Q10 koenzim tartalmú bőrápolók

Mi bőröm feszességének titka? A Q10 koenzim tartalmú bőrápolók!

Harcolj a bőr öregedése ellen Q10 bőrápolókkal! Fiatal és feszes bőrérzet – ki ne vágyna rá? Idővel a bőrünk veszít rugalmasságábaól. A Q10 bőrápoló termékekkel bőröd megtartja fiatalos megjelenését és ragyogó színét.

A bőr igényeihez igazodunk

A Q10 sejtjeink természetes alkotóeleme, mely védi a bőrt. Maguk a sejtek termelik, de a táplálékkal is bejut a szervezetünkbe. Emellett a megfelelő öregedésgátló bőrápolók hasznlatával támogathatjuk is bőrünket.
Bőrápolás minden nap
Napi rituálék a feszesebb bőrért
Hidratálj minden nap – legjobb, ha zuhanyzás után teszed. A NIVEA Q10 Energy+ Bőrfeszesítő Testápoló és a NIVEA Q10 Energy+ Bőrfeszesítő Testápoló Tej formulái bizonyítottan két hét alatt feszesebbé varázsolják a bőrt. A bőröd puhább, feszesebb és energiával telibb lesz!
Narancsbőr
Napi rituálék a feszesebb bőrért
Bőrödet feszesebbé teheted masszázzsal, kefék és bőrradírok segítségével. Miért nem  segíted ezeket a procedúrákat bőrfeszesítő olajjal vagy krémmel?
Keringés javítása
Napi rituálék a feszesebb bőrért

A vérkeringésed serkentése érdekében a kefét körkörös mozdulatokkal használd. 

Finomabb bőr
Napi rituálék a feszesebb bőrért
Hogy még finomabban látszódjon a bőröd, finoman radírozd is azt.

Ápoló termékek, melyek a bőr saját Q10 koenzimjét tartalmazzák: A bőr feszességének alapja

A Q10 koenzim vitaminszerű anyag, melyet a szervezetünk termel. A Q10 felelős testünk minden sejtének anyagcseréjéért, és ez a koenzim látja el energiával a hámsejteket.
A Q10 testünk „szabadgyök-vadásza”. Semlegesíti azokat az agresszív oxigénvegyületeket, amelyek megtámadják a kötőszövetet és a bőr fokozott tempójú megereszkedését okozzák.

Táplálék a bőrnek
Sok élelmiszer tartalmaz Q10-et: például a hús (marha- és baromfihús), a tengeri hal (különösen a szardínia), a tojás, a növényi olajok, a diófélék, a mandula, a szója, a burgonya, a zöld színű zöldségek, mint amilyen a spenót és a brokkoli, valamint a hüvelyesek különlegesen gazdagok Q10-ben.

Tudj meg többet a NIVEA bőrfeszesítő termékeiről.

Mi okozza a szervezet saját Q10 tartalmának csökkenését?

A fizikai terhelés, a betegség, a stressz vagy az egészségtelen életmód egyaránt azt eredményezheti, hogy a szervezet fokozott mennyiségű tápanyagot fogyaszt annak érdekében, hogy regenerálódni tudjon, és ez azt jelenti, hogy több Q10-re van szüksége. Ez hatással lehet a bőrünkre, mely elveszítheti feszességét és rugalmaságát, mivel a szervezet mindig oda irányítja a koenzimet, ahol a legnagyobb szükség van rá. Ahogy öregszünk, a Q10 termelődése is csökkenni kezd – ezért kell tudatosan bevinni szervezetünkbe a Q10-et. Ezt megtehetjük a megfelelő étrend alkalmazásával vagy specifikus táplálékkiegészítőkkel.

Energiát adó formula a feszesebb bőrért

A NIVEA összetevő-kombinációval gazdagította bőrfeszesítő formuláját: a formula speciális „energiakomplexet” tartalmaz, mely a Q10 koenzimnek, az L-karnitinnek és a kreatinnak köszönhetően még jobb hatást fejt ki sejtszinten.

A Q10 koenzim állítja elő a szervezet természetes „üzemanyagát”, ezért sejtszinten kulcsszerepet játszik az energiatermelésben. A bőrnek L-karnitinre van szüksége, hogy megtermelhese az anyagcseréhez szükséges energiát. Ez szállítja a zsírokat a sejtek mitokondriumnak nevezett erőműveibe, ahol energia szabadul fel belőlük. A kreatin pedig úgy működik, akár egy akkumulátor, tárolja és kibocsátja a sejtekben termelt energiát.
Az eredmény: a hámsejtekben levő energiát növelni lehet, és ez hatással van a regenerációra és a sejtek eloszlására.

Tégy a friss, rugalmasabb és feszesebb bőrérzetért!

Bőrünk gyorsabban vagy lassabban öregszik, attól függően, hogy mennyire élünk egészségesen. Tedd még hatékonyabbá a napi bőrápolást, javíts aktívan az életmódodon! A helyes táplálkozás, a sok mozgás és a pihentető éjszakai alvás segít, hogy bőröd hosszabb ideig megőrizze fiatalos megjelenését.
Edzés
Tegyél szívességet magadnak és a bőrödnek!

Az edzés feszesebbé teszi a bőrt!

Mozogj sokat – lehetőleg a friss levegőn. A szövetek több vért kapnak, és ez meglátszik a bőrödön is.
gyümölcs
Tegyél szívességet magadnak és a bőrödnek!

Táplálkozz egészségesen!

A vitaminok és az ásványi anyagok fontosak a bőr számára: az étrendednek rendszeresen tartalmaznia kell friss gyümölcsöket és zöldségeket, halat és hüvelyeseket is.
Szépítő alvás
Tegyél szívességet magadnak és a bőrödnek!

Aludj sokat, hogy hámsejtjeid felfrissüljenek!

Valóban létezik olyan, hogy szépítő alvás. Amikor alszunk, a szervezetünk regeneráló programba kezd. Aludj 7-8 órát naponta, és cserébe a bőröd kipihent és egészséges lesz.
Termékek háttér