Természetes eredetű organikus összetevők

Természetes eredetű organikus összetevők

A TE BŐRÖD. A MI BOLYGÓNK. TÖRŐDÜNK VELÜK.

natural skin care ingredients

Mik azok a természetes eredetű összetevők?

A természetes vagy természetes eredetű összetevők olyan anyagokból készülnek, melyek megtalálhatóak a természetben. Származhatnak növényekből, akár gyökerekből, gyógynövényekből és virágokból vagy ásványi anyagokból, illetve állati melléktermékekből is. Néhány közülük meglehetősen ismerős, például az Aloe vera. Mások meglepetést jelenthetnek, mint a benzil-alkohol, ami egy természetes növényi tartósítószer és több növény is képes az előállítására.

Mivel ezeket a természetes anyagokat feldolgozzák, természetes módon nyert vagy „természetes eredetű” összetevőkről beszélünk. Ezek a feldolgozást követően is meg kell hogy tartsák természetes állapotukat vagy eredeti molekulaszerkezetük legalább felét.

A megújuló anyagokra való áttérés és a fosszilis gazdaságtól való eltávolodás során arra törekszünk, hogy növeljük a természetes eredetű bőrápoló összetevők mennyiségét termékkínálatunkban. Ugyanakkor gondosan értékeljük ezek bőrre és környezetre gyakorolt hatását is.

TERMÉSZETES EREDETŰ ÉS ORGANIKUS ÖSSZETEVŐK A BŐRÁPOLÁSBAN

Számos oka lehet annak, hogy miért választ valaki egy bizonyos bőrápolási terméket. Vannak, akik etikai okokból dönthetnek úgy, hogy organikus bőrápolási termékekre váltanak, mások kerülni akarják a szintetikus összetevőket, megint mások pedig tisztán a természet erejében hisznek. Bármi legyen is a te döntésed oka, és bármi legyen a bőröd igénye, mi kínálunk megfelelő terméket neked. 

A bőrápoló termékek és azok összetevői különféle forrásokból származó alapanyagokból készülhetnek. Függetlenül attól, hogy a források szintetikusak vagy természetesek, a NIVEA-ra számíthatsz: kiemelkedő minőségű és biztonságosan használható bőrápolási termékeket kínálunk, miközben a környezetre is gondolunk.

Hisszük, hogy a különböző forrásokból származó termékeknek mindenki számára elérhetőeknek kell lenniük, hogy azokat kipróbálva megtalálhasd azt, ami a te bőrtípusodnak a legmegfelelőbb, és az értékrendeddel, preferenciáiddal is összhangban áll. Nagy figyelmet fordítunk összetevőink környezeti hatására is, legyen szó a nyersanyagok termesztésekor keletkező CO2-lábnyomról vagy a talajra és a tengeri környezetre gyakorolt későbbi következményekről.

NIVEA termékek természetes eredetű összetevőkkel

Fedezd fel a NIVEA Naturally Good termékcsaládot, melynek minden terméke 95-99%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz. 

Az organikus termékek jobbak a környezetre nézve?

Az ökológiai mezőgazdaságból származó, növényi alapú összetevők olyan gazdálkodási szemlélet eredményei, amely egyensúlyban marad a természetes folyamatokkal, és korlátozza a szintetikus anyagok használatát. Ezért alkalmazunk számos különféle organikus összetevőt Naturally Good termékpalettánkban.

Ezek a termékek gondosan válogatott organikus összetevőkből, például kamillából, argánolajból, Aloe verából, avokádóolajból, kakaóvajból és zöld teából készülnek:

 

  • Organikus Aloe vera: gazdag vitaminokban és antioxidánsokban, ismert hűsítő tulajdonságáról, amely enyhíti a napégést, hidratálja a száraz bőrt, és megakadályozza az öregedés korai jeleinek kialakulását
    NIVEA Naturally Good Micellás Víz
  • Organikus kendermagolaj: nagyszerűen ápolja és hidratálja a bőrt, enyhíti a viszketést és az irritációt, javítja a bőr rugalmasságát is. Gyulladáscsökkentő hatással rendelkezik. Vitaminokban, ásványi anyagokban és egészséges zsírsavakban rendkívül gazdag.
    NIVEA Naturally Good Kendermagolajos Nappali Arckém
 

A TE BŐRÖD. A MI BOLYGÓNK. TÖRŐDÜNK VELÜK. 

A NIVEA-nál szeretnénk 100%-ban transzparensek maradni, és megválaszolni a fenntarthatósággal kapcsolatos kérdéseidet. Ha ezen a weboldalon nem találod meg azokat a válaszokat, amiket kerestél, vagy részletesebb információra van szükséged, kérünk, hogy látogass el a NIVEA anyavállalatának, a Beiersdorf-nak a fenntarthatósági weboldalára.