Szűrés
Rendezés
Rendezés

Q10 - Innovatív bőrápolás a ráncok minimalizálására

Q10 termékek

Fedezd fel a NIVEA Q10 termékcsaládot, amely a rendkívüli antioxidáns hatású Q10 koenzimet használja, hogy naponta feltöltse és megfiatalítsa bőröd.  A teljes NIVEA Q10 választék kifejezetten a bőr természetes Q10-termelésének támogatására, a sejtek károsodás elleni védelmére és az öregedési folyamat lassítására szolgál. Fedezd fel Q10 kínálatunkat még ma, és csökkentsd a finom vonalak és ráncok számát. 

A NIVEA Q10 termékcsalád Q10 koenzimmel dúsított.

Mi a Q10 koenzim? A CoQ10 minden testsejtben megtalálható, nélkülözhetetlen az energiatermeléshez, és lehetővé teszi a bőr számára az olyan természetes funkciókat, mint a regeneráció és a javítás. Ahogy öregszünk, a Q10 vitamin termelésünk csökken, a bőrünk érzékenyebbé válik a stresszre, a károsodásra, hajlamosabb lesz a finom vonalak és ráncok kialakulására. A Q10 koenzimet tartalmazó bőrápolók antioxidánsokkat juttatsz a bőrödhöz a sejtek regenerálódásának elősegítésére, és ezáltal fiatalabbnak tűnik a bőröd, méltóságteljesen öregszel. 

 

Harcolj a finom vonalak és ráncok ellen a Q10 segítségével

Átfogó Q10 termékkollekcióval rendelkezünk a finom vonalak és ráncok csökkentéséhez, a szérumoktól az arcmaszkokig! Használd a Q10 ránctalanító éjszakai arckrémet bőrápolásra, hogy biztosítsd bőrödnek a szükséges támogatást a bőrsejtek regenerálódásához alvás közben. A NIVEA kínálatában található egy Q10 csomag is, amennyiben szeretnéd megújítani a teljes bőrápolási rutinodat, hogy az tartalmazza az innovatív antioxidánst.

 

Támogasd a bőröd védelmi struktúráját

Kezeld a bőröd Q10 hidratálókrémmel, amely bizonyítottan leküzdi a szabad gyököket a sejteken belül és kívül. Az antioxidáns védőpajzsot nyújt az UV-sugárzás és a környezeti toxinok, például a légszennyezés okozta károsodások ellen. 

 

NIVEA Q10 Energy termékek Q10 koenzimmel és C-vitaminnal gazdagítva

Duplázd meg vitaminbeviteled az Energy bőrápoló termékcsaládunkkal, amely a C-vitamin és a Q10 koenzim erejét rejti magában. Az antioxidánsok keveréke feltölti a fáradt bőrt, a C-vitamin a szabad gyökök ellen küzd, míg a Q10 koenzim megelőzi és csökkenti a ráncokat - fenntartva a fiatalos arcbőrt. Az Energy termékcsaládhoz tartoznak a Q10 nappali arckrémek, éjszakai arckrémek, szemkörnyékápolók és arcmaszkok, amelyek lassítják az öregedési folyamatot és egészséges ragyogást kölcsönöznek a bőrnek.  

 

NIVEA Power termékcsalád a kollagéntermelés fokozására

Érezd magad erőteljesnek a NIVEA Power bőrápoló termékcsalád segítségével, sejtaktív Q10 koenzimmel és kreatinnal a természetes kollagéntermelés serkentése érdekében. Ennek a kollekciónak a használatával feszesebb bőr érhető el már akár 2 hét alatt, a finom vonalak és ráncok pedig láthatóan csökkennek.