Zuhanyzásra fel

NIVEA TUSFÜRDŐ

Különböző aktív összetevőket tartalmazó tusfürdők széles választékát kínáljuk számodra, a legkülönbözőbb aromákkal a gyümölcsös illattól az energizáló változatig. Hatékonyan tisztítanak, könnyedén leöblíthetőek, csodás illatukkal pedig már zuhanyzás közben kényeztetnek. Bármelyik tusfürdőt választod, biztos, hogy függővé válsz.
 
Szűrés
Rendezés
Frissesség és intenzív tisztaság

Egyes emberek a bőrük számára intenzív kezelést szeretnének zuhanyozás közben, míg másoknak frissességre van szükségük, hogy reggel ne álmosan kezdődjön a nap. Vannak olyanok, akik a megnyugvást keresik, egy kemény edzés után, vagy éppen időt takarítanának meg és a megfelelő tisztítás mellett a bőr számára szükséges tápláló anyagokat szeretnék biztosítani. A NIVEA széles tusfürdő kínálata képes kielégíteni ezeket az igényeket.

Akár élvezni kívánod az óceán friss illatát, a citrus élénkítő illatát, vagy a magával ragadó egzotikus gyümölcsöket, a NIVEA tusfürdők mindig ideálisak arra, hogy jó hangulatban induljon számodra a nap. Ha hosszú, meleg zuhanyzásokat szereted, ami kellően megnyugtat egy hosszú nap után, akkor válaszd az enyhébb NIVEA tusfürdőket, amelyek csodákra képesek.

Míg egyes NIVEA tusfürdők minőségi olajokat tartalmaznak, amelyek intenzíven ápolják a bőrt, addig más tusfürdők pedig természetes kivonatokat tartalmaznak. A választás kizárólag a bőr igényeitől függ.

Kellemes illatú férfi tusfürdők

 Sok férfi nem igazán foglalkozik a kozmetikumokkal, viszont a NIVEA férfiaknak szánt tusfürdői minden bizonnyal a kedvencük lesz. Reggelente a mentol élénkítőként hathat és energetizálhat, esténként pedig nyugató lehet egy sportos illatú tusfürdő.