Q10

A ránctalanítás titka? Ápold bőröd Q10-zel!

Őrizd meg fiatalos külsőd! Miért néznél ki a kelleténél idősebbnek? A Q10 ránctalanító bőrápoló termékek használatával megelőzheted bőröd idő előtti öregedését.

Vedd fel a harcot a ráncok ellen Q10 termékekkel!

Fiatal és feszes bőr – ki ne vágyna rá? Bőrünk különbözőképpen öregszik, személyenként változó módon gyorsabban vagy lassabban, és ez attól függ, milyen hajlamokat örököltünk és mennyire egészséges az életmódunk. A NIVEA Q10 termékekre mindig számíthatsz, ha öregedésgátló bőrápolásról van szó.

Q10: egy tudományos felfedezés

  • A koenzimet egy amerikai tudós, Frederick L. Crane fedezte fel 1957ben.
  • Peter Dennis Mitchell brit kémikus fejtette meg, hogyan funkcionál a Q10 a sejteken belül. Munkájáért 1978-ban kémiai Nobel-díjat kapott.
  • A Beiersdorf kutatói voltak az elsők, akik a Q10 bőrre gyakorolt hatását vizsgálták, és a koenzimet 1998 óta bőrápoló termékekben is alkalmazzák.

A Q10 koenzim tulajdonságai

Az energiatermelés és a sejtvédelem a Q10 koenzim legfontosabb funkciói közé tartozik.

Tények a Q10-ről

A Q10 koenzim, vagy röviden csak Q10 természetes módon termelődik a szervezetünkben és fontos szerepet játszik a test minden sejtjének működésében. A koenzim, mely hasonló a vitaminokhoz, mindenütt jelen van a szervezetben és számos létfontosságú funkciót támogat. Kiemelkedően lényeges, hogy a Q10-re szükség van az energiatermeléshez a sejtek mitokondriumaiban. A Q10 emellett antioxidánsként semlegesíti a szabadgyököket, a sejteken belül és kívül egyaránt. A szabadgyökök felgyorsítják a bőr öregedését és károsítják a sejteket. A Q10 továbbá megtalálható a sejthártyákban és a bőr felszínét borító lipidekben is, ahol antioxidánsként szintén fontos feladatot lát el. A Q10 képes megvédeni a bőrt az UV-sugarak okozta károsodástól.

A NIVEA kutatási eredményei
Minden NIVEA termékben a magasan fejlett innovációs kultúra és a Beiersdorf több mint egy évszázados, a bőr kutatásának terén szerzett tapasztalata ötvöződik. A NIVEA kutatócsapata közel negyedszázada vizsgálja a Q10 hatásait. Kutatóink behatóan vizsgálták a Q10 koenzim szerepét az emberi bőr működésében, és a megszerzett tudást már 1998 óta felhasználják a bőrápoló termékek kifejlesztésében. A Q10 termékek mind a mai napig világszerte keresettek: minden második másodpercben eladnak valahol egy NIVEA Q10 terméket.

 

A bőrnek energiára és jó védelmi vonalra van szüksége

A bőr saját Q10 koenzimje kulcsszerepet játszik az energiatermelésben és védi a bőrt az oxidatív stressztől. Azonban az évek múlásával bőrünkben csökken a Q10 aránya. A Q10-et tartalmazó öregedésgátló termékek hatékonyan segítik bőrünk működését.

A Q10-re vonatkozó kutatásaink eredményeit a saját bőrödön érzed

A Q10-et tartalmazó termékek használatakor, a koenzim behatol a bőr külső rétegeibe. Így rendszeres használat esetén a bőr hozzájut az értékes Q10-hez.

A Q10-re vonatkozó kutatásaink eredményeit a saját bőrödön érzed

A Beiersdorf hamburgi kutatóközpontjában dolgozó tudósaink évtizedekre meghatározták a világban folyó kutatás irányvonalát a Q10 koenzim bőrápolási célú felhasználásának terén.

A Q10-re vonatkozó kutatásaink eredményeit a saját bőrödön érzed

A NIVEA kutatói voltak az elsők, akik a Q10-et a nagyközönségnek szánt bőrápoló termékek alkotóelemévé tették.


A NIVEA Q10-et tartalmazó, ránctalanító és narancsbőr elleni termékei

A ránctalanító és öregedésgátló bőrápolásban a Q10-et régóta alkalmazzák értékes összetevőként például olyan termékekben, mint a NIVEA Q10 család tagjai.

Tűnj fiatalabbnak: és ne csak az arcodon

A NIVEA Q10 tartalmú arcápoló termékei

Arcbőrünk érzékeny, és egész nap ki van téve a környezeti hatásoknak. Ezért nagyon fontosak az olyan nappali krémek, mint a NIVEA Q10 POWER Ránctalanító Arckrém 15-ös fényvédő faktorral.

Tűnj fiatalabbnak: és ne csak az arcodon

A NIVEA Q10 tartalmú kézápoló termék

A kor először a kezeken hagy nyomot. Használj hidratáló kézkrémet, amilyen például a NIVEA 3In1 Anti-Age Kézápoló. Hatékonyan megelőzi az öregedés első jeleinek kialakulását.

Tűnj fiatalabbnak: és ne csak az arcodon

A NIVEA Q10 tartalmú testápoló termékei

Az életkor előrehaladtával a bőr a test minden részén veszít feszességéből és rugalmasságából. A NIVEA Q10 Bőrfeszesítő Testápoló rendszeres használata már két hét alatt feszesebbé teszi a bőrt!

NIVEA Q10 Plus Ránctalanító Szérum Gyöngyök

A NIVEA kutatócsapata sok évnyi tapasztalatra és rendkívüli szaktudásra tett szert a Q10 bőrre gyakorolt hatását illetően. Ennek az ismeretanyagnak te is hasznát láthatod az Q10 Plus Ránctalanító Szérum Gyöngyök kiemelkedően hatékony formulájának használatával.

Szabadalmaztatott hatás
A NIVEA Q10 POWER ránctalanító termékcsaládjában az innovatív NIVEA Q10 POWER Ránctalanító Szérum Gyöngyök tartalmazza a legnagyobb koncentrációban a bőr saját hatóanyagát, a Q10-et. A NIVEA történetében először a Q10 POWER aktív gyöngyöket hidrogéllel kombinálták, és az eredmény egy rendkívül hatékony ránctalanító szérum lett. Az egyedi, szabadalmaztatott formula, mely Q10-et, hialuronsavat és kreatint tartalmaz, láthatóan csökkenti a ráncokat és megakadályozza, hogy idő előtt újra mélyebbekké váljanak. A bőröd bársonyosabbá, fiatalosabb megjelenésűvé, a külsőd még vonzóbbá válik!

Mindig friss: aktív adagolóval

A szérum formulájának ránctalanító ereje minden használat alkalmával frissen aktiválódik. Az adagoló megnyomásával a kis gyöngyök áthaladnak az adagoló fején, ahol a hidrogéllel egyesülve rendkívül hatékony szérumot alkotnak, mely könnyen beszívódik a bőrbe. Ideális esetben a NIVEA Q10 POWER Ránctalanító Szérum Gyöngyök terméket naponta kétszer, reggel és este kell felvinni az arcra a szokásos nappali, illetve éjszakai krém előtt. A szérum sminkalapnak is kiválóan megfelel, mert simává és egyenletessé teszi a bőr megjelenését.


Maradj tovább fiatal!

A mindennapi ránctalanító ápolást még hatékonnyá teheted, ha aktív életet élsz. Helyes táplálkozással, egy kis mozgásal és elegendő, egészséges alvással segíthetsz a bőrödnek, hogy hosszabb ideig megőrizze feszességét és fiatalos megjelenését.

Hogyan őrizheted meg tested és bőröd fittségét?

Mozogj rendszeresen!

Az edzés során a szövetek vérellátása javul, és ez a bőrödön is meglátszik. Ráadásul az immunrendszered is erősödik. Ahhoz, hogy ezt elérd, nem feltétlenül kell edzésre járnod. Egyszerűen csak használd a lépcsőt a liftezés helyett – a bőröd meg fogja köszönni.

Hogyan őrizheted meg tested és bőröd fittségét?

Figyelj oda, mit eszel!

A kalcium, a vas és a C-vitamin gátolja a bőröregedés jeleinek kialakulását. Ezért kell sok zöldséget, halat és hüvelyest fogyasztani.

Hogyan őrizheted meg tested és bőröd fittségét?

Aludj jól!

A kellő ideig tartó alvás felébreszti a hámsejteket. Amikor alszunk, szervezetünk sokféle regenerációs programot indít el. Légy jó magadhoz, és aludj éjjelente 7-8 órát. A felfrissült, egészséges bőr lesz a jutalmad.