesség és intenzív tisztaság

Egyes emberek a bőrük számára intenzív kezelést szeretnének zuhanyozás közben, míg másoknak frissességre van szükségük, hogy reggel ne álmosan kezdődjön a nap. Vannak olyanok, akik a megnyugvást keresik, egy kemény edzés után, vagy éppen időt takarítanának meg és a megfelelő tisztítás mellett a bőr számára szükséges tápláló anyagokat szeretnék biztosítani. A NIVEA széles tusfürdő kínálata képes kielégíteni ezeket az igényeket.

Akár élvezni kívánod az óceán friss illatát, a citrus élénkítő illatát, vagy a magával ragadó egzotikus gyümölcsöket, a NIVEA tusfürdők mindig ideálisak arra, hogy jó hangulatban induljon számodra a nap. Ha hosszú, meleg zuhanyzásokat szereted, ami kellően megnyugtat egy hosszú nap után, akkor válaszd az enyhébb NIVEA tusfürdőket, amelyek csodákra képesek.

Míg egyes NIVEA tusfürdők minőségi olajokat tartalmaznak, amelyek intenzíven ápolják a bőrt, addig más tusfürdők pedig természetes kivonatokat tartalmaznak. A választás kizárólag a bőr igényeitől függ.

Kellemes illatú férfi tusfürdők

 Sok férfi nem igazán foglalkozik a kozmetikumokkal, viszont a NIVEA férfiaknak szánt tusfürdői minden bizonnyal a kedvencük lesz. Reggelente a mentol élénkítőként hathat és energetizálhat, esténként pedig nyugató lehet egy sportos illatú tusfürdő.