Arcápolás minden bőrtípusra

NIVEA arcápolás

Ahogy a mondás szól: ,,Ahány ember, annyi szokás''. Így van ez bőrünk esetében is. Ezért vannak speciális NIVEA ápoló termékek: nappali és éjszakai krémek, tisztító krémek érzékeny bőrre, arcmaszkok fáradt bőrre, emellet pedig sok más termék, amelyek a bőr igényeit figyelembe véve lett kifejlesztve általunk.
 
Ahhoz, hogy a bőrápolás eredményes legyen, az igényeket az adott bőrtípushoz kell igazítani. Ezért is különlegesek az arcápolóink: olyan termékek, amelyeket régóta fejlesztünk minden bőrtípusra: hidratálóak és táplálóak, valamint a bőr saját kollagénjének újbóli előállítására alkalmasak.

Tudd meg te is, hogy milyen bőrtípusba tartozol. Ezután pedig válaszd ki az igényeidhez szabott nappali és éjszakai krémet, arcmaszkot, szérumot, illetve tápláló olajat és szemkrémet. 

A kombinált bőrre tökéletes a hidratáló krém, amely minden nap képes kis mennyiséget magába szívni. Ilyenek a speciálisan kombinált bőrre tervezett termékek is.

A száraz bőr értékeli a nappali krémekben található olajok gondozását, a hidratálást és az UV-védelmet.

A normál bőrnek is kell a folyamatos ápolás. Még akkor is gondoskodni kell róla nap mint nap, ha a bőr szép és rugalmas. 

A problémás bőr értékelni fogja a kellően gondos tisztítást és a külön erre a célra kialakított ápolást is. Olyan termékeket érdemes választani, amelyek nem feleslegesen kiszárítják, hanem éppenhogy hidratálják a bőrt.

A külső és belső hatásokra reagáló bőr hálás lesz a különleges kozmetikumok gondoskodásáért, ideális esetben parfüm és színezékek nélkül.