A FENNTARTHATÓ CSOMAGOLÁSSAL ELÉRT EREDMÉNYEINK

A NIVEA-nál a csomagolóanyagok körforgására és felelősségteljes használatára törekszünk annak érdekében, hogy csökkentsük CO2-kibocsátásunkat, és megelőzzük a környezetszennyezést. Módszerünk éppen olyan egyszerű, mint amilyen nagy kihívást jelent: ahol csak lehetséges, csökkentjük a műanyagok használatát, amennyire csak lehet, újra feldolgozzuk, ha pedig lehetséges másra cseréljük, miközben vásárlóinkat is ösztönözzük a csomagolások újrahasznosítására.

 

Tudj meg többet elért eredményeinkről és céljainkról, a kevesebb vagy újrahasznosított műanyagból készült csomagolásainkkal, illetve az ellenőrizhető és nyomon követhető fa felhasználásával készülő csomagolásokkal kapcsolatban.


Vállalásaink a műanyagokról

Az emberiségnek szembesülnie kell a globális műanyag probléma kérdésével, és erre megoldást kell találnunk. A NIVEA-nál ambiciózus célokat tűztünk ki a fosszilis alapú szűz műanyag mennyiségének csökkentésére, és az újrahasznosított anyagok mennyiségének növelésére, valamint a csomagolásunk újrahasznosíthatóságának és újrafelhasználhatóságának biztosítása érdekében.

 

Ismerd meg az eddig elért eredményeinket, és törekvéseinket a további műanyagszennyezés megelőzésére.


Fenntartható papírcsomagolás

Az egyik módja annak, hogy csökkentsük a csomagolásban lévő műanyagot az, ha faalapú anyagokkal, például papírral és kartonnal helyettesítjük azt. Mivel a természet tiszteletére törekszünk, arról is gondoskodunk, hogy az általunk használt természetes anyagot fenntartható módon nyerjék ki, így megvédve az erdőket az erdőirtástól.

Olvass többet a fenntartható papírcsomagolásainkról.


A TE BŐRÖD. A MI BOLYGÓNK. TÖRŐDÜNK VELÜK.

A NIVEA-nál szeretnénk 100%-ban transzparensek maradni, és megválaszolni a fenntarthatósággal kapcsolatos kérdéseidet. Ha ezen a weboldalon nem találod meg azokat a válaszokat, amiket kerestél, vagy részletesebb információra van szükséged, kérünk, hogy látogass el a NIVEA anyavállalatának, a Beiersdorf-nak a fenntarthatósági weboldalára.