Hangolódj rá az ősz meleg színeire

Az ősz nem csak esőt és tolakodó szelet hoz magával. Tele van gyönyörű színekkel és árnyalatokkal. Engedd be ne csak a szekrényedbe, hanem a neszesszeredbe is. Tudjuk, mely kombinációkkal biztosan nem fogsz tévedni. Hangolódjon az ősz hullámaira, és élvezd a színekkel teli őszi hónapokat, ahogyan kell.

A meleg árnyalatokkal biztosra mehetsz

Piros, barna, sárga, bordó. Az ősz egyszerűen meleg tónusú. Csak nézz ki az ablakon a fák lombjaira. Meríts ihletet magából a természetből, és vidd át az őszi levelek színeit a neszesszerredbe. Míg a nyarat a világos árnyalatok uralják, az ősz a meleg színpalettáról szól, amely egy kis csavart visz a sminkedbe.  
 A szemeden kívül az ősz az ajkadat is megcsókolhatja. Próbáld ki a Labello Blackberry Színező ajakbalzsamot, amely táplálja, hidratálja és kellemes szeder illatúvá varázsolja az ajkadat
 
Labello Blackberry Színező ajakbalzsamot

Van merszed? Engedd, hogy a kifutó inspiráljon

Kicsit ki akarsz kapcsolódni? Meríts ihletet a kifutók világából. Idén ősszel a hangsúlyos vonalak, a vörös ajkak, a kék árnyalatok és a fémes anyagok uralkodnak.

Valószínűleg a mindennapi sminkedhez nem ezeket a trendeket használod majd fel, de remek lehetőség, hogy színesítsd a megszokottat, ha este szórakozni mész. Egy romantikus vacsorához viszont vörös ajkak illenek. Éld bele magad a hollywoodi sztárok szerepébe, és varázsolj magadnak olyan sminket, amely a férfiak és a nők figyelmét is felkelti.

Ne felejtsd el megfelelően ápolni a bőrödet

Amikor este hazaérsz, ne felejtsd el lemosni a sminkedet. Bőrünket már így is keményen próbára teszi a hideg időjárás. Ha arctisztítás nélkül bújunk ágyba, 
nyerünk ugyan néhány perc alvást, de reggel duzzadt arccal és olyan szemmel ébredünk, mint egy pandamaci, és száraz bőrrel, amely hidratálásért kiált. A micellás technológiának köszönhetően a Nyugtató, ápoló micellás víz pár másodperc alatt segít megszabadulni a sminktől és a többi szennyeződéstől

Tippünk: Szeretnéd alaposan ápolni a bőrödet ősszel is? Olvasd el az Őszi bőrápolási tippek című cikkünket, amelyben többek között megtalálod, hogyan tisztítsd a bőrödet vagy hogyan fixáld a frizurádat úgy, hogy a szél ne fújja szét. 

 

Hívd meg az őszt a gardróbodba

Bojhos pulóverek, poncsó, kardigánok. Az ősz magához vonzza mindazt, ami puha, meleg és főleg kényelmes. A testünket felfedő nyár után inkább magunkba akarunk fordulni, és kényelmes, ölelő ruhákra vágyunk. Idén ősszel a vörös, a sárga, a bézs és a sötétkék színek fognak uralkodni. Ezt tartsd szem előtt, amikor új darabokat választasz a ruhatáradba.

Ne feledd továbbá, hogy az egyes darabok legyenek jól kombinálhatók. Az időtlen dizájnnak és a színeknek köszönhetően nem akarod majd minden szezonban lecserélni a szekrényt.

Hívd meg az őszt a gardróbodba

Ha ősz, akkor mindent bele

Az ősz már uralja a szekrényedet és a neszesszeredet is, de mi lenne, ha az életed más területeire is beengednéd? Hallottál már a Hygge-ről? Ez nem más, mint a dán életérzés. Azt mondják, hogy Dániában élnek a legboldogabb emberek a világon. Mivel a Hygge elvei a lassítással kapcsolatosak, az ősz ideális időszak a változáshoz! Díszítsd fel a lakást a #HYGGE szerint. A pihe-puha párnák, a tompa fényű gyertyák, egy csésze forró kakaó és a kedvenc könyved azonnal ráhangolnak az ősz megfelelő hullámaira. 

A belső terek díszein kívül eláruljuk hygge tevékenységekkel kapcsolatos tippjeinket is, amelyek közé tartozik például a kötés vagy egy forró habfürdő. Mire vársz még? Hív a Hygge!