Vegán bőrápolás

VEGÁN KOZMETIKUMOK A NIVEA-TÓL

A TE BŐRÖD. A MI BOLYGÓNK. TÖRŐDÜNK VELÜK.

VEGÁN KOZMETIKUMOK A NIVEA-TÓL

A „vegán kozmetikumok” kifejezés olyan bőrápolási termékekre, sminkekre és piperecikkekre, például test- és arctisztítókra utal, amelyek nem tartalmaznak állati eredetű összetevőket. Számos olyan összetevő létezik, amelyek alapjául állatok által előállított anyagok szolgálnak, például a méhviasz, a méz vagy tej. Felelősségteljes forrás esetén ezek olyan megújuló forrásokból származnak, amik nemcsak a bőrödhöz gyengédek, hanem az állatokhoz is kíméletesek.

Ugyanakkor egyes összetevőket az élelmiszertermelés céljából végzett állattenyésztés melléktermékeiből lehet előállítani. Ebben az összefüggésben az állatokkal való bánásmód sok fogyasztót foglalkoztat. Ezzel kapcsolatban számos, a környezetünket érintő kérdés merül fel, például a több legelő felszabadítása miatt végzett erdőirtás. Mivel a nagyüzemi állattenyésztés jelentősen hozzájárul az éghajlatváltozáshoz, a NIVEA komolyan veszi ezeket az aggályokat.

 

 

Kínál a NIVEA vegán bőrápolókat?

Sokak számára az állati eredetű összetevők használata nem összeegyeztethető az állatokkal való harmonikus együttélés elveivel. Ők ezért keresnek olyan bőrápoló termékeket, amelyek vegánok vagy növényi alapúak.

A NIVEA vegán bőrápolási termékek széles skáláját kínálja. Teljes Naturally Good termékcsaládunk vegán bőrápoló készítményekből áll, ezek 100 százalékban állati eredetű összetevőktől mentesek.


woman applying vegan skincare body lotion

Vegán testápoló

NIVEA Naturally Good termékcsaládunkban vegán testápolókat is találsz. Ezek nemcsak kiemelik a bőr természetes szépségét, de 50%-kal kevesebb műanyagot tartalmazó innovatív csomagolásban kerülnek forgalomba. Az újrahasznosítható palackokat feltekerheted, hogy a testápoló utolsó cseppjét is ki tudd szorítani a palackból, az üres csomagolás pedig kevesebb helyet foglaljon el az újrahasznosító tartályban.

  • NIVEA Naturally Good Testápoló tej Aloe verával 
  • NIVEA Naturally Good Testápoló tej Avokádóval
woman using vegan skincare product

Vegán arcápolás

Ha vegán kozmetikumokat és vegán arcápolási termékeket keresel, érdemes lehet kipróbálnod a NIVEA Naturally Good arcápolási termékeket. Ezek formulái nemcsak állati eredetű összetevőktől mentesek, de 99 százalékban természetes hatóanyagokat, valamint ápoló olajokat és biogazdálkodásból származó kivonatokat tartalmaznak.

  • NIVEA Naturally Good Ránctalanító éjszakai krém organikus bojtorján kivonattal
  • NIVEA Naturally Good Hidratáló Arcápoló Kendermagolajjal 
woman washing her face with vegan skincare product

Vegán arclemosók & sminklemosók

A vegán Naturally Good arctisztító kendők nemcsak a vízálló sminket és szempillaspirált távolítják el, de 100% -ban természetes eredetű rostokból állnak.

woman using vegan skincare shower gel

Vegan tusfürdő

Vegán NIVEA Naturally Good tusfürdőink 98%-ban természetes összetevőkből készülnek, és nem tartalmaznak mikroműanyagot, polietilénglikolt (PEG) és parabént. A készítmények 99%-ban biológiailag lebonthatók (az OECD vagy azzal egyenértékű elvek szerint). A portfolióinkban található másik vegán tusfürdő termékcsalád a NIVEA Fresh Blends. Mindkét termékcsaládot 97%-ban újrahasznosítható műanyagba csomagoljuk.


A TE BŐRÖD. A MI BOLYGÓNK. TÖRŐDÜNK VELÜK. 

A NIVEA-nál szeretnénk 100%-ban transzparensek maradni, és megválaszolni a fenntarthatósággal kapcsolatos kérdéseidet. Ha ezen a weboldalon nem találod meg azokat a válaszokat, amiket kerestél, vagy részletesebb információra van szükséged, kérünk, hogy látogass el a NIVEA anyavállalatának, a Beiersdorf-nak a fenntarthatósági weboldalára.