CELLULAR EXPERT FILLER TERMÉKCSALÁD

BŐRFELTÖLTŐ HATÁS AKÁR 24 ÓRÁN* BELÜL
- CELLULAR EXPERT FILLER TERMÉKCSALÁD

FIATALÍTSA ARCBŐRÉT A LEGÚJABB BŐRÁPOLÓ ÚJDONSÁGGAL

Bőrünk folyamatosan változik. Velünk fejlődik és elkerülhetetlenül öregszik is! Sajnos még nem találták fel az örök fiatalság elixírjét. Azonban ez nem jelenti azt, hogy szemrebbenés nélkül kell tűrnünk a ráncok megjelenését vagy a bőrünk feszességének elvesztését.

 

A bőr hidratáltságának elvesztése és a ráncok kialakulása a hialuronsav természetes termelésének csökkenése miatt következik be. Az 50-es éveinkben a bőr csak feleannyi mennyiséget termel, mint a 20-as éveinkben.

 

Annak érdekében, hogy már idősebb korban is szépnek és frissnek érezze magát, kényeztesse azzal a gyengéd, mégis intenzív ápolással, amelyet a NIVEA Cellular Expert Filler termékcsaládjában kínálunk. Mindegyikben megtalálható a hialuronsav és a folsav hatékony kombinációja, amely a bőr mélyebb rétegeiben fejti ki hatását, megfiatalítja és feltölti a ráncokat.

 

Bár valószínűleg már a hialuronsav nem hangzik ismeretlenül, a folsav újdonság lehet a kozmetika területén. Megvédi a bőrsejteket a bőrt károsító UV-sugárzástól, segít helyreállítani és regenerálni a bőrsejteket. Az eredmény a bőr összetéveszthetetlenül fiatalos megjelenése. Bőre ragyogni fog!

CELLULAR EXPERT FILLER FESZESÍTŐ NAPPALI ARCKRÉM

A nappali krém minden nő arcápolási rutinjának elengedhetetlen része! Ha bőre lassan veszít feszességéből, és megjelennek az első ráncok, próbálja ki a NIVEA Cellular Expert Filler Feszesítő Nappali Arckrémet. Képes helyreállítani a sejtek térfogatát, erősíti a bőrt és egyben feltölti a ráncokat. Hogy lehetséges mindez?
Packaging of Nivea deep wrinkle cream with hyaluronic acid

ÚJ CELLULAR EXPERT FILLER HIALURON SZÉRUM

Hidratált bőr = gyönyörű bőr. Fedezze fel az új Cellular Expert Filler Hialuron Szérumot tiszta mikro-hialuronsavval a látható ráncok csökkentéséért és a bőr teltebbé tételéért.
Hyaluronic acid serum packaging from Nivea

A BŐRFIATALÍTÁS TUDOMÁNYA

Már nem kételkedünk az öregedésgátló krémekben és egyéb termékekben. Most Önön a sor, hogy felfedezze a NIVEA Cellular Expert Filler termékcsaládot is. Minden nap szánjon egy percet magára és a bőrére. Miért érdemes kipróbálni?
Women applies deep wrinkle cream from Nivea

Segítenek attól a pillanattól kezdve, hogy a bőr kezdi elveszíteni feszességét, és megjelennek az első ráncok.

Women applies Nivea hyaluronic acid serum

A termékek új és továbbfejlesztett összetétele a mélyebb rétegekben is megfiatalítja a sejteket, nem csak a bőr felszínén.

Cells reaction for rejuvenating cream

Az aktív összetevők új generációja, mint például a mikro- és makro-hialuronsav, valamint a folsav, mindössze 24 óra alatt teltebbé teszi a bőrt.*

Women applies anti-aging cream

Már egy hét alatt bőre egészségesnek, fiatalosnak és feszesnek tűnik, és nem jelennek meg rajta a mélyebb ráncok.

HOGYAN VÉLEKEDNEK A HÖLGYEK A NIVEA CELLULAR EXPERT FILLER TERMÉKEKRŐL?

A NIVEA Cellular Expert Filler nappali krémet már teszteltük és több mint 100 nőt vontunk be a felmérésbe.**** Nagyon örültek az eredményeknek. És mi is!

CELLULAR TERMÉKCSALÁD

A legjobb eredmény elérése érdekében használja naponta a NIVEA Cellular Expert Filler termékcsalád termékeit.
Hyaluronic serum package from Nivea
CELLULAR EXPERT FILLER HIALURON SZÉRUM
Első lépésként vigye fel a szérumot a megtisztított arcbőrre. A mikro hialuronsavat tartalmazó összetételének köszönhetően a bőrt puhává és simává varázsolja. A könnyű formula gyorsan felszívódik, és a bőr azonnal készen áll a későbbi ápolásra.


TOVÁBBI INFORMÁCIÓ
The package of deep wrinkle cream
CELLULAR EXPERT FILLER FESZESÍTŐ NAPPALI ARCKRÉM
Bársonyosan puha, egyedi rózsaszínű és finom állagú ránctalanító krém a frissesség és a hidratáltság csodálatos érzetét hagyja maga után. Napi alkalmazása elegendő a fiatalabb és feszesebb bőrért. FF15-tel segít megvédeni a bőrt a napfény okozta öregedéstől.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ
The package of rejuvenating face cream of Nivea
CELLULAR EXPERT FILLER FESZESÍTŐ ÉJSZAKAI ARCKRÉM
Intenzív bőrregeneráció alvás közben! A lila árnyalatú selymes textúrájú krém kitölti a bőrt, és segíti a bőr pihenését.


TOVÁBBI INFORMÁCIÓ
Nivea serum product with hyaluronic acid
CELLULAR FILLER SZEMKÖRNYÉKÁPOLÓ
Zavarják a mimikai ráncok, valamint a megereszkedett szem- és ajakkontúr? Kifejezetten erre a problémára készült kontúrozó ránctalanító krémünk segíthet ezen a magas koncentrációjú hialuronsavnak köszönhetően.TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Fedezze fel a NIVEA Cellular Expert Filler termékcsalád egyediségét!


MELYIK A LEGJOBB RÁNCTALANÍTÓ ARCKRÉM?

Attól függ, hogy mit keres pontosan! A NIVEA az ránctalanító arckrémek egész sorát kínálja, amelyek ápolják a bőrt. A NIVEA Cellular Filler termékcsalád krémjei a legújabbak a sorban. Ha a cél a kontúrok feszesítése és a lifting hatás, akkor próbálja ki a Cellular Expert Lift termékcsaládot!

Olvasson többet a ránctalanító termékekről ITT

MIRE JÓ A HIALURONSAV?

A hialuronsav mélyen hidratálja a bőrt és teltséget ad a sejteknek. Az eredmény: gyönyörűen tónusos bőr. A hialuronsavat a bőr maga is termeli, de az életkor előrehaladtával ez a képessége gyengül, ezért szükséges a pótlása. 

Tudjon meg többet arról, hogy a hialuronsav hogyan segíti a bőrt, és mely termékek tartalmazzák

MILYEN KRÉM A LEGJOBB RÁNCOKRA?

Számtalan ránctalanító krém létezik. A NIVEA Cellular Expert Filler krémek azonban mélyen, sejtszinten fejtik ki hatásukat, és mindössze 24 óra alatt feltöltik a bőrt.* Ebben egyértelműen különböznek a többitől. 

Nézze meg, hogyan előzheti meg a ráncok kialakulását.

MI A LEGJOBB ÁPOLÁSI MÓD RÁNCOK ELLEN?

Számos tényező járulhat hozzá a ráncok kialakulásához. Például a napfény, a stressz vagy akár az alváshiány. Néhányat befolyásolhatunk, másokat nem.

Olvassa el, miként biztosíthatja a legjobb ápolást az érett bőr számára