• Mind
  • Dezodor spray
  • Dezodor stift
  • Golyós dezodor
  • Pumpás dezodor
Szűrés
Rendezés
Rendezés
Dezodor: megbízható védelem

Akár az intenzív testmozgás, a stressz vagy a hőség váltja ki, az izzadás testünk normális reakciója, mellyel saját hőmérsékletét szabályozza. Ugyanakkor kellemetlen testszagokkal és felesleges nedvességkibocsátással jár, különösen a hónalj területén. A modern dezodorok és izzadásgátlók megküzdenek a szagokkal, és egész napos frissességet biztosítanak. Az izzadásgátlók ráadásul az izzadással szemben is felveszik a harcot.

Dezodor vagy izzadásgátló?

Mi a különbség a dezodor és az izzadásgátló között? Dezodoroknak nevezzük azokat a termékeket, amelyek csupán a testszagot szüntetik meg, oly módon, hogy elpusztítják a baktériumokat vagy megakadályozzák, hogy tovább szaporodjanak, valamint kellemes illattal fedik el a testszagot. Azoknak, akik egyszerűen kevesebbet izzadnak vagy nem szeretnék befolyásolni a test által termelt izzadság mennyiségét, a dezodort ajánljuk. Akik tudatosan alumíniumsó-mentes termékeket keresnek, számukra is a dezodor lehet a megoldás, hiszen a NIVEA kínálatában minden dezodor garantáltan alumíniumsó-mentes. Azoknak, akik többet izzadnak, és szeretnék ennek mértékét csökkenteni, az izzadásgátló változatokat érdemes választaniuk. Egy izzadásgátló hatékonyan szabályozza a verejtéktermelődést a hónalj területén, ezzel késleltetve a kellemetlen testszagok kialakulását és a nedves foltok megjelenését a ruhán. Az ilyen termékek ugyan tartalmaznak alumíniumsót, azonban azok – neves kutatók tanulmányai alapján – nem ártalmasak az egészségre.  A dezodorok és az izzadásgátlók is akkor a leghatékonyabbak, ha tiszta bőrön használod őket. Az egész napos jó közérzet megőrzése érdekében a legjobb, ha a reggeli zuhanyzás után alkalmazod valamelyiket.

Dezodor minden alkalomra: spray, golyós, stift

Spray, golyós vagy stift — te melyik típusú dezodort kedveled jobban? Sok férfi a klasszikus sprayt kedveli, míg a nők körében különösen a golyós változat a népszerű. Egy deo spray igazán friss érzetet nyújt, finom réteget képez a bőrön, és szinte teljesen szárazon tartja a hónaljat, így azonnal fel is öltözhetsz a használata után. Előnye még a higiénikus alkalmazás és az általa biztosított, csodásan friss illat. Azért, hogy a legoptimálisabb eredményt érd el vele, használat előtt rázd fel. A NIVEA deo spray-ket mini kiszerelésben is megtalálod, hogy a frissességed útközben is megőrizhesd. A forgó golyónak köszönhetően a golyós dezodorok egyszerű felvitelt tesznek lehetővé, emellett gyengédek és jól használhatóak a hónalj finom, érzékeny bőrén. A pumpás dezodorok a higiénikus használat és a frissességérzet biztosítása miatt népszerűek, a stiftek környezetbarátak, a krémdezodorok pedig különösen hatékonyak. Ha biztos akarsz lenni abban, hogy a dezodorod nem hagy foltot a ruhán, olyan terméket válassz, amelynek speciális összetevői megelőzik a fehér foltok kialakulását a fekete ruhán és a sárga elszíneződést a fehéren anyagokon.