Viszlát, sötét foltok! Hello, ragyogó bőr!

Áttörés a sötét foltok kezelésében! A LUMINOUS630® Pigmentfoltok elleni kezelés a bőrrel együttműködve fejti ki csodás erejét a ragyogó megjelenés érdekében. A hatalmas sikernek örvendő innováció az elsőszámú Pigmentfolt elleni szérum Európában*, népszerűségét látva pedig egy teljes termékcsaládot fejlesztettünk ki, búcsút inthess az elszíneződéseknek!
*A Nielsen Face Care Serum kategóriára vonatkozó adatai alapján 9 hónapos, 2021 júniusában végződő időszakra vonatkozóan, a teljes európai kiskereskedelmi piacra vetítve. (Copy © [2021], Nielsen)

CSÖKKENTI A SÖTÉT FOLTOKAT, HOGY LÁTHATÓVÁ VÁLJON A RAGYOGÓ ARCBŐR

A CELLULAR LUMINOUS630 bizonyítottan hatékony a sötét foltok három fő típusának – a napsugárzás, az öregedés és a hormonális változások, például a terhesség vagy a menopauza okozta pigmentfoltok – célzott kezelésében. Mindhárom tényező megzavarhatja a bőrben a melanin egyensúlyát, ami minden esetben ugyanazt jelenti: sötét foltok megjelenését az arcon.
Lumious

LÁTHATÓ EREDMÉNYEK 2 HÉTEN BELÜL ÉS TOVÁBBI JAVULÁS FOLYAMATOS HASZNÁLAT MELLETT*

2 hét

A foltok láthatóan halványodnak

8 hét

A foltok intenzitása akár 50%-kal* csökken

12 hét

A foltok intenzitása akár 71%-al csökkenhet*

 

*alkalmazás közbeni vizsgálat 34 résztvevővel, pigmentfoltok intenzitásának csökkenése 12 hét után, önértékeléssel 10 pontos skálán értékelve

TUDOMÁNY

FORRADALMI ÖSSZETEVŐ

A NIVEA tudósainak 10 éven át tartó, aprólékos kutatásra és több mint 50 000 összetevő tesztelésére volt szükségük ahhoz, hogy megtalálják a sejtszinten működő, rendkívül hatékony LUMINOUS630-at.

 

LUMINOUS630 SEJTSZINTEN MŰKÖDŐ KETTŐS HATÁS

TERMÉKEK

Alkosd meg saját LUMINOUS630® pigmentfolt elleni RUTINODAT!

serum

Pigmentfoltok elleni szérum

Gyengéd a bőrhöz, kíméletlen a sötét foltokkal szemben.
A NIVEA leghatékonyabb pigmentfolt elleni kezelése akár 50%-kal csökkenti a pigmentfoltok láthatóságát.
8 hét az egyenletes és ragyogó bőrért.

Spot Control LUMINOUS630® Napozó Arckrém FF50+: megakadályozza a napfény okozta új pigmentfoltok megjelenését.

Védi a bőrt az UVA/UVB sugarak okozta bőrkárosodástól és a napfény okozta korai bőröregedéstől. A hialuronsavval és E-vitaminnal dúsított könnyű formula felfrissíti az arcbőrt és gyorsan beszívódik a bőrbe.

Luminous

Éjszakai bőrtónus kiegyenlítő kezelés. Varázsolj magadnak egységes bőrtónust, amíg alszol..

 Lendület az újrakezdéshez! Megújulás az arc, a nyak és a dekoltázs bőrének. Az éjszakai formula 3 területen veszi fel a harcot a sötét foltok ellen: célba veszi azok méretét, intenzitását és mennyiségét. A sejtaktiváló* hialuronsavat tartalmazó formula helyreállítja és erősíti a bőr ellenálló képességét.

*in vitro 

 
hand cream

Pigmentfoltok Elleni Kézkrém
Csökkenti a sötét foltok láthatóságát a kézen.

Segítő kéz a tökéletes kéznek.
A LUMINOUS630® formula csökkenti a pigmentfoltok láthatóságát a kezeken, miközben a 15-ös fényvédő megakadályozza a napfény okozta újabb elszíneződések kialakulását és a korai bőröregedést, a hialuronsav pedig hidratálja bőrt. Egységesebb bőrtónus, ápolt kezek már 4 hét után.

 
Védelem

Nappali Arckrém FF50 háromszoros erővel a pigmentfoltok ellen, 50-es fényvédőfaktorral. 

 Készítsd fel bőrödet, hogy ne okozzon problémát a napfény! A formula három fronton is gondoskodik a védelméről, egészségéről. Csökkenti a pigmentfoltok láthatóságát, megakadályozza az újabb elszíneződések kialakulását, valamint megóv a napfény okozta korai bőröregedéstől. Hagyd felfedni természetes ragyogásodat!

 

Színezett Nappali Arckrém FF 20 kettős funkcióval: csökkenti a pigmentfoltok láthatóságát és elfedi az elszíneződéseket.

Miért várnál bőröd tökéletesítésével? A természetes fedés azonnal egységesebbé varázsol, a sötét foltok láthatósága pedig 8 hét alatt csökken, 67%-kal egyenletesebb megjelenést biztosítva a bőr számára*, miközben 20-as fényvédőfaktorral óvja a káros napsugaraktól.

*21 hetes tanulmány 47 nő részvételével, 2020-2021. 

 
eye cream

Szemkörnyékápoló sötét kariák ellen: három fronton veszi fel a harcot a szem alatti sötét karikákkal.

Valódi hármas hatású bőrápoló a ragyogó és fiatalos tekintetért. A LUMINOUS630® formulája kiegyensúlyozza a szem alatti bőrtónust, hialuronsavval hidratálja és energizáló koffeinnel ragyogóvá varázsolja a fakó bőrt. A sötét karikák 8 hét alatt 50%-kal halványodnak*. 

*12 hetes tanulmány 41 nő részvételével, 2020-2021 

 
RUTIN

Duplázd meg bőröd egyenletességéért tett erőfeszítéseid hatékonyságát a LUMINOUS630® rutinnal*

Reggel

Tisztítsd meg bőröd, majd vidd fel a Pigmentfoltok Elleni Szérumot a Nappali Krém FF50 használata előtt. 

 

Este

Tisztítsd meg bőröd, majd vidd fel a Pigmentfoltok Elleni Szérumot a Bőrtónus Kiegyenlítő Éjszakai Krém használata előtt.

* 2-szeres hatékonyság az egyenletes bőrtónusért a Pigmentfoltok Elleni Szérum + Nappali Krém FF50 + Bőrtónus Kiegyenlítő Éjszakai Krém alkalmazásával a Bőrtónus Kiegyenlítő Éjszakai Krém kizárólagos használatához képest