Nyugtat, kisimít és puhít

NIVEA testápolók és testápoló tejek

Mi a különbség testápolóink és testápoló tejeink között? Mindkettő nyugtatja, kisimítja és puhítja a kiszáradt bőrt, de míg a testápoló tejek formulája könnyű érzetet nyújt, és remek választás a mindennapi hidratáláshoz, a testápoló krémek gazdagabb állaga, krémes textúrája azoknak ideális, akik extra ápolásra vágynak. 
 
Szűrés
Rendezés
A száraz bőr ápolása

A téli hónapokban sokan szenvednek a száraz bőrtől. Vannak, akiknek öröklött hajlama van rá, mások egyszerűen szeretnék egész évben odafigyeléssel és alapos gondoskodással ápolni bőrüket. A dehidratáltság elkerülése érdekében használj mindennap testápolót vagy testápoló tejet, lehetőség szerint rögtön zuhanyzás vagy fürdés után. Kicsit időigényes, de a bőröd hálás lesz érte. Már a zuhany alatt is gondoskodhatsz bőröd ápolásáról a NIVEA zuhanyzás közbeni testápolójának vagy testápoló tejének használatával, melyek innovatív formuláját a víz aktiválja, így ezek alkalmazása után már nincs szükséged más típusú hidratálóra. A könyök, a térd és a lábszár a leginkább hajlamos a kiszáradásra, mivel az itt lévő bőrben nagyon kevés a faggyúmirigy és a bőr alatti szövet. Vagyis ezekre a területekre még jobban oda kell figyelned télen, amikor a faggyúmirigyek kevesebb olajat termelnek.

Testápoló vagy testápoló tej: mi a különbség?

A testápoló és a testápoló tej között a különbséget a víz és az olaj aránya jelenti: a testápoló krémnek a zsír-, a testápoló tejnek a víztartalma a magasabb, vagyis utóbbi elsősorban nedvességgel látja el a bőrünket. A testápoló krém általában sűrűbb, vagyis száraz bőrre kifejezetten jól használható. A testápoló tej hűsítő érzetet nyújt használat után, ami magas víztartalmának köszönhető: a víz a testápoló felvitele után elpárolog, és a bőr felfrissül. Ez a nyári hónapokban különösen jó közérzetet biztosít.

Hidratálás: a jó közérzet élménye testnek és szellemnek egyaránt

Gyengéd simogatás és frissítő illatok. A testápolóval történő mindennapos hidratálás élénkíti a testet és a szellemet is, valamint biztosítja, hogy bőrünk gyönyörű és ápolt maradjon. Ezért érdemes időnként néhány percet szánnod erre a rövid rituáléra, és egy kis extra masszázst is bevethetsz a teljes körű gondoskodásért.