Megfiatalítja a bőrt alvás közben

NIVEA ÉJSZAKAI ARCKRÉMEK

Mi a titka annak, hogy mindennap üde és ragyogó bőrrel ébredj? A NIVEA éjszakai krémjei, amelyek alvás közben fejtik ki hatásukat, hogy a pihenés valóban szépítő legyen. Így tökéletesen kiegészíti nappali bőrápolási rutinodat.
 
Szűrés
Rendezés
Rendezés
Csak nappali krémet használsz?

Az alapos arctisztítás után bőrünk kiszáradhat, ezért jó minőségű hidratáló krémmel szükséges megnyugtatni. Az éjszaka folyamán bőrünk ráadásul a krémből nyeri a legtöbb tápanyagot. A nappali és az éjszakai krémek összetétele azonban alapvetően különbözik, ezért a nappali krémek éjszaka nem azt az ápolást nyújtják, melyre bőrödnek szükséges van.

Hogyan ápold bőröd, amikor alszol?

Az éjszakai hidratáláshoz használj kifejezetten éjszakai ápolásra szánt krémet. A minőségi éjszakai krém tápláló és ápoló anyagokban gazdag, összetétele segíti az arcbőr éjszakai regenerálódását. Amennyiben hatóanyagok kombinációját tartalmazó krémet használsz, nem csak a bőrmegújulást támogatod, hanem a ráncok ellen is harcolsz. Kész fiatalító elixir például a Q10 koenzimmel gazdagított  Q10 POWER Ránctalanító Éjszakai Arckrém.