Női arcápolási rutin útközben

Női arcápolási rutin útközben

Tisztíts, frissíts, hidratálj arcápolási rutinunkkal. Mindannyian ragyogó és egészséges bőrre vágyunk, de sokszor nehéz elegendő időt találni az arcápolásra. A micellás víz és a micellás tisztító kendő gyors és kényelmes megoldást jelent a megfelelő szépségrutinhoz.

Női arcápolási rutin útközben

Női arcápolási rutin útközben

Tisztíts, frissíts, hidratálj arcápolási rutinunkkal. Mindannyian ragyogó és egészséges bőrre vágyunk, de sokszor nehéz elegendő időt találni az arcápolásra. A micellás víz és a micellás tisztító kendő gyors és kényelmes megoldást jelent a megfelelő szépségrutinhoz.

Mit foglal magába az arcápolási rutin?

Megmutatjuk, miért olyan fontos a bőrápolás, és hogyan tudod úgy tisztítani a bőrödet, hogy közben megadd számára azt a gyengéd ápolást, amire szüksége van.

Miért olyan fontos az arctisztítás

Az arcbőröd egész nap ki van téve a különböző szennyeződéseknek. 

Gyakran önkéntelenül is megérintjük az arcunkat, hozzáérünk a telefonunkkal vagy megdörzsöljük az orrunkat, amellyel elősegítjük a baktériumok terjedését.

A rendszeres arctisztítás segítségével eltávolíthatjuk a szennyeződéseket, baktériumokat, a felesleges faggyút és a sminkmaradványokat a bőrről, így megelőzhetjük a pórusok eltömődését. Ezzel megőrizhetjük bőrünk ragyogását és természetes szépségét. 

Tudtad, hogy nemcsak nap végén fontos eltávolítani a szennyeződéseket az arcodról, de reggel is javasolt gyengéden megtisztítani a bőrödet?

Ahhoz, hogy időt spórolj esténként, tedd a NIVEA Ápoló Micellás Vizet az éjjeliszekrényedre, így lefekvés előtt áttörölheted vele az arcodat és vattakorong segítségével.
 

Mi teszi a micellás vizet a leggyengédebb arctisztítóvá?

  • Micellás víz: egy különleges formula minden bőrtípus számára
  • Gyengéd ápolás még az érzékeny bőr számára is
  • A mágneses technológia segítségével eltávolítja a sminket
  • Egy kendő elegendő a szennyeződés, a smink, sőt, még a vízálló szempillaspirál eltávolítására is
  • Nem szükséges dörzsölni vagy lemosni
  • Maradványok nélküli sminkeltávolítás a tiszta és friss bőrért
  • Tisztít, hidratál és tonizál egy lépésben
  • 3 az 1-ben arcápolási rutin

 

Micellás víz - 3 az 1-ben arcápolási rutin

Forradalmi megoldásként a bőrápolásban a NIVEA Micellás Víz és Micellás Kendő lehetővé teszi, hogy egyetlen kényelmes lépésben tisztítsd, hidratáld és tonizáld a bőrödet.

A mágneses technológiának köszönhetően intenzíven tisztíthatod a bőrödet és alaposan eltávolíthatod a sminket egy kendővel vagy egy vattakoronggal, egyetlen mozdulattal.

Senki sem szereti kihagyni az arctisztítási rutint, azonban nem mindenkinek van ideje és energiája órákat tölteni a tükör előtt. 

A NIVEA Micellás Arctisztító Kendő tökéletes módja annak, hogy készülődés közben megőrizd bőröd egészséges kinézetét egy pillanat alatt 
arcápolási-rutin-micellás-víz

Gyors és egyszerű arctisztítási rutin

A micellás tisztító víz és kendő kényelmes módját jelenti az arctisztításnak, még útközben is, akár fel szeretnéd magad frissíteni vagy a sminkedet távolítanád el edzés előtt. A termékek könnyen elférnek a táskádban, hogy minden helyzetben veled lehessenek.
Arcápolási Rutin Nőknek

Teljes arcápolási rutin

Mindannyian szeretjük az arctisztító kendőket tisztításra használni, és felfrissíteni magunkat, amíg úton vagyunk. Azonban a hagyományos kendők nem biztosítanak teljes körű ápolást. Ezzel szemben a micellás vízzel átitatott kendőknek köszönhetően a bőröd tiszta és hidratált lesz.

Arcápolási rutin útközben

A mai, elfoglalt világban teljesen elfogadható, hogy mindenki keresi azokat a megoldásokat, amelyek egyszerűsítik az életét. Nyerj egy kis énidőt bőrápoló termékeinkkel.
arcápolási-rutin-nő-autó

Bőrápolás a nagyvárosban

A NIVEA Urban Skin Detox Micellás Víz kiemelkedően alkalmas a környezeti szennyeződések és a kipufogógázok okozta piszok eltávolítására. A mindennapi élet a városban nyomot hagy a bőrödön, de a NIVEA gyengéd formulája intenzív és alapos tisztítást tesz lehetővé.
arcápolási-rutin-micellás-kendők

Kényelmes Arctisztító Kendők

A NIVEA Ápoló Micellás Vízhez hasonlóan a NIVEA Micellás Kendők még a legkisebb sminkrészecskéket, a piszkot és más szennyeződéseket is eltávolítják a bőrről az egyedi micellás technológiának köszönhetően.

Mi teszi a NIVEA Micellás Vizet a legjobb utazótárssá

1. Nem szükséges víz a használatához

A micellás víz használatához semmi másra nincs szükséged, csak egy vattakorongra, ráadásul lemosást sem igényel. Ha NIVEA Micellás Kendőket használsz, csupán egy mozdulat, és már mehetsz is. Tökéletes hosszú vagy repülőutakra.

2. Három termék 1 csomagolásban

A micellás víz 3 az 1-ben arcápolási rutint nyújt. Ahelyett, hogy egy arctisztítót, egy sminklemosót és egy könnyű hidratálót is magaddal viszel az útra, csak egy megbízható micellás vizet kell a bőröndödbe pakolni. 

3. Kézipoggyász barát

Kevés a hely a neszesszeredben a folyadékok számára? Ne aggódj! A NIVEA Micellás Kendőknek köszönhetően a fedélzetre is magaddal viheted a legfontosabb bőrápolási termékeidet minimális helyigénnyel.

background