• Mind
  • Babaápolás
  • Babaápolás
  • Fürdetés
  • Mind
  • 3 az 1-ben
  • Bőrápolás
  • Fürdetés
  • Krém
  • Sampon & Fürdető
Szűrés
Rendezés
Ismerd meg a NIVEA babápolási termékeit, és fedezd fel azt, ami a leginkább megfelel kisbabád szükségleteinek

A családod legkisebb tagja különleges figyelmet és a NIVEA speciális bőrápolási termékeit érdemli. Megtalálni a megfelelő terméket a gyermekednek, nem kell, hogy bonyolult legyen. A NIVEA mindenben segít akkor is, ha a legkisebb családtag bőrének és hajának ápolásáról van szó, és arról, hogy megtanítsuk neki az alapvető higiéniai szokásokat. Nézz szét baba, valamint gyermek termékeink között, és találd meg azt, amelyik a leginkább passzol a kicsi bőrének aktuális igényeihez most és az elkövetkező években. Használd a speciális szűrő funkciót az oldal tetején, hogy még gyorsabban eligazodj készítményeink között. Akár érzékeny bőrre való testápolóra, akár gyengéd törlőkendőre van szükség, ami segít megelőzni a pelenkakiütést, a NIVEA babatermékek széles választékában meg fogod találni a legjobb megoldást.

Segítünk megtalálni a kisbabád egyéni igényeire szabott, legoptimálisabb termékeket 

A NIVEA-nál nemcsak kiváló minőségű termékeket kínálunk, de büszkék vagyunk arra is, hogy szakértői cikkeinknek és információs anyagainknak köszönhetően segítünk kiválasztani a gyermeked szükségleteinek legmegfelelőbb termékeket, valamint egyéb hasznos tudnivalókkal támogatunk kisbabád személyes testápolási rutinjának kialakításában. Mindent egyszerűen elmagyarázunk. Nézd meg hasznos cikkeinket, és fedezd fel, hogy termékeink használatával hogyan tudhatod biztonságban a család legfiatalabb tagjait, és hogyan gondoskodhatsz kényelmükről egész évben.

A gyerekek érzékeny bőre speciális ápolást igényel

Akár kímélő testápolót keresel, hogy megelőzd kisbabád bőrének kiszáradását és viszketését, akár egy enyhébb sampont, amely nem csípi a kicsi szemét, választékunkban mindenre találsz megoldást. Kisbabáddal együtt növekszik termékkínálatunk is. Használd azokat totyogóknál és kisebb gyermekeknél is, hogy bőrük, valamint hajuk egészéges legyen, és segítsük együtt őket fontos tisztálkodási szokásaik megőrzésében nagyobb korukban is. Tedd igazi NIVEA rajongóvá a kicsiket, hiszen tudjuk, hogy azokká is fognak válni, és tegyél róla, hogy most és a jövőben is megkapják a legmagasabb színvonalú gondoskodást. Nézd meg baba termékeinket, keresd meg azt, amire szükséged van: biztosak vagyunk benne, hogy sem te, sem a kisbabád nem fogtok csalódni!