Fedezd fel a NIVEÁ-t!

Információt vagy termékeket a következő kategóriában:

...

ÁPOLÁS A TESTNEK, FELÜDÜLÉS A LÉLEKNEK: RECEPTEK A HÁZI WELLNESS KIALAKÍTÁSÁRA

A munka, a háztartás és a mindennapi gondok túlnőnek rajtad? Pihenj egyet!

Feladatok egész listája van előtted, örökmozgó gyermeked a szoknyádon lóg, és már nagy szükséged lenne egy kis én-időre. Ne sajnáld magadtól! Nem kell sehová sem elutaznod, elég, ha egy órácskára kibéreled a fürdőszobát csak magadnak. A kicsi pedig legalább tölt egy kis időt az apukájával is. Vagy a nagyival.

Egy kis idő csak neked

Igyekezz hetente legalább egy este időt találni magadnak. Kényeztesd magad! Az otthoni kényeztetés előnye, hogy nem vagy időponthoz kötve, ezért a főállású anyuka is megengedheti magának. Van számodra pár tippünk, hogyan varázsolhatsz magadnak mini wellnesst otthonra. A receptek némelyike egyszerű házi hozzávalókat tartalmaz, ezért tökéletesek olyan esetre, amikor hirtelen akad egy kis szabadidő, amit csak magadra szánhatsz.

...

A gyógynövényes fürdő ellazítja a testet és a szellemet is

Semmi sem segít úgy ellazulni, mint egy kellemes forró fürdő. Ha a folyamatba még gyógynövényeket is bekapcsolsz, a lazító hatás kétszeres lesz. A gyógynövényes fürdő elkészítése pedig majdnem olyan egyszerű, mintha csak egy teát csinálnál. 

Használd az otthon megtalálható gyógynövényeket – akár frissek, akár szárítottak. Levendulát, mentát, zsályát vagy citromfüvet. Ha elnyílt rózsaszirmaid is vannak, valóságos luxusfürdőt varázsolhatsz magadnak! 

Tedd a gyógynövényeket egy nagy fazékba vagy tálba és öntsd le forrásban lévő vízzel. Hagyd oldódni 15–20 percig, majd szűrd le. Így lényegében gyógynövényes főzetet kapsz, amelyet hozzáadhatsz a fürdővízhez. Van otthon illó olajad? Válaszd ki a kedvenc illatod és adj hozzá a vízhez 2-3 cseppet abból is. 

Teremts valódi gyógyfürdős hangulatot

Mielőtt belekezdenél a tényleges kényeztetésbe, alakíts ki ideális környezetet a pihenéshez. Melegítsd be alaposan a fürdőszobát, kapcsold be a kedvenc relaxációs zenédet, és ne feledd a gyertyákat sem. Válassz kellemes illatút – mondjuk vaníliát vagy csokoládét. Ezután már csak a meleg zokni és a puha fürdőköpeny vagy pléd hiányzik. És mehetsz is a fürdőbe! 

...

...

Kényeztetés fürdőkád nélkül is

A fürdőszobádban csak zuhanysarok van? Ne ess kétségbe. Teli fürdőkád nélkül is kényeztetheted magad. Tegyél valamit a bőrödért, és készítsd elő a kellemes pihenést a NIVEA arcmaszkjaival. Mindegyiknek egyedülálló nyugtató és tápláló hatása van: