FEDEZD FEL A NIVEA LUMINOUS630 PIGMENTFOLT HALVÁNYÍTÓ KRÉMET

10 évnyi kutatás után a Luminous630 a NIVEA egyik áttörő felfedezése, amely szabadalmaztatott összetevőkből áll, hogy hatékony pigmentfolt elleni szérumként segítsen. A Luminous termékcsalád olyan hatékony összetevőkkel gazdagodott, mint a hialuronsav, amely a komplex szérumban található a bőr ragyogása érdekében. Az öregedés és pigmentfoltok elleni szérumban kollagén-erősítő is található a mély ráncok feltöltésére, valamint szalicilsav a pattanások utáni szérumban a bőr kisimítására.

Az összes Luminous630 terméket alább találod
Szűrés
Rendezés

Milyen típusú termék a NIVEA Luminous és hogyan fejti ki hatását?

A NIVEA Luminous630 termékeket bőrápolási szakértői csapatunk fejlesztette ki, hogy biztonságos pigmentfolt elleni krémek legyenek és, hogy sikeresen halványítsák a sötét foltokat és segítsenek megelőzni a jövőbeni pigmentfoltokat. A sejtszinten működő NIVEA Luminous termékek célja, hogy kettős hatásukkal a probléma kiváltó okát célozzák meg:

- A magas melaninszinttel rendelkező területeken hat a foltok világosítására.

- Következetes használat mellett szabályozza a melanin termelődését, hogy megakadályozza az újabb sötét foltok megjelenését.

 

Mik a pigmentfoltok és hogyan tüntethetőek el?

A pigmentfoltok, más néven sötét foltok, a bőr elszíneződését a melanin fokozott termelődése okozza. A bőrön 4 okból alakulhatnak ki sötét foltok: 

1. Túlzott napozás SPF nélkül
2. Hormonális egyensúlyhiány
3. Életkor
4. Pattanás után/bőrgyulladás esetén

Napozás: a napozás vagy a szoláriumozás következtében, amely szintén UV-fényt bocsát ki, sötét foltok alakulhatnak ki a bőrön. Ezeket a foltokat májfoltoknak, szoláris lentigineknek vagy napfoltoknak is nevezik.

A napfoltok leginkább azokon a testrészeken jelennek meg, amelyek a legtöbbet vannak kitéve a napnak, például az arcon, a kezeken vagy a karokon. 

Hormonális egyensúlyhiány: A bőr elszíneződésének apró területei a melaszma nevű bőrbetegség tünetei. A nőknél nagyobb valószínűséggel fordul elő ez az állapot, különösen a terhesség alatt. Ez általában a magas ösztrogénszintnek köszönhető, szemben az alacsony progeszteronszinttel, ami a bőr pigmentációjának magasabb szintjét eredményezi.

Életkor: a napozással szorosan összefüggő öregségi foltok a melaninból, egy természetes pigmentből keletkeznek, amely az ultraibolya (UV) fény hatására gyorsabban termelődik. Az öregségi foltok a hosszabb ideig a napnak kitett bőrön alakulnak ki, amikor a melanin összegyűlik vagy nagy mennyiségben keletkezik.

Pattanás/ bőrgyulladás utáni: A sötét foltok, más néven gyulladás utáni hiperpigmentáció (PIH), nem feltétlenül hegek. Ezek melaninban gazdag lila vagy sötét foltok, amelyek a pattanások tisztulása után alakulnak ki, és esetenként tovább maradhatnak, mint maga a pattanás. A Luminous630 segíthet célzottan kezelni ezeket a foltokat, hogy világosítani tudja őket, és kiegyensúlyozza bőröd színét.

Fedezd fel Luminous630 termékválasztékunkat, hogy segítsen kiegyensúlyozottabb arcszínt elérni a NIVEA pigmentfolt elleni krémjeivel.

 

Hogyan lehet kezelni a pigmentfoltokat

A válasz: pigmentfolt elleni krémekkel. Kezd el még ma az utat a ragyogó, egyenletes bőrtónushoz a NIVEA Luminous pigmenfolt elleni krémekkel. A NIVEA a Luminous termékek következetes használatát ajánljuk a reggeli és esti bőrápolási rutinban. Például a Cellular Luminous630 Anti Dark Spots nappali hidratáló krémünk SPF 50-es fényvédő faktorral egész nap védi bőröd, így nem kell aggódnod az újabb pigmentfoltok megjelenése miatt. 

Este pedig ápold bőrödet a Cellular Luminous630 Anti Dark Spots Night Cream éjszakai krémmel. Ez a hialuronsavval dúsított termék éjszakára feltölti a bőröd, és kiegyensúlyozza az új melanin termelődését, hogy megakadályozza az új sötét foltok megjelenését.