Segíts Te is!

A karácsonyi szezon közeledtével Neked is módodban áll támogatni a családokat segítő programok megvalósulását!

2019. október 7. és december 24. között  minden eladott NIVEA karácsonyi csomag után 15 Ft-ot adományozunk a "NIVEA Törődik a családokkal" jótékonysági programunk keretén belül az SOS Gyermekfalu magyarországi alapítványának.

Az elmúlt évek során évi több millió forint támogatással járultunk hozzá közösen ehhez a kiváló programhoz. Az összegyűlt támogatást a szervezet az általa gondozott gyermekek képességfejlesztésére, tehetséggondozására illetve a krízishelyzetben lévő családok megsegítésére irányuló programra fordította.

Köszönjük Nektek a segítséget!
karácsonyi ajándékcsomagok

KARÁCSONYI AJÁNDÉKCSOMAGOK

Ajándékozd meg a szeretteidet azzal, amit szeretnek. A NIVEA legkedveltebb termékeit gyönyörű karácsonyi ajándékcsomagokba rejtettük a számodra. Akár az anyukádnak, akár a testvérednek, a barátnődnek vagy a férjednek, akár a barátodnak vagy az apukádnak keresel ajándékot, válassz itt. Ajándékozz karácsonyra gyengédséget és ápolást!

A NIVEA TÁRSADALMI SZEREPVÁLLALÁSA

A családok már több mint 100 éve választják termékeinket a kiváló bőrápolás érdekében. Ez idő alatt szerte a világon a NIVEA valódi családtaggá lett az otthonokban, így a mindennapi törődés természetessé vált számunkra.

A NIVEA Törődik a családokkal program célja a családok támogatása, és az olyan környezet megerősítése, ahol megteremthető a felelősség és a családhoz való tartozás érzése. A családok a társadalom valódi tükrei, így ezek az értékek megerősítik az egyéneket, a helyi közösségeket és a társadalom egészét egyaránt. A NIVEA világszerte támogat jótékonysági projekteket a családdal együtt eltöltött időt, a gyermekek képességfejlesztését és az anyák segítését célzó témakörökben. Ezek a támogatási projektek a helyi partnerekkel történő együttműködésnek és dolgozók személyes elköteleződésének köszönhetően kerülnek megvalósításra. 2015 decemberében a Beiersdorf, a NIVEA® márka tulajdonosa, elnyerte a MAF Felelős Támogató cím használati jogát.

Magyarországon a NIVEA Törődik a családokkal program 2 szervezettel működik együtt jótékonysági programokban: 2001 óta az SOS Gyermekfalvakkal, 2016 óta pedig az "Óvodai nevelés a művészetek eszközeivel" Óvodapedagógusok Országos Szakmai Egyesülete az Óvodások Neveléséért szervezettel indított új jótékonysági programot.

KÉPESSÉGFEJLESZTÉS GYERMEKEKNEK

A gyermekek a jól működő családokra támaszkodnak. Hisszük, hogy a családok fenntartható fejlődése a gyermekek képzésével kezdődik.

A NIVEA Törődik a családokkal program 2016-tól egy új óvodai tehetségfejlesztő program támogatását kezdte meg “Karolj fel egy családot” néven. Az “Óvodai nevelés a művészetek eszközeivel” Óvodapedagógusok Országos Szakmai Egyesülete az Óvodások Neveléséért szervezettel és az Óvodapedagógusok Országos Tehetségsegítő Tanácsával együttműködésében megvalósuló program rászoruló óvodás gyermekek számára teszi lehetővé a tehetséggondozást - tehetségfejlesztést. További információ: www.ovodak.org.hu. 

A NIVEA a magyar SOS Gyermekfalvakban nevelkedő gyermekek és fiatalok képességeinek fejlesztését és a felfedezett tehetségek gondozását is támogatja. Az SOS Gyermekfalvakban olyan gyermekek élnek, akikről különböző okok miatt nem tudnak gondoskodni a vér szerinti szüleik. Nekik az SOS nevelőszülők adnak biztonságos, szerető otthont. A gyerekek egytől-egyig súlyos múltat cipelnek magukkal, többen hosszú távon is fejlesztésre, pszichológiai támogatásra szorulnak. Gyakran kiemelkedően tehetséges, érzékeny kisgyermekek találnak otthonra az SOS-ben.

A NIVEA megpróbálja megadni a gyerekeknek azt, amire szükségük van, hogy behozhassák lemaradásaikat és kibontakoztathassák tehetségüket.

 
 
NIVEA törődik a családokkal

CSALÁDDAL EGYÜTT ELTÖLTÖTT IDŐ

A mai világban különösen nehéz mérlegelnünk, hogy mi számít igazán számunkra. Mi meg vagyunk győződve arról, hogy a családdal eltöltött idő teremti meg az összetartozás érzését.
CSALÁDDAL EGYÜTT ELTÖLTÖTT
A NIVEA Törődik a családokkal program támogatja a magyar SOS Gyermekfalvak családmegerősítő programját is, amely a krízishelyzetbe jutott családokat segíti. Ilyen krízis lehet például a munka elvesztése, lakáshitel problémák, a szülők betegsége, gyereknevelési gondok, melyek bármikor előfordulhatnak egy ember életében. A családmegerősítő program célja, hogy még idejében beavatkozzon, segítséget nyújtson a szülőknek, hogy a család együtt maradhasson és kikeveredjen a válságból. 


A rászoruló családok ünnepének szebbé tételéért a karácsonyt megelőző időszakban a NIVEA Törődik a családokkal program több családokat segítő szervezet, többek között a Baptista Szeretetszolgálat és az Ökumenikus Segélyszervezet számára is nyújt támogatást termékadomány és a dolgozók által gyűjtött tárgyi adományok formájában.
 

Anyák támogatása

A családok alapkövei az anyák. Hiszünk abban, hogy az anyák támogatásával az egész család fenntartható fejlődését elősegítjük.
A családok alapkövei az Anyák. Ők azok, akik ott vannak az első megtett lépéseknél, az első szavaknál, tanúi az első barátságnak, az első szerelemnek és az első csalódásnak is. Az anyák támogatnak, vigasztalnak, ápolnak, és együtt örülnek a gyerekekkel minden apró dolognak. Néha ez rengeteg energiát kíván tőlük, de ők sosem adják fel. Az SOS-ben a nevelőszülők sokszor 5-6 gyereknek biztosítják egyszerre az otthon melegét, emberfeletti munkával. Hiszünk abban, hogy az anyák támogatásával az egész család jóllétét elősegítjük, hiszen az alapkőnek kell lenni a legstabilabbnak, hogy megtartsa a többit. 

A NIVEA Törődik a családokkal program támogatja, hogy az SOS Gyermekfalvak nevelőszülői minél magasabb szinten tudják ellátni a gondjaikra bízott gyerekeket. A különböző, súlyos traumákat átélt gyermekek nevelése során számtalan kihívás merülhet fel, ezért az SOS-es anyáknak is erős szakmai támogatásra van szükségük. A nevelőszülők rendszeresen szakmai segítséget, szupervíziót kapnak, és különböző képzéseken vesznek részt, hogy a gondjaikra bízott gyerekeket a legjobban tudják átsegíteni a nehéz helyzeteken.
ANYÁK TÁMOGATÁSA

DOLGOZÓI FELELŐSSÉGVÁLLALÁS

NIVEA Társadalmi felelősségvállalás
Cégünk dolgozói aktív résztvevői a támogatási folyamatnak. Önkéntes alapon szép állapotú ruhákat, könyveket és játékokat gyűjtenek össze saját háztartásukból és a környezetükben lévő családoktól adományként. A beérkezett tárgyak válogatását és csomagolását személyesen végzik, hogy megörvendeztessék a hiányt szenvedő, nehéz sorsú családokat. 
 
A NIVEA családok iránti elkötelezettsége részét képezi a cég 2020-ig kitűzött társadalmi céljainak, mely 1 millió család elérését és támogatását foglalja magában világszerte.