Egységes bőr pillanatok alatt

NIVEA színezett hirdratáló krém

A sebek sok esetben hektikusak. Sokszor sietsz vele vagy éppen belefáradtál a sminkelésbe? Pontosan ezen okok miatt fejlesztettük ki a NIVEA színezett hidratáló krémeit. Ezeknek a termékeknek köszönhetően a bőr néhány másodperc alatt egységes és hidratált lesz. Most, hogy már nem kell az értékes idődet sminkeléssel töltened, marad időd egy nyugodt reggelire és időben tudsz majd odaérni a munkába vagy egy találkozóra. 
 
Szűrés
Rendezés
Miben különböznek a színezett hidratáló krémek a sminktől? 

A színezett hidratáló krémek kevésbé mélyen fedik el az arcbőrt. Ami a legfontosabb, hogy ez egy krém! Ez azt jelenti, hogy könnyebb és önmagában hidratálja a bőrt. A sminkkel ellentétben, amely kiszáríthatja a bőrt. Ezért is javasolt a smink felvitele előtt hidratáló alapozót használni.

Színezett hidratáló krém: Hűséges társ és gyors megoldás

Ezekek a krémek egyre népszerűbbek, mert természetes megjelenést kölcsönöznek, könnyen használhatóak, emellett pedig foltot sem hagynak maguk után. Ugyanakkor kíváló megoldás, amikor fáradt bőrének megújulásra van szüksége vagy éppen gyorsan el kell készülni egy váratlan találkozóra. Annak érdekében, hogy még könnyebbé tegyük számodra a használatát, kifejlesztettünk egy szivacsos változatot is. Így még gyorsabban és könnyebben alkalmazható. 

Színezett hidratáló krém: BB vagy CC?

A BB (beauty balm) rövidítés szépségbalzsamot jelent. Az így megjelölt krémet főleg a bőr világosabbá tételére és hidratálásra használják. A CC (color correcting) rövidítés alatt a  színkiegyenlítés kifejezést értjük. Ezek a krémek tehát a nevükből adódóan elsősorban a bőr egységesítését szolgálják. Nagyobb hiányosságokat is lefednek, mint a BB krémek.