Fenntarthatóság

ÖSSZETEVŐK ÉS FORMULÁK: ÍGY FEJLESZTÜNK FENNTARTHATÓ BŐRÁPOLÁSI TERMÉKEKET

ÖSSZETEVŐK ÉS FORMULÁK: ÍGY FEJLESZTÜNK FENNTARTHATÓ BŐRÁPOLÁSI TERMÉKEKET

Azt szeretnénk, ha a bőröd boldog és egészséges lenne. Mivel rajta keresztül kapcsolódsz a természethez, elköteleztük magunkat amellett, hogy egy kiegyensúlyozottan működő, tiszta környezetet teremtsünk a számára.

Fedezd fel, hogyan fejlesztünk fenntartható bőrápolási termékeket természetes eredetű összetevők és biológiailag lebomló, felelősségteljes forrásból származó alapanyagok felhasználásával.


Természetes eredetű és organikus összetevők

Összetevőink természetes forrásokból történő biztosítása fontos lépést jelent a fosszilis alapú gazdaságtól való eltávolodásban. Noha célunk a természetes eredetű bőrápoló összetevők mennyiségének növelése termékeinkben, használatukkor gondosan mérlegeljük hatékonyságukat, valamint környezeti hatásukat is.


Fedezd fel a NIVEA bőrápolási termékeket, amelyek akár 99%-ban természetes összetevőket tartalmaznak.


Biodegradáció

Bőrápoló formuláink kidolgozása során a biológiai lebonthatóság az egyik legfontosabb prioritásunk. Biológiailag lebomló összetevők használatával biztosítani tudjuk, hogy az általunk használt anyagok a környezet károsítása nélkül kerülhessenek vissza a természetbe.

 

Tudj meg többet a biológiailag lebomló formulákat tartalmazó bőrápoló termékek fejlesztésével kapcsolatos eredményeinkről és elkötelezettségeinkről.


Vegán kozmetikumok

Világszerte egyre több ember vállalja a vegán életmódot, mivel úgy érzik, az állati eredetű anyagok használata nem teszi lehetővé, hogy harmóniában éljünk a környezettel. A NIVEA-nál örömmel kínálunk fogyasztóinknak vegán bőrápolási termékeket, amelyek nem tartalmaznak állati eredetű összetevőket.

Tudj meg többet a vegán kozmetikumokról, és fedezd fel egyre gyarapodó vegán bőrápolási termékpalettánkat!


Elköteleztük magunkat a mikroműanyag teljes kivonása mellett

A mikroműanyagok világszerte szennyezik a talajt és a vizeinket. Vezető bőrápolási márkaként már korábban léptünk annak érdekében, hogy kivonjuk tisztálkodási termékeinkből a mikroműanyagokat, és vállaljuk, hogy 2021 végére világszerte megszüntetjük a mikroműanyag használatát az összes termékünkben.

Tudj meg többet a 100%-ban mikroműanyag-mentes bőrápolás iránti elkötelezettségünkről.


Fenntartható pálma(mag) olaj

Egyedülálló tulajdonságai miatt a pálma(mag) olaj a bőrápoló készítmények általánosan használt összetevője. A pálmaolajjal kapcsolatos legfőbb probléma az, hogy gyakran óriási esőerdő-területeket irtanak ki, hogy az olajpálma-ültetvényeknek helyet biztosítsanak. A NIVEA-nál elkötelezettek vagyunk, hogy a pálma(mag) olajat fenntartható forrásból szerezzük be, hogy így megvédjük az esőerdőket a pusztulástól.

 

Ismerd meg, hogyan támogatjuk a fenntartható pálma(mag) olaj beszerzést.


Biztonság és átláthatóság

A NIVEA-nál olyan termékek kifejlesztésére törekszünk, amelyek biztonságosak a bőr és a környezet számára is, és megfelelnek vásárlóink magas elvárásainak. Annak érdekében, hogy biztosítsuk formuláink átláthatóságát, és megkönnyítsük a fenntartható bőrápoló termékek vásárlásával kapcsolatos döntést, a NIVEA egyszerű, de részletes információkat nyújt az általunk használt közel 600 összetevőről.

Tudj meg többet és fedezd fel a NIVEA összetevők gyűjteményét.


A TE BŐRÖD. A MI BOLYGÓNK. TÖRŐDÜNK VELÜK. 

A NIVEA-nál szeretnénk 100%-ban transzparensek maradni, és megválaszolni a fenntarthatósággal kapcsolatos kérdéseidet. Ha ezen a weboldalon nem találod meg azokat a válaszokat, amiket kerestél, vagy részletesebb információra van szükséged, kérünk, hogy látogass el a NIVEA anyavállalatának, a Beiersdorf-nak a fenntarthatósági weboldalára.