Biztonság & Átláthatóság

BIZTONSÁG ÉS ÁTLÁTHATÓSÁG

A TE BŐRÖD. A MI BOLYGÓNK. TÖRŐDÜNK VELÜK.

BIZTONSÁG ÉS ÁTLÁTHATÓSÁG

A felelősségteljes fogyasztás, ideértve a fenntartható bőrápolási termékek használatát is, sok ember mindennapjaiban fontos szemponttá vált. Örömünkre szolgál, hogy azt tapasztaljuk, egyre nő az igény azon bőrápoló termékek iránt, amik nemcsak hatékonyak és biztonságosak, hanem lehetővé teszik azt is, hogy jól érezzük magunkat, amikor a megvásárlásuk mellett döntünk.

A NIVEA kutatói több mint 100 évet töltöttek a bőr összetett folyamatainak tanulmányozásával, hogy olyan kozmetikumokat fejlesszenek, amelyekben az egész világon megbíznak a felhasználók. Emiatt felelősnek érezzük magunkat azért, hogy környezetbarát szempontok szerint optimalizáljuk termékeinket, megfontoltabban használjuk az erőforrásokat, és ellensúlyozzuk a környezetre gyakorolt negatív hatásokat bolygónk egészségének megőrzése érdekében.

A NIVEA célja, hogy olyan biztonságosan használható újításokat vezessen be, amelyek szem előtt tartják a környezet érdekeit, és a lehető legnagyobb mértékben megfelelnek a bőrápolással kapcsolatos magas elvárásaidnak is.

Érthető, ha tudni szeretnéd, milyen összetevők alkotják kedvenc bőrápoló termékeidet. Az összetevők listájának elolvasása és annak megvizsgálása, hogy szintetikus, növényi vagy állati eredetű forrásokból származnak-e, nem mindig egyszerű. Ugyanakkor az olyan szempontok, mint a vegán és a környezetbarát bőrápoló alkotóelemek használata egyre fontosabbá válnak a kozmetikai termékeket vásárlók számára.

Ezért a NIVEA mindig arra törekszik, hogy a fogyasztóknak őszinte és átlátható tájékoztatást nyújtson termékei biztonságáról és környezeti kompatibilitásáról. A fenntarthatósághoz kapcsolódó termékinformációkat magukon a termékeken és az interneten is bemutatjuk, a kényelmes hozzáférés érdekében.

A transzparens működés egyik alappillére a NIVEA termékeket alkotó, közel 600 összetevőt bemutató, részletes információkat tartalmazó gyűjtemény, amelyet 2020 óta publikálunk a helyi NIVEA weboldalakon. 

sustainable skincare ingredients

A TE BŐRÖD. A MI BOLYGÓNK. TÖRŐDÜNK VELÜK. 

A NIVEA-nál szeretnénk 100%-ban transzparensek maradni, és megválaszolni a fenntarthatósággal kapcsolatos kérdéseidet. Ha ezen a weboldalon nem találod meg azokat a válaszokat, amiket kerestél, vagy részletesebb információra van szükséged, kérünk, hogy látogass el a NIVEA anyavállalatának, a Beiersdorf-nak a fenntarthatósági weboldalára.