A Te bőröd. A Te bolygód. Törődj velük.

A TE BŐRÖD. A MI BOLYGÓNK. TÖRŐDÜNK VELÜK.

CSAK EGY BŐRÖD VAN.

Ez a közvetlen kapcsolatod a természettel. Eső, szél és nap érinti, belélegzi a körülötted levő levegőt. Mi vagyunk az egyik legnagyobb bőrápolási márka a világon.

Tudjuk, hogy ápolt és egészséges bőröd úgy lehet, ha a bolygót is ápoljuk. Ezért mi is felelősséget vállalunk. 

Nemcsak a börödről, hanem a bolygóról is gondoskodunk azzal, hogy környezettudatos termékeket fejlesztünk, melyek formulája és csomagolása csökkenti a CO2 lábnyomunkat. 

Célunk az, hogy mindenkinek, aki NIVEA terméket használ, szép és egészséges bőre legyen és velünk együtt hozzájáruljon az éghajlati egyensúly javításához is.

 

Ez a te kezedben is van.

nivea logo

ELKÖTELEZETTSÉGÜNK A BŐRÁPOLÁSON TÚL

Vezető bőrápolási márkaként, több mint 100 éves tapasztalattal, tisztában vagyunk a környezeti kihívásokkal, amelyekkel napjainkban szembesülünk. A NIVEA-nál mindig is az volt a célunk, hogy bőröd szép és egészséges legyen. De azt is tudjuk, hogy az egészséges bőr igazán csak egészséges környezetben marad szép.

Termékeink átalakításával, CO2-lábnyomuk csökkentésével és üzleti tevékenységünk megváltoztatásával szeretnénk segíteni abban, hogy egyszerre vigyázhass a bőrödre és a bolygónkra.

Megosztjuk veled, hogy mi az, amit már eddig is megtettünk, hogy fenntarthatóbbá váljunk, és hogyan köteleztük el magunkat a bőr ápolásán túl a föld jövője mellett is.

TUDJ MEG TÖBBET 

FILOZÓFIÁNK & CÉLJAINK

FILOZÓFIÁNK ÉS CÉLJAINK

A NIVEA évtizedek óta társ az emberek életében, ha az egészséges, szép bőr külső ápolásáról van szó. Megtisztelő számunkra ez a bizalom, és ennek próbálunk megfelelni, amikor nemcsak a bőrápolás, hanem bolygónk megóvása mellett is kötelezettséget vállalunk. 

CÉLUNK: A KLÍMASEMLEGESSÉG

CÉLUNK: A KLÍMASEMLEGESSÉG

Arra törekszünk, hogy a lehető legnagyobb mértékben csökkentsük széndioxid-kibocsátásunkat azáltal, hogy újragondoljuk csomagolóanyagainkat, formuláinkat és előállítási módszereinket. A NIVEA ezért vállalati szinten is olyan ambiciózus éghajlati célokat tűzött ki, amelyek összhangban állnak a klímatudomány legújabb eredményeivel.

FELELŐS FORRÁSAINK

FELELŐS BESZERZÉS

Gondoskodunk arról, hogy minden, a NIVEA termékekbe kerülő összetevő biztonságos és egészséges legyen – és arra törekszünk, hogy mindenhol felelősségteljes forrásból származó megújuló anyagokat használjunk a fenntarthatóbb jövő érdekében. Amikor természetes alapanyagokat alkalmazunk, a növények termesztési körülményeire is figyelmet fordítunk.

FENNTARTHATÓ TERMELÉS

FENNTARTHATÓ TERMELÉS

Természetesen bolygónk és közösségeink védelme iránti elkötelezettségünk a NIVEA bőrápolási termékeinek előállítási módját is meghatározza: arra törekszünk, hogy csökkentsük szén-dioxid-kibocsátásunkat, spóroljunk az energiával, kevesebb hulladékot termeljünk és felelősségteljesen használjuk a vizet.

AZ ÁLLATOK TISZTELETE

AZ ÁLLATOK TISZTELETE

A NIVEA-nál tiszteljük és szeretjük a természetet. A bolygó védelme magában foglalja az ökoszisztémánktól függő és az azt fenntartó állatok védelmét is. Meggyőződésünk, hogy az állatkísérletek feleslegesek a bőrápoló termékek hatékonyságának és biztonságosságának bizonyításához.


nivea logo
ingredients

ÖSSZETEVŐK & FORMULÁK:

ÍGY FEJLESZTÜNK FENNTARTHATÓ BŐRÁPOLÁST

Bármit is teszünk, mindig a bőrre gondolunk először. Mivel rajta keresztül kapcsolódsz a természethez, folyamatosan lépéseket teszünk annak érdekében, hogy termékeinkkel megőrizhesd és védd a bőröd és a bolygó természetes szépségét. 

Megmutatjuk, hogyan fejlesztünk fenntartható bőrápolási termékeket a környezetre potenciálisan káros összetevők használatának kiküszöbölésével, valamint környezetbarát és biológiailag lebontható nyersanyagok használatával.

TUDJ MEG TÖBBET 

TERMÉSZETES EREDETŰ ORGANIKUS ÖSSZETEVŐK

TERMÉSZETES EREDETŰ ORGANIKUS ÖSSZETEVŐK

Számos oka lehet annak, hogy miért választ valaki egy bizonyos bőrápolási terméket. Vannak, akik etikai okokból dönthetnek úgy, hogy organikus bőrápolási termékekre váltanak, mások kerülni akarják a szintetikus összetevőket, megint mások pedig tisztán a természet erejében hisznek. Bármi legyen is a te döntésed oka, és bármi legyen a bőröd igénye, mi kínálunk megfelelő terméket neked. 

FENNTARTHATÓ PÁLMAOLAJ A NIVEA-NÁL

PÁLMAOLAJ FENNTARTHATÓ FORRÁSBÓL

A bőrápoló termékek számos természetes eredetű összetevője pálma(mag) olajból származik. Hisszük, hogy a pálma(mag) olajat fenntartható forrásból kell beszerezni, az esőerdők megsemmisítése nélkül. 

BIZTONSÁG ÉS ÁTLÁTHATÓSÁG

BIZTONSÁG ÉS ÁTLÁTHATÓSÁG

A felelősségteljes fogyasztás, ideértve a fenntartható bőrápolási termékek használatát is, sok ember mindennapjaiban fontos szemponttá vált.

BIODEGRADÁBILIS BŐRÁPOLÓ ÉS TISZTÁLKODÓSZEREK A NIVEA-TÓL

BIODEGRADÁBILIS BŐRÁPOLÓ ÉS TISZTÁLKODÓSZEREK

Tudj meg mindent a biodegrabilitásról, és arról, hogy a biológiailag lebomló bőrápoló termékek hogyan segíthetnek csökkenteni a környezetszennyezést.

VEGÁN KOZMETIKUMOK

VEGÁN KOZMETIKUMOK

Tudj meg többet a NIVEA vegán bőrápolási termékeiről, és fedezd fel, miért lehetnek jobbak a vegán kozmetikumok a bőrödnek és a környezetnek is.

MI AZ A MIKROMŰANYAG?

MI AZ A MIKROMŰANYAG?

Tudj meg többet a mikrogyöngyökről és a mikroműanyagról, az elsődleges és a másodlagos mikroműanyag közötti különbségről, valamint arról, hogyan próbálja a NIVEA elkerülni a használatukat, amikor csak lehetséges.


nivea logo
sky

EREDMÉNYEINK A FENNTARTHATÓ CSOMAGOLÁSOKKAL

A körforgásos gazdaság elveit követve küldetésünkké vált, hogy termékeink csomagolásakor felelős módon használjuk a műanyagot. A módszerünk egyszerű: ahol csak lehetséges, csökkentjük a műanyag mennyiségét, amennyire csak lehet, újra feldolgozzuk, ha pedig lehet, cseréljük azt, és vásárlóinkat is a csomagolás újrahasznosítására ösztönözzük.

Ismerd meg, hogy milyen eredményeket értünk el eddig a fenntarthatóság terén az újrahasznosított műanyagból készült vagy műanyagmentes csomagolásokkal, mik a további céljaink, és mindez hogyan segít megelőzni a környezetszennyezést, csökkenteni a CO2-kibocsátásunkat, és hogyan járul hozzá a klímaváltozás elleni küzdelemhez.

TUDJ MEG TÖBBET 

A MŰANYAGHOZ KAPCSOLÓDÓ VÁLLALÁSAINK

A MŰANYAGHOZ KAPCSOLÓDÓ VÁLLALÁSAINK

A körforgásos gazdaság elvei által vezérelve a NIVEA-nál a küldetésünk, hogy felelősségteljesen használjuk a műanyagot a termékcsomagolásainkban.

 
FENNTARTHATÓ PAPÍRCSOMAGOLÁS

FENNTARTHATÓ PAPÍRCSOMAGOLÁS

A NIVEA papírt és kartont használ természetes csomagolóanyagként számos termék csomagolásához. Arra törekszünk, hogy a természetet az általa megérdemelt tisztelettel kezeljük. Ezért meggyőződésünk, hogy a faalapú anyagokat, például a papírt és a kartont fenntartható módon kell beszerezni, hogy megelőzzük az erdőirtást.