TALÁLJ EGY FESZESÍTŐ ARCKRÉMET BŐRÖD RUGALMASSÁGÁNAK HELYREÁLLÍTÁSÁHOZ

Az arclifting krém vagy arcfeszesítő krém az arckrémek olyan típusa, amelynek célja, hogy a bőr feszes, rugalmas megjelenésű legyen. A feszesítő krém úgy fejti ki hatását, hogy a bőr által termelt kollagén és elasztin mennyiségének növelésével feszesíti és tonizálja a bőr megjelenését. Ahogy öregszünk, a bőr természetes módon kevesebb kollagént termel, ami miatt veszít feszességéből.

A NIVEA Cellular krémeket gondosan úgy alkották meg olyan összetevők felhasználásával, amelyek arról ismertek, hogy képesek helyreállítani a bőr rugalmasságát. A Cellular Expert Lift krémek helyreállítják a bőrkárosodást a bőrgát megerősítésével, idővel helyreállítják a bőr szerkezetét és újraértelmezik az arc kontúrjait. Míg a Cellular Expert Filler krémek helyreállítják a bőr térfogatát és extra feszességet adnak neki, miközben feltöltik a ráncokat és az alvásnyomokat.

Fedezd fel az alábbiakban a NIVEA Cellular arclifting arckrémek kínálatát, és kezd el még ma helyreállítani bőröd rugalmasságát.

Milyen előnyei vannak a arclifting krémnek?

A lifting arckrém használata számos előnnyel járhat a bőröd számára. Az arclifting krém olyan összetevőket tartalmaz, mint a folsav, a bakuchiol és a peptidek. Ezek mind feszesítik a megereszkedett bőrt, így a krém használata után a bőr élénkebbnek tűnik. Ezek az összetevők serkentik a bőr rugalmasságának javítására használt kollagéntermelést, segítve a finom vonalak és ráncok csökkentését. 

A bőr feszesítése mellett a bőrfeszesítő krémek olyan összetevőkkel, mint a hialuronsav, segítenek a bőr hidratálásában és hidratáltságának fenntartásában. A hialuronsav segít megkötni a nedvességet, hogy a bőr puha, telt és sima maradjon, megakadályozva, hogy a bőr fakó és száraz legyen. 

Emellett a feszesítő arckrémek segítenek kiegyenlíteni a bőr tónusát azáltal, hogy tápláló és korrigáló összetevőkkel erősítik a bőrgátat az egészségesebbnek tűnő bőr érdekében.

 

5 kulcsfontosságú összetevő az arclifting krémekben

Ezeket a kulcsfontosságú összetevőket találhatod meg a a bőr rugalmasságát javító arclifting krémekben, amelyek idővel helyreállítják a bőr szerkezetét:

Folsav: Ez a folátvitamin vagy a B9-vitamin szintetikus formája, amely az öregedés jeleit csökkentő sejtnövekedés és -fejlődés támogatásáért felelős.

Hialuronsav: Ez egy, a bőrt intenzíven nedvesítő és hidratáló természetes gélszerű anyag, amely összességében javítja a bőr textúráját.

Bakuchiol: Ez egyfajta retinoid, amely serkenti a kollagéntermelést és a bőrsejtek megújulását a dúsabb és rugalmasabb bőrért. 

Retinol: Ez egyfajta A-vitamin, amely a ráncok megjelenésének csökkentése érdekében javítja a bőr rugalmasságát és feszességét.

Peptidek: Ezek az aminosavak segítenek s bőr feszesítésében a fiatalosabb megjelenés érdekében és az olyan fehérjék alapjául szolgálnak, mint a kollagén és a keratin.