A smink eltávolítása még soha nem volt ilyen egyszerű

NIVEA Arctisztító kendő

A NIVEA Arctisztító kendők a lehető legnagyobb mértékben egyszerűsítik le a napi rutinodat. Legyél akár otthon, úton, ezdőteremben vagy bárhol máshol, a NIVEA arctisztító kendői gyengéden, de alaposan megtisztítják a bőrt és friss érzetet hagynak maguk után. 
 
Szűrés
Rendezés
Rendezés
Egy jól sikerült buli után is rendszeres sminkeltávolító rutin javasolt. A smink eltávolításának elhanyagolása egyáltalán nem éri meg. Nem csak a smink, hanem a faggyú és sok más szennyeződés, amelyek a nap folyamán a bőrre kerülnek, komoly problémát okozhatnak. Rosszabb esetekben az elhanyagolt bőr gyulladásokkal, fertőzésekkel és idő előtti öregedéssel járhat.

Megfelelő tisztítás, a szép és egészséges bőr érdekében

Ha egészéséges és szép bőrt szeretnél, amely sokáig fiatalosan szép marad, akkor vigyázni kell rá. Szerencsére ez gyerekjáték a NIVEA arctisztító kendőivel. Egy törléssel eltávolítható a smink, a bőrön lévő szennyeződések, a szempillaspirál és egyéb lerakódások. Ezeken felül pedig megfelelően hidratálják a bőrt és kellemes illattal rendelkeznek. Ezen felül pedig kényelmesen elfér egy kisebb táskában is, így bárhol gondoskodhatsz bőrödről.