Tisztítja a gyönyörű és egészséges bőrt

NIVEA Arcmaszk és arcradír

Olyan bőrre vágysz, amely ragyogóan szép, eltömődött pórusok nélküli és bársonyosan sima? A hámlasztó könnyen megszabadul a szennyeződésektől, és biztosítja a megfelelő tápanyagot, amelyre a bőrnek szüksége van. Fedezd fel a bőrtípusodnak megfelelő termékeket a NIVEA segítségével. 
 
A bőr az egyik elsődleges dolog, amelyet más emberek észrevesznek rajtunk. A bőrünk az, ami mindig látható, akár csak egy névjegykártya. Az arctisztítás a rendszeres bőrápolás, valamint a rendszeres hidratálás része. Bőrünk regenerációs folyamata átlagosan 28 napot vesz igénybe. Ebben segíthethetnek a megfelelő termékek és azok megfelelő használata.

Viszlát szürke bőr, helló szép és friss  bőr!

Hogyan tisztítsuk meg az arcbőr eltömődött pórusait, hogy megszabaduljunk a szennyeződésektől, amelyek minden nap rátelepednek, és az újra ragyogjon? A leghatékonyabb módszert a klasszikus bőrhámlasztás nyújta, amelyet elég hetente egyszer vagy kétszer megcsinálni. A hámlasztás eltávolítja az elhalt hámsejteket. Ezenkívűl pedig serkenti a vérkeringést és megakadályozza a pórusok eltömődését, így a bőr nem csak sima lesz, hanem az ápoló krémek és azok hatóanyagai is mélyebben hatolnak a bőrbe.

Az arcradír mellett arcmaszkot is használhatsz, amely mélyen tisztítja a bőrt és késlelteti a bőr öregedését. Ha továbbra sem vagy biztos magadban, szakértő NIVEA cikkeink segítenek megtalálni a bőrödhöz megfelelő terméket.