HOGYAN KÉSZÜLJÜNK EL GYORSAN AZ ESTI BULIRA

Hogyan készüljünk el gyorsan az esti bulira

7 ÉLETMENTŐ LÉPÉS

Felhívott a barátnőd, hogy nem mentek-e el egy belvárosi buliba, de te az ágyban fekszel és maszkkal az arcodon éppen filmet nézel? Ne félj, megmentünk! Hoztunk neked 7 egyszerű és gyors lépést, melyeknek köszönhetően remekül fogsz kinézni anélkül, hogy az egész estét a tükör előtt töltenéd.

1. Tisztítsd meg az arcodat

Mindenekelőtt meg kell szabadulnod a bőröd szennyeződéseitől.
A nap folyamán megtelepedett rajta az utca pora és a sminked maradványai is. Használd a NIVEA Expert arctisztító kendőt, amely
alapos munkát végez, megszabadítja a bőrödet a szennyeződéstől és előkészíti a sminkelésre.

 

Ráadásul minden bőrtípusra használható.

Tisztítsd meg az arcodat

2. Vigyél fel BB krémet

Minden nő rémálma, hogy a rosszul felvitt make-uptól foltos marad a bőre. A NIVEA BB krémmel elegánsan elkerülheted ezt a problémát. Egységessé teszi a bőrtónusodat és még mattít is, így nem kell félned a fénylő homloktól sem!

2. Vigyél fel BB krémet

3. Takard el a bőrhibákat

Bőrirritációtól szenvedsz, vagy már megint egy új pattanás? Még ez sem akadályozza meg, hogy tökéletesen nézz ki. Használj korrektort, amely pár másodperc alatt eltünteti ezeket az apró hibákat. Vigyázz azonban, hogy egyforma árnyalatú BB krémet és korrektort válassz. Ha túl világos korrektort használnál, a pattanások inkább virítani fognak. És milyen fajtát válasszunk?

  • A szilárd korrektor nagyszerűen takar és leginkább a feltűnő piros pattanások elrejtésére jó.
  • A folyékony korrektor ideális választás a szem alatti karikák eltüntetésére.
  • A korrektor toll ezek kombinációja. Pattanásokra és szem alá is használható, ráadásul egyszerűen és gyorsan felvihető.
3. Takard el a bőrhibákat

4. Használj szempillaspirált

Igazán látszik a különbség, ha kihangsúlyozod a szemed. Felejtsd el a tust, használj szemceruzát. Ezután csak vidd fel a megszokott spirált, mert most nincs idő (szó szerint) a kísérletezgetésre. Ideális esetben nem kenődik el és a pilláid sem ragadnak össze.

A spirál használata előtt kis kefével fésüld át a szempilládat. Soha ne vigyél fel két rétegnél többet, máskülönben a szempillád elnehezülnek, és kénytelen lennél letörölni, és elölről kezdeni az egészet.

4. Használj szempillaspirált

5. Hangsúlyozd a szemöldököd

Azt mondják, hogy a szemöldök keretbe foglalja az egész arcunkat, ezért nagyon fontos a formája. A kívánt forma megrajzolásához használj vékony szemöldökceruzát, amely segítségével nem csak a megfelelő formát alakíthatod ki, hanem ki is hangsúlyozhatod. De ne vidd túlzásba! Sem a kövér meztelencsiga, sem a vékonyka vonal nem divat többé. A megfelelő szemöldök természetes formájú és rendezett.

5. Hangsúlyozd a szemöldököd

6. Csábító ajkak

A rúzs mindenképpen remek ötlet, de csak akkor használd, ha nem hangsúlyos a szemed, máskülönben úgy tűnne, hogy nem tudod, hol a határ és ízlésed sincs.

 

Ha ki van száradva az ajkad, ne feledd, hogy a rúzsok (főleg a rossz minőségűek) szárítanak, ezért nem biztos, hogy jó vége lesz. Ha mégsem szeretnél lemondani a színekről, használd a NIVEA Labello Crayon színező ajakbalzsamot, amely nemcsak ápolja, hanem gyönyörűen kiemeli, és szépen színezi is az ajkakat. Válaszd az öltözékednek megfelelő árnyalatot.

6. Csábító ajkak

7. Már csak a frizura van hátra!

A sminked kész, de mi legyen a hajaddal? Semmiképpen se kezdj bonyolult fonatokba, válassz valami egyszerűt. Például az oldalfonatot. Egy fiatalos, szemet gyönyörködtető és szupertrendi frizurát, amit gyorsabban és egyszerűbben elkészíthetsz, mint gondolnád!

7. Már csak a frizura van hátra!

Partizás után ne feledd az arctisztítást

Akár éjfélkor, akár reggel érsz csak haza, ne feledd a sminkeltávolítást. Nem csak azért, hogy ne kend össze a párnát, hanem azért is, hogy a bőröd reggel ne nézzen ki másnaposan, és a következő napokban ne pattanásokkal hálálja meg az estét. A NIVEA Kétfázisú expert micellás víz használata csak pár percet vesz igénybe, és a fekete tea kivonatnak köszönhetően minden sminkmaradékot eltávolít.

Pár SOS tipp a végére

  • Zsíros haj: Lelapult és zsíros a hajad? Csak semmi pánik. Két perc alatt rendbe hozza a száraz sampon. Tartást ad a hajnak, a frizurád csillogó és illatos lesz. 
  • Elhanyagolt körmök: Töredezett, fakó körmök? Ez nem fest túl jól. De hogyan lakkozzuk ki a körmünket pár perc alatt? Egyértelmű megoldás a hajszárító! Állítsd be a hideg levegőt és irányítsd a kezedre.
  • Hogy ne tapadjon a ruha: Szűk ruhát vagy szoknyát szeretnél felvenni, de aggódsz, hogy majd rátapad a harisnyádra? Fogj egy bármilyen hajlakkot és fújd át vele a harisnyád. Egyáltalán nem fog tapadni.