fenntartható papírcsomagolás

FENNTARTHATÓ PAPÍRCSOMAGOLÁS

A TE BŐRÖD. A MI BOLYGÓNK. TÖRŐDÜNK VELÜK.

FENNTARTHATÓ PAPÍRCSOMAGOLÁS

A NIVEA papírt és kartont használ természetes csomagolóanyagként számos termék csomagolásához. Arra törekszünk, hogy a természetet az általa megérdemelt tisztelettel kezeljük. Ezért meggyőződésünk, hogy a faalapú anyagokat, például a papírt és a kartont fenntartható módon kell beszerezni, hogy megelőzzük az erdőirtást. Mivel az erdők természetes és hatékony módon tárolják a szén-dioxidot, folyamatos pusztulásuk jelentős mértékben hozzájárul az éghajlatváltozáshoz. Ezt a problémát rendkívül komolyan vesszük.

A „Fenntartható papír és karton” politikát azzal a céllal hoztuk létre, hogy világszerte 100%-ban fenntartható csomagolóanyagokra váltsunk. Az irányelvünk újrahasznosított vagy FSC tanúsítvánnyal rendelkező („Forest Stewardship Council”) papír- és kartonanyagok használatát írja elő, amely biztosítja, hogy a faalapú termékek felelősségteljesen kezelt erdőkből származzanak, ami környezeti, társadalmi és gazdasági előnyökkel is jár.

Máris nagy lépéseket tettünk ennek érdekében, és örömmel mondhatjuk, hogy 2019-re az összehajtható termékcsomagoló dobozunk 100 százaléka FSC-tanúsított anyagok felhasználásával készült. Most azon dolgozunk intenzíven, hogy a további papír alapú anyagok esetében is FSC tanúsítvánnyal rendelkező vagy újrahasznosított változatra álljunk át.

holding hands

A TE BŐRÖD. A MI BOLYGÓNK. TÖRŐDÜNK VELÜK.

A NIVEA-nál szeretnénk 100%-ban transzparensek maradni, és megválaszolni a fenntarthatósággal kapcsolatos kérdéseidet. Ha ezen a weboldalon nem találod meg azokat a válaszokat, amiket kerestél, vagy részletesebb információra van szükséged, kérünk, hogy látogass el a NIVEA anyavállalatának, a Beiersdorf-nak a fenntarthatósági weboldalára.