Ismerd meg a bőrtípusod

Találd meg a hozzád illő q10 terméket

Töltsd ki a kérdőívet!

Találjuk meg a hozzád illő q10 koenzimes terméket

Mi jelenti a legnagyobb kihívást a bőröddel kapcsolatban? Szeretnél a ráncok csökkentésére összpontosítani? Ragyogóbbá tennéd a bőrödet? Csak válaszolj néhány gyors kérdésre, és megmondjuk, melyik NIVEA Q10 termékcsalád illik hozzád a legjobban.

 
Fáradt bőr

Add vissza a ragyogását!

Add vissza a ragyogását!

Az általad leírtak alapján úgy tűnik, hogy a bőrödet fáradtnak látod, és arra a fiatalos lendületre van szükséged, amelyet a NIVEA Q10 Energytől kaphatsz.

A NIVEA Q10 Energy 3 antioxidáns egyedülálló kombinációjával, a C- és E-vitamint, valamint a bőr által természetesen is termelt, bőrazonos Q10 koenzimet tartalmazó formulával mindent megad a bőröd számára, amire szüksége van a 24 órán át tartó ragyogáshoz.

 • 24 órás hidratálás a ragyogó bőrért
 • Csökkenti a fáradtság, a fakó és élettelen bőr jeleit
 • Segít csökkenteni a finom vonalakat, és akár 2 hét alatt és feszesebb érzést kölcsönöz a bőrnek
Termékek

Q10 TERMÉKEK FÁRADTNAK LÁTSZÓ BŐRRE

3 antioxidánssal gazdagítva a szüntelenül ragyogó bőrért

Tudtad?

Az egészséges táplálkozás támogatja az egészséges bőrt

A C-vitamin rendkívül erős, a bőrre felvíve is aktív hatóanyag, de ugyancsak a bőröd előnyére válik, ha az étrendedben is helyet kap. A friss gyümölcsök, mint a narancs és az eper, valamint a zöldségek, például a paradicsom, a paprika, a brokkoli és a kelbimbó fogyasztása nagyszerű módja annak, hogy növeld a szervezet C-vitamin szintjét, így megőrizd a csontok és az erek egészségét, valamint a bőr regenerálódási képességét.
Healthy diets boost healthy skin
normál bőr

RÁNCTALANÍTÓ RUTIN NORMÁL BŐRRE

Ránctalanító rutin normál bőrre

A válaszaid alapján úgy tűnik, hogy „normál” bőrprofillal rendelkezel, amelyet láthatóan lágy vonások, finom pórusok és rózsás arcszín jellemez.

Ehhez a bőrtípushoz a NIVEA Q10 Power ránctalanítót ajánljuk, amelyben az antioxidáns Q10-et kreatinnal kombináltuk, hogy visszaadja a bőr rugalmasságát és csökkentse a bőröregedés jeleit.

 • Segít csökkenteni a finom vonalakat és a ráncokat akár 4 hét alatt
 • Feszesebb bőrérzet akár 2 hét alatt
 • Intenzív táplálás, fiatalosabb megjelenés
 
Termékek

Q10 termékek normál bőrre

Hidratál és célba veszi a finom vonalakat & ráncokat

A Te bőröd. A Te történeted.

Gondoskodj a bőrről, ami 100%-ban azzá tesz, aki vagy

Itt az ideje, hogy ne szorongjunk tovább azon, hogyan forgathatnánk vissza az idő kerekét. Ehelyett kezdjük el ünnepelni azt a számtalan, apró történetet, amelyeket a bőrünk tükröz. Aggódjunk kevesebbet és nevessünk többet – tedd meg ezeket az egyszerű lépéseket, hogy megőrizd a természetes és egészséges kinézetű bőrt.

ELOLVASOM A CIKKET
Gondoskodj a bőrről, ami 100%-ban azzá tesz, aki vagy
Száraz bőr

Kifejezetten extra szomjas bőrre kifejlesztve

Kifejezetten extra szomjas bőrre kifejlesztve

Készen állsz a bőrápolási rutinod megújítására? Az első 200 regisztráló ingyenes csomagot kap a hozzá illő NIVEA Q10 termékcsaládból.

Próbáld ki a NIVEA Q10 Power tápláló, ránctalanító arckrémet, ami Q10 koenzimmel, organikus argán olajjal táplálja a bőrt a mélyreható hidratálásért és a ragyogóbb, fiatalosabb megjelenésért.

 • Intenzíven táplál 24 órán keresztül
 • Megújult és ragyogó bőr
 • 4 hét alatt segít csökkenteni a finom vonalakat és ráncokat
 • Láthatóan feszesebb bőr akár 2 hét alatt
Termékek

Q10 termékek száraz és extra száraz bőrre

Speciális ránctalanító formula extra szomjas bőrre kifejlesztve

Kedves Fiatalabb Én,

Mi az, amiről azt kívánod, bárcsak tudtad volna?

A NIVEA Q10 Power termékcsalád feltölti a bőrt nedvességgel, ami arra ösztönzött bennünket, hogy megkérjük egyes bőrápolóink megálmodóit, hogy írjanak bátorító üzenetet fiatalabb önmagunknak  – ezekben a levelekben pedig a kedvesség, a bizalom és az öngondoskodás szavai köszöntek vissza hangosan és egyértelműen.
Kedves Fiatalabb Én,
Kombinált bőr

Ránctalanító hidratáló kombinált bőrre

Ránctalanító hidratáló kombinált bőrre

Úgy tűnik, kombinált bőrrel rendelkezel, amelyen a normál-száraz és zsíros tulajdonságok keverednek. Ez általában zavaró csillogást és pattanásos területeket eredményez – különösen a homlok, az orr és az áll közötti T-zónában.

A legjobb arcápoló számodra: a NIVEA Q10 Power Ránctalanító pórusfinomító arckrém. Ez az alga kivonattal dúsított, nem zsíros krém kifejezetten kombinált bőrre lett kifejlesztve, hogy finomítsa a pórusokat, miközben célba veszi az öregedés jeleit.

 • Láthatóan csökkenti a finom vonalakat és a ráncokat 4 hét alatt
 • Feszesebb érzésű bőr akár 2 hét alatt
 • Minimalizálja a pórusokat
 • Javítja a rugalmasságot
Termékek

Q10 ajánlatunk kombinált bőrre

A fiatalos megjelenésért és a problémás területek kezeléséért

Tudtad

A bőröd imádja az edzést

A legjobb ránctalanító rutin egyszerű hétköznapi szokásokkal kezdődik. A rendszeres testmozgás nemcsak az immunrendszert erősíti, de javítja a szövetek keringését, ami hozzájárul ahhoz, hogy a bőr fiatalabbnak tűnjön.

A bőröd imádja az edzést