Fedezd fel a NIVEÁ-t!

Információt vagy termékeket a következő kategóriában:

Q10 és Q10 plus

A ránctalanítás titka? Ápold bőröd Q10-zel!

Őrizd meg fiatalos külsőd!

Miért néznél ki a kelleténél idősebbnek? A Q10 ránctalanító bőrápoló termékek használatával megelőzheted bőröd idő előtti öregedését.

Vedd fel a harcot a ráncok ellen Q10 termékekkel!

Fiatal és feszes bőr – ki ne vágyna rá? Bőrünk különbözőképpen öregszik, személyenként változó módon gyorsabban vagy lassabban, és ez attól függ, milyen hajlamokat örököltünk és mennyire egészséges az életmódunk. A NIVEA Q10 termékekre mindig számíthatsz, ha öregedésgátló bőrápolásról van szó.

Q10: egy tudományos felfedezés

  • A koenzimet egy amerikai tudós, Frederick L. Crane fedezte fel 1957ben.
  • Peter Dennis Mitchell brit kémikus fejtette meg, hogyan funkcionál a Q10 a sejteken belül. Munkájáért 1978-ban kémiai Nobel-díjat kapott.
  • A Beiersdorf kutatói voltak az elsők, akik a Q10 bőrre gyakorolt hatását vizsgálták, és a koenzimet 1998 óta bőrápoló termékekben is alkalmazzák.

A Q10 koenzim tulajdonságai

A Q10 koenzim

Az energiatermelés és a sejtvédelem a Q10 koenzim legfontosabb funkciói közé tartozik.

Tények a Q10-ről

A Q10 koenzim, vagy röviden csak Q10 természetes módon termelődik a szervezetünkben és fontos szerepet játszik a test minden sejtjének működésében. A koenzim, mely hasonló a vitaminokhoz, mindenütt jelen van a szervezetben és számos létfontosságú funkciót támogat. Kiemelkedően lényeges, hogy a Q10-re szükség van az energiatermeléshez a sejtek mitokondriumaiban. A Q10 emellett antioxidánsként semlegesíti a szabadgyököket, a sejteken belül és kívül egyaránt. A szabadgyökök felgyorsítják a bőr öregedését és károsítják a sejteket. A Q10 továbbá megtalálható a sejthártyákban és a bőr felszínét borító lipidekben is, ahol antioxidánsként szintén fontos feladatot lát el. A Q10 képes megvédeni a bőrt az UV-sugarak okozta károsodástól.

A NIVEA kutatási eredményei
Minden NIVEA termékben a magasan fejlett innovációs kultúra és a Beiersdorf több mint egy évszázados, a bőr kutatásának terén szerzett tapasztalata ötvöződik. A NIVEA kutatócsapata közel negyedszázada vizsgálja a Q10 hatásait. Kutatóink behatóan vizsgálták a Q10 koenzim szerepét az emberi bőr működésében, és a megszerzett tudást már 1998 óta felhasználják a bőrápoló termékek kifejlesztésében. A Q10 termékek mind a mai napig világszerte keresettek: minden második másodpercben eladnak valahol egy NIVEA Q10 terméket.

A bőrnek energiára és jó védelmi vonalra van szüksége

A bőrnek energiára van szüksége

A bőr saját Q10 koenzimje kulcsszerepet játszik az energiatermelésben és védi a bőrt az oxidatív stressztől. Azonban az évek múlásával bőrünkben csökken a Q10 aránya. A Q10-et tartalmazó öregedésgátló termékek hatékonyan segítik bőrünk működését.

A NIVEA Q10-et tartalmazó, ránctalanító és narancsbőr elleni termékei

A ránctalanító és öregedésgátló bőrápolásban a Q10-et régóta alkalmazzák értékes összetevőként például olyan termékekben, mint a NIVEA Q10 család tagjai.

NIVEA Q10 Plus Ránctalanító Szérum Gyöngyök

A NIVEA kutatócsapata sok évnyi tapasztalatra és rendkívüli szaktudásra tett szert a Q10 bőrre gyakorolt hatását illetően. Ennek az ismeretanyagnak te is hasznát láthatod az Q10 Plus Ránctalanító Szérum Gyöngyök kiemelkedően hatékony formulájának használatával.
Szabadalmaztatott hatás
A NIVEA Q10 POWER ránctalanító termékcsaládjában az innovatív NIVEA Q10 POWER Ránctalanító Szérum Gyöngyök tartalmazza a legnagyobb koncentrációban a bőr saját hatóanyagát, a Q10-et. A NIVEA történetében először a Q10 POWER aktív gyöngyöket hidrogéllel kombinálták, és az eredmény egy rendkívül hatékony ránctalanító szérum lett. Az egyedi, szabadalmaztatott formula, mely Q10-et, hialuronsavat és kreatint tartalmaz, láthatóan csökkenti a ráncokat és megakadályozza, hogy idő előtt újra mélyebbekké váljanak. A bőröd bársonyosabbá, fiatalosabb megjelenésűvé, a külsőd még vonzóbbá válik!

Mindig friss: aktív adagolóval

A szérum formulájának ránctalanító ereje minden használat alkalmával frissen aktiválódik. Az adagoló megnyomásával a kis gyöngyök áthaladnak az adagoló fején, ahol a hidrogéllel egyesülve rendkívül hatékony szérumot alkotnak, mely könnyen beszívódik a bőrbe. Ideális esetben a NIVEA Q10 POWER Ránctalanító Szérum Gyöngyök terméket naponta kétszer, reggel és este kell felvinni az arcra a szokásos nappali, illetve éjszakai krém előtt. A szérum sminkalapnak is kiválóan megfelel, mert simává és egyenletessé teszi a bőr megjelenését.

Q10 Ránctalanító krém

Maradj tovább fiatal!

A mindennapi ránctalanító ápolást még hatékonnyá teheted, ha aktív életet élsz. Helyes táplálkozással, egy kis mozgásal és elegendő, egészséges alvással segíthetsz a bőrödnek, hogy hosszabb ideig megőrizze feszességét és fiatalos megjelenését.