• Mind
  • Arcmaszk
  • Arcmaszk & Arcradír
  • Éjszakai krém
  • Nappali krém
  • Szérum
  • Színezett krém
Szűrés
Rendezés
A bőröd ugyanolyan egyedi, mint te vagy

Ahhoz, hogy az igényeidnek legmegfelelőbb arckrémet válaszd, ismerned kell a bőrtípusodat. Ez az egyetlen módja annak, hogy olyan arcápoló terméket találj, ami valóban jó számodra. Gyakran feszül és száraz a bőröd? Hajlamos bőrhibák kialakulására? Érzékenyen reagálsz a napfényre, a túl hideg és a túl meleg időre? Legyen vegyes, vízhiányos, problémás, normál vagy érzékeny a bőröd, olyan arckrémet használj, ami igazán neked való. Hidratáld intenzíven a száraz, kényeztesd kímélő hatóanyagokkal az érzékeny, varázsold foltmentessé a problémás bőrt, és szabadítsd meg a felesleges faggyútól.

Speciális ápolás speciális igények

Az idő múlásával a bőrünk is változik. A sejtek lassabban regenerálódnak, kevesebb kollagént termelnek, így az veszít nedvességtartalmából és rugalmasságából. A NIVEA kutató központja által, kifejezetten az érett bőr igényeinek megfelelően kifejlesztett arckrém innovatív összetétele láthatóan csökkenti a már meglévő ráncokat, megakadályozza az újabbak kialakulását, így a bőr frissebbnek és fiatalosabbnak tűnik. 

A nap sugarai nagymértékben befolyásolják a bőr idő előtti öregedését. Mivel az UV-fény az üvegen is áthatol, az a mindennapi életben is hatással van bőrünkre. Éppen ezért a legtöbb NIVEA nappali krém 15-ös és 30-as faktorszámú fényvédőt, valamint speciális UVA-szűrőt tartalmaz. Azok számára, akiknek nemcsak a bőr ápolása, hanem az egységesebb bőrtónus elérése is fontos, a színezett arckrémek nyújtanak megoldást. A NIVEA kínálatában több, különböző bőrtípusra való színezett hidratáló is szerepel. A BB krémek makulátlan bőrt biztosítanak, miközben nedvességgel töltenek fel és védenek is, ráadásul elfedik a kisebb-nagyobb bőrhibákat. 


Átfogó bőrápolási rutin a NIVEA-tól

Ha szeretnéd, hogy bőröd sokáig gyönyörű és ragyogó maradjon, olyan rutin kialakítására lesz szükséged, amely éjszakai és nappali krémet, valamint szemkörnyékápolót is tartalmaz. Minden esetben a bőrtípusodnak megfelelő kozmetikumokat válassz, hogy a termékek a számodra ideális összetevőket tartalmazzák, így az általad elvárt hatást éred el velük. A szennyeződések, a faggyú és a smink eltávolítása természetesen szintén részét képezi az arcápolásnak. Az arctisztító kendők, gélek, bőrradírok esetében is mindig figyelj arra, hogy megfeleljenek a bőrtípusod igényeinek.