• Mind
  • Arclemosó
  • Arcmaszk
  • Arcmaszk & Arcradír
  • Arctisztító kendő
  • Arctisztító tej
  • Arctisztító tonik
  • Cleansing Gel
  • Micellás víz
Szűrés
Rendezés
Rendezés

Fedezd fel arctisztító termékeinket és tonikjainkat

arctisztító termékek és tonikok

Kapcsolódó cikkek

Arctisztító termékek normál és vegyes bőrre

Ideális esetben naponta kétszer érdemes arclemosó géllel megtisztítanod a bőrödet. A zselé állagú termék alaposan eltávolítja a szennyeződéseket, a felesleges faggyút és a sminket, emellett segít fenntartani a bőr természetes nedvességegyensúlyát. Normál és vegyes bőrre habzó arclemosót válassz, ami nemcsak alaposan tisztít, de gyengéd is a bőrhöz. A friss illatú, könnyed habot egyszerű felvinni, leöblítést követően pedig érezhetően tápláltabb tőle a bőr. Ha inkább vegyes típusú vagy kombinált a bőröd, a napi arctisztításhoz olyan kozmetikumot vess be, ami lemosó és radír is egyben.  A bőrradírok eltávolítják a felesleges faggyút, de nem borítják fel a bőr működésének egyensúlyát, a hámlasztó részecskéknek köszönhetően pedig tisztítják a pórusokat, halványítják a foltokat, illetve hosszú távon csökkentik azok kialakulásának lehetőségét.
 
Arctisztítás száraz és érzékeny bőr esetén

A kíméletes tisztítás elengedhetetlen, ha száraz és érzékeny bőrről van szó, hiszen a gyengéd ápolók megfelelően hidratálják a bőrt anélkül, hogy irritálnának. Tudj meg többet a NIVEA érzékeny bőrűeknek kifejlesztett arctisztító termékeiről, amelyek eltávolítják a sminket és a szempillaspirált, miközben nedvességgel töltenek fel. A legújabb lemosók hatásmechanizmusa az innovatív micellás technológián alapszik, amellyel a sminkmaradványok és egyéb szennyeződések dörzsölés nélkül távolíthatóak el. Ezzel a kímélő módszerrel csökken a kipirosodás, a feszülés és a szárazság kialakulásának esélye is. Ha száraz a bőröd, ajánlott arclemosó tejet is használnod. Kímélő összetételüknek köszönhetően nem borítják fel a bőr természetes egyensúlyát, miközben eltávolítják a szennyeződéseket.  Mit használj, ha kevés az időd? Ha sietsz, a praktikus törlőkendőket imádni fogod.

Problémás bőr: gondoskodás és tisztítás a megfelelő termékekkel

Ha problémás a bőröd, alkalmazz finom hámlasztó szemcséket tartalmazó bőrradírt, ami eltávolítja az elhalt hámsejteket, miközben elősegíti a hámréteg megújulását és stimulálja a vérkeringést, így a tisztítást követően a bőrképed ragyogóbb és egységesebb lesz. Ha a bőrproblémák elfedésére sminket használsz, még inkább fontos, hogy rendszeresen tisztítsd az arcodat. Az arclemosót követően érdemes tonikot is használnod, ami segít visszaállítani a bőr egyensúlyát, eltávolítja a szennyeződéseket és a sminkmaradványokat, emellett felkészíti a bőrt a további arcápoló termékek befogadására. Csak pár csepp tonik egy vattakorongra, és már gyengéden tisztíthatod is az arcodat.