• Mind
  • Ajakápoló balzsam
  • Radírozó ajakápoló
Szűrés
Rendezés
Ajakápolás: védelem és gondoskodás a gyönyörű ajkakért

Ajkaink számtalan negatív hatásnak vannak kitéve a mindennapok során.  A napfény, a hideg időjárás, a fűtés száraz levegője kiszárítja a szánk érzékeny bőrét, ráadásul ezen a területen nem találhatóak faggyúmirigyek, így olajos védőréteg sem. Emiatt ajkaink könnyen kicserepesedhetnek, kiszáradhatnak, kirepedezhetnek, és elveszíthetik természetes szépségüket. Szerencsére már számos olyan termék létezik, amelyek segítenek megakadályozni a nedvességvesztést, hidratálják és védik az ajkakat a szél és az időjárás viszontagságaival szemben. Sőt, a megfelelő ajakápolók képesek regenerálni a károsodott, kirepedezett bőrt, így ajkaid újra puhák, rugalmasak, ápoltak és egészségesek lesznek.

Ajakápolók a különböző igényekhez igazítva

Ahogyan az arcápolás, úgy az ajakápolás esetében is a termékeknek különböző igényeknek kell megfelelniük. Mivel az ajakak kevés pigmentsejtet tartalmaznak, fokozottan ki vannak téve az UV-sugarak káros hatásainak. Ezért napozáshoz ajánlott olyan ajakápolót használni, amiben fényvédő is található, télen viszont azokat a termékeket részesítsük előnyben, amelyek ápoló anyagokban gazdagok. Az egyes termékek alkalmazási módjukban és állagukat tekintve is különböznek.  A hagyományos ajakbalzsamok a rúzsokhoz hasonlóan működnek, és egy kupak védi őket a szennyeződésektől. A használatuk egyszerű, csupán el kell tekerned a tartó alján lévő kis tárcsát, és már fel is viheted az ápolót az ajkaidra. A sűrűbb ajakápoló vajakat kis tégelyekbe csomagolják, és az ujjaidat használva tudod bekenni velük a szádat. Azonban minden ajakápoló termékre igaz, hogy kicsik, praktikusak, és akár útközben is könnyen használhatod őket.

Hatékony összetevők a rugalmas, egészséges ajkakért

A Labello minőségi összetevők széles palettáját alkalmazza, hogy ajkaidról gondoskodjon. Az ajakápolás fontosságának felismerése a Labellohoz köthető, így nem csak sokévnyi tapasztalat áll a cég mögött, ha új termék fejlesztéséről van szó, de a szakértelem a legújabb kutatásokban is megmutatkozik.  Ennek köszönhető, hogy ajakápolóink a bőr működésével összhangban fejtik ki hatásukat. Az ajkak nyalogatása nem helyettesíti az ajaktermékek használatát, kifejezetten káros, ha így szeretnéd hidratálni őket, ugyanis kiszárítja és irritálja az érzékeny bőrt. Ezzel szemben a rendszeres ápolás hosszan tartó védelmet nyújt, illetve tévhit, hogy az ajakápolók használata függőséget okozna.

Ápolás, illat és szín egyben!

A Labello ajakápolóiban található hatóanyagok hatékonyan táplálják, óvják és kényeztetik a szádat, a gyengéd törődés egységes, természetes megjelenést kölcsönöz ajkaidnak, egy kis színnel varázsolva teljessé az összképet. Gyöngyházfényű és csillogó hatással teszik különlegessé őket, miközben aromákkal kényeztetik az érzékeidet. Termékeink között ugyanakkor olyan kreációkkal is találkozhatsz, amik kifejezetten az ápolást helyezik előtérbe. Férfiaknak szánt termékeink illatanyag-mentesek, matt hatást biztosítanak, összetevői egészségessé és rugalmassá varázsolják az ajkakat.