(275)

Hydra Skin Effect Micellás Víz

Alapos és egyben kíméletes tisztítás és hidratálás a hialuronsavnak köszönhetően: Hydra Skin Effect Micellás Víz

Méret

Vásárlás Online

Előnyök

Hidratáló
Tisztító
Napi használat
Frissítő
Hialuron sav
Glicerin
Minden bőrtípus
  • Hialuronsav tartalom
  • Frissítő, hidratáló hatás
  • Hatékony szennyeződés eltávolítás
  • Kíméletes az arcbőrhöz

Hogyan használd?

1 VIDD FEL

Egy vattakorongot itass át micellás vízzel

2 TÖRÖLD ÁT

Az átitatott vattakoronggal töröld át az arcodat, csukott szemhéjadat és ajkaidat

Tudj meg többet erről a termékről

Te is olyan arctisztítóra vágysz, amely kíméletesen, ugyanakkor hatékonyan tisztít? A Hydra Skin Effect Micellás víz alaposan távolítja el bőrödről a sminket és a minden napi szennyeződéseket! Hialuronsav tartalmának köszönhetően arctisztítás után pedig hidratált, frissítően tiszta bőr érzését nyújtja. Használat után nem szükséges leöblíteni. Bőrgyógyászatilag és szemészetileg tesztelt. A friss és tiszta bőrért: NIVEA Hydra Skin Effect Micellás Víz.

Figyelmeztetés:

Csukott szemmel használd!

Cikkszám 94058 (94058-09410-11)

Összetevők listája

Megjegyzés
Az összetevőlista csak tájékoztató jellegű. Mivel termékeink összetételét mindig a legújabb kutatások eredményeihez és fogyasztói igényekhez igazítjuk, a honlapunkon szereplő felsorolás eltérhet a termék csomagolásán feltüntetett összetevő listától. Mindig nézd meg a termék csomagolásán szereplő összetevőket.

Tartalmazza: Aqua, Poloxamer 124, Glycerin, decyl glukosid, kakafoacetát sodný, 1,2-Hexanediol, fenoxyethanol, trisodiumEDTA, BHT

KÜLÖNLEGES ÖSSZETEVŐK

Hialuron sav

Glicerin

Értékelések és vélemények

4,9
nagyon jó (275 Értékelés)
(261)
(14)
(0)
(0)
(0)
RENDEZÉS
Johanna
2023. 11. 08.
Legjobb micellásvíz
Az egyik legjobb micellás víz, amit valaha is használtam! Nagyon sok félét kipróbáltam és most végre megtaláltam a megfelelőt. Mivel nagyon érzékeny bőröm van így sok micellás víz kiszárította, ez viszont egyáltalán nem szárít, hanem hidratál és valóban minden szennyeződést eltávolít. Én most már csak ezt és a Nivea expert micellás vizet használom.
Bejelentés

Zavaró tartalom jelentése

Szeretnél zavaró tartalmat bejelenteni?
Enikő
2023. 10. 13.
Kedvenc
Minden használat után szuper friss az arcom. Nagyon jól hidratál hialuronsav tartalmának köszönhetően. Sokáig elég 400 ml, még a vízálló sminkkel is könnyedén elbánik. Az elhalt bőrsejtek és a felesleges faggyú sem jelent gondot neki. Fokozza a vérkeringést, sima, friss, ragyogó arcbőrt eredményez.
Bejelentés

Zavaró tartalom jelentése

Szeretnél zavaró tartalmat bejelenteni?
Enikő
2023. 06. 10.
Kiváló termék
Imádom, mert könnyedén eltávolítja még a vízálló sminket is. Azonna- li frissítő és vitalizáló hatást biztosít. Tiszta hialuronsav tartalma támo- gatja a bőrt abban, hogy megőrizze saját természetes nedvesség egy- ensúlyát. Könnyedén hidratálja intenzíven, hosszú távra az arcbőrt és megelőzi kiszáradását. Megszünteti a felesleges faggyút és puha tapin- tású, lágy bőrt hagy maga után. Én esténként használom, mert éjszaka van ideje a bőrömnek önmagára, regenerálódhat és új erőt nyerhet a következő napra. A micellás víz egy mozdulattal eltávolítja a sminket és egyéb szennyeződéseket a bőrömről, és valóban mélyen meg is tisztítja. Ragyogó, fiatal megjelenésem lesz tőle.
Bejelentés

Zavaró tartalom jelentése

Szeretnél zavaró tartalmat bejelenteni?