Az élet smink nélkül

Az élet smink nélkül

A SMINKMENTES ARCBŐR MOSTANÁBAN NAGY NÉPSZERŰSÉGNEK ÖRVEND.

Több külföldi és hazai híresség is megmutatta már smink nélkül az arcát, és azok a hétköznapi nők is gyűjtik a bátorságot, hogy ugyanezt tegyék, akik gyakran a sarki boltba is csak kifestve ugrottak le.

SMINK NÉLKÜL

SMINK NÉLKÜL

Ha azok közé a nők közé tartozol, akik nehezen hagyják el a mindennapi sminkelést, lehet, hogy éppen ennek az új trendnek köszönhetően fedezed fel, milyen sokat ér a természetes szépség.

 

Reggel időt spórolhatsz, kapkodás nélkül reggelizhetsz, vagy akár tovább alhatsz. Azt a temérdek mennyiségű pénzt pedig, amit eddig sminktermékekre költöttél, másba fektetheted.  Nem kell többé azon aggódnod, hogy a sminked túl erős vagy nem olyan feltűnő, mint szeretnéd, esetleg hogy sportolás vagy sírás közben elkenődik a szempillaspirálod.

 

Mi több, a sminknélküli trendnek köszönhetően könnyen tesztelheted az önbizalmadat is! 

Több külföldi és hazai híresség is megmutatta már smink nélkül az arcát, és azok a hétköznapi nők is gyűjtik a bátorságot, hogy ugyanezt tegyék, akik gyakran a sarki boltba is csak kifestve ugrottak le. 

5 tipp, hogy smink nélkül is jól érezd magad a bőrödben

1. tipp: Tisztítsd meg az arcod minden reggel és este!

Szánj elég időt az alapos arctisztításra! Az arctisztítás legyen egyfajta fürdőszobai szertartás, amit sem reggel, sem pedig este nem hagysz ki a programodból! Csakis a tökéletesen tiszta arcbőr tud alvás közben zavartalanul regenerálódni, megfelelően „lélegezni“ és hasznosítani az arcápoló termékek hatóanyagait.

Ha az ápoló készítményeket előzetes arctisztítás nélkül alkalmazzuk, a hatóanyagok nem szívódnak fel, és a bőr „fulladozik“. Az arcbőr így fáradt, sápadt lesz, és veszít az állóképességéből. Ezzel szemben a tiszta arcbőr jól regenerálódik, és maximálisan felhasználja a kozmetikumok aktív hatóanyagait, ami a smink nélküli bőrön is meglátszik.

NIVEA tipp: Nyugtató micellás víz

Tisztítsd meg
Hidratálj!

2. tipp: Hidratálj!

Az egészséges és szép arcbőr feltétele a hidratáltság. Elengedhetetlen a megfelelő mennyiségű folyadék fogyasztása, és a minőségi hidratáló arcápolás. Használj olyan arckrémet, mely nemcsak hidratálja a bőrt, hanem annak védőrendszerét is erősíti!

A külső és belső hidratálásnak köszönhetően a bőr megőrzi rugalmasságát és frissességét, ráadásul az idő előtti ráncok kialakulását is megelőzheted, amelyek gyakran nem is az öregedés, hanem a nem megfelelő bőrhidratálás következményei. 

NIVEA-tipp: Q10 plus ránctalanító energetizáló nappali krém

3. tipp: Masszírozd az arcodat minden nap!

Masszírozd meg az arcodat minden nap, hogy a bőröd megőrizze fiatalságát és a lehető legjobban felhasználja az arcápolási termékekben lévő hatóanyagokat! A krémeket vagy szérumokat körkörös és ütögető mozdulatokkal egyszerűen masszírozd be a bőrödbe! Ne félj a kicsit erőteljesebb mozdulatoktól!

A kozmetikumok kiválasztásánál ne csak a bőrtípust tartsd szem előtt, hanem az életkorodat is – a fiatal bőrnek ugyanis főleg hidratálásra van szüksége, míg az érettebb bőr inkább a magasabb tápanyagtartalmú krémeket és a fiatalító szérumokat hálálja meg jobban. 

NIVEA-tipp: Q10 Expert Célzott Ránctalanító Szérum

 

 

4. tipp: Kizárólag arckrémmel tedd ragyogóvá az arcodat! 

Arcbőrödet smink nélkül is ragyogóvá és tökéletesebbé teheted. Elég, ha BB krémet használsz, amely felderíti az arcodat. Ezek a krémek többnyire kisimítják a bőrt, így a fény sokkal szebben verődik vissza, arcod pedig fiatalabbnak és üdébbnek látszik tőle.

NIVEA-tipp: Nappali BB krém FF 20

ajakápolásról

5. tipp: Ne feledkezz meg az ajakápolásról!

Smink és feltűnő rúzs nélkül is lehetsz gyönyörű. Elegendő egy finoman színező ajakápoló, amely ápolja az ajkakat és enyhe csillogással teszi őket még szebbé. Ápold ajkaidat alvás előtt és napközben is, amikor csak eszedbe jut! Időnként használj intenzívebb ajakápolást radír és tápláló pakolás formájában! Fogkefével finoman távolítsd el az elhalt bőrt, majd vigyél fel az ajkaidra mézet, vagy kend be olívaolajjal! Ennek köszönhetően ajkaid mindig puhák és sértetlenek lesznek. 

NIVEA-tipp: Labello Hydro Care ajakápoló, Labello Pearly Shine ajakápoló