fenntartható papírcsomagolás

FENNTARTHATÓ PAPÍRCSOMAGOLÁS

A TE BŐRÖD. A MI BOLYGÓNK. TÖRŐDÜNK VELÜK.

FENNTARTHATÓ PAPÍRCSOMAGOLÁS

A NIVEA papírt és kartont használ természetes csomagolóanyagként számos termék csomagolásához. Arra törekszünk, hogy a természetet az általa megérdemelt tisztelettel kezeljük. Ezért meggyőződésünk, hogy a faalapú anyagokat, például a papírt és a kartont fenntartható módon kell beszerezni, hogy megelőzzük az erdőirtást. Mivel az erdők természetes és hatékony módon tárolják a szén-dioxidot, folyamatos pusztulásuk jelentős mértékben hozzájárul az éghajlatváltozáshoz. Ezt a problémát rendkívül komolyan vesszük.

A „Fenntartható papír és karton” politikát azzal a céllal hoztuk létre, hogy világszerte 100%-ban fenntartható csomagolóanyagokra váltsunk. Az irányelvünk újrahasznosított vagy FSC tanúsítvánnyal rendelkező („Forest Stewardship Council”) papír- és kartonanyagok használatát írja elő, amely biztosítja, hogy a faalapú termékek felelősségteljesen kezelt erdőkből származzanak, ami környezeti, társadalmi és gazdasági előnyökkel is jár.

Máris nagy lépéseket tettünk ennek érdekében, és örömmel mondhatjuk, hogy 2019-re az összehajtható termékcsomagoló dobozunk 100 százaléka FSC-tanúsított anyagok felhasználásával készült. Most azon dolgozunk intenzíven, hogy a további papír alapú anyagok esetében is FSC tanúsítvánnyal rendelkező vagy újrahasznosított változatra álljunk át.

holding hands

ÉJSZAKAI KRÉM

NIVEA Naturally Good Éjszakai krém organikus bojtorján kivonattal

hidratáló arcápoló

NIVEA Naturally Good Hidratáló Arcápoló Kendermagolajjal

A TE BŐRÖD. A MI BOLYGÓNK. TÖRŐDÜNK VELÜK.

A NIVEA-nál szeretnénk 100%-ban transzparensek maradni, és megválaszolni a fenntarthatósággal kapcsolatos kérdéseidet. Ha ezen a weboldalon nem találod meg azokat a válaszokat, amiket kerestél, vagy részletesebb információra van szükséged, kérünk, hogy látogass el a NIVEA anyavállalatának, a Beiersdorf-nak a fenntarthatósági weboldalára.