• Mind
  • Arctisztító
  • Cleansing Gel
  • Krém
  • Moisture Cream
Szűrés
Rendezés
Arcápolás férfiaknak: kifejezetten a férfiak bőrére kifejlesztve

A férfiak bőrének egyedi igényei vannak, amelyek alapvetően eltérnek a női bőrétől. Ezért a férfi arcápoló termékeket kifejezetten azok pontos figyelembevételével fejlesztettük ki. Néhány férfi nők számára készített kozmetikumokat választ, ha arcápolásról van szó, miközben azok nem kompatibilisek a bőrükkel, például magasabb olajtartalmuk miatt.

Arcápolás férfiaknak: a férfi igények kielégítése  


A férfiak bőre 15-20%-kal vastagabb, mint a nőké és sokkal több faggyúmirigyet tartalmaz. Ennek következménye, hogy bőrük hajlamos a pattanásosadra és egyéb bőrelváltozásokra. A kifejezetten férfiak részére kifejlesztett arcápolási termékek készítésénél figyelembe veszik ezeket a problémákat, így a hidratálók kevesebb olajat tartalmaznak, hogy ne károsítsák a pórusokat.

Bőrtípusnak és kornak megfelelő arcápolás férfiaknak


A férfiak arcbőrben több szőrtüsző található az arc alsó harmadában, így lehetséges számukra a bajusz vagy szakáll növesztése. 5 000 és 30 000 közötti szőr nő egymás mellett ezen a területen, és mindegyiket faggyúmirigyek veszik körbe. A férfiaknak szánt bőrápolási termékek ezt, valamint a borotválkozás hatásait is figyelembe véve készülnek. A férfi arcbőr több kollagént is tartalmaz, ezért tud tovább rugalmas és feszes maradni, mint a nőké, ugyanakkor 35 éves kortól (a nők esetében jóval gyorsabban is) a kollagén rostok elkezdenek lebomlani. A különböző öregedésgátló aktív összetevők alkalmazása reggel, valamint az esti rutin során egyaránt, hatékony eredményt hozhat a férfiak számára. A NIVEA sokéves tapasztalata és naprakész bőrgyógyászati szakértelme adja az alapot ahhoz, hogy a férfi bőr igényeinek figyelembevételével úttörő és gondosan kiegyensúlyozott bőrápolási formulákat fejlesszen ki az erősebbik nem számára.