Élvezd gondtalanul a nyarat, bárhol is vagy!

Élvezd gondtalanul a nyarat, bárhol is vagy!

Hol és miért védjük magunkat?

NE FELEJTSD EL VÉDENI A BŐRÖDET A NAPTÓL, BÁHOL IS VAGY ÉPPEN!

Tudatad hogy...
  • A BŐR NAPSUGÁRZÁS ELLENI VÉDELMÉNEK ÁTLAGOS IDEJE MINDÖSSZE 20 PERC, EGY ÁTLAGOS FUTÁS VAGY KÁVÉ MELLETTI ÜCSÖRGÉS SOKKAL TOVÁBB TART.
  • A SZÓRT UV-SUGÁRZÁS MÉG ÁRNYÉKBAN IS ELÉRHETI ÉS KÁROSÍTHATJA A BŐRT. 
  • 5 SÚLYOS LEÉGÉS MEGDUPLÁZZA A BŐR MELANOMA KOCKÁZATÁT.
  • AZ UV-SUGÁRZÁS 1000 MÉTERENKÉNT A TENGERSZINT FELETT AKÁR 12%-KAL IS ERŐSÖDIK.
NAPOZÁSI TANÁCSOK

MELY TERMÉK A LEGJOBB SZÁMODRA?

Milyen terméket válasszunk?
Nem tudod eldönteni, hogy melyik NIVEA SUN termék a legjobb a bőrödnek? Csak válaszolj néhány kérdésre, és megtudod! 

Napozó termékeink

Napvédelem a legkisebbeknek is

A legmagasabb szintű ápolás és fényvédelem érzékeny gyermekbőrre, amely könnyen és gyorsan leéghet. Extra vízállóságának köszönhetően még fürdés közben is véd.
Nagy spray – gazdaságos és egyszerű használat
Extra hidratálás

Protect & Moisture:
Véd és intenzíven hidratál

Biztosítsd bőrödnek a legjobb ápolást és védelmet. Az UVA és UVB szűrők hatékony kombinációja intenzíven védi a bőrt a napfénytől és ezáltal az idő előtti öregedéstől is. Bónuszként gyengéden hidratáló anyagokat tartalmaz, amelyek akár 48 órán át biztosítják a bőr puhaságát és rugalmasságát.

Az arcbőr védelme

Megvédi a bőrödet a napsugárzás okozta finom vonalak, ráncok és pigmentfoltok megjelenésétől. Te pedig anélkül élvezheted a gyönyörű nyári napokat, hogy aggódnod kellene a idő előtti öregedés miatt.
Q10 ereje
Elősegíti a barnulást

Protect & Bronze:
Védelem és tökéletes barnaság

Védelmet keresel a nap káros sugarai ellen, de nem szeretnél lemondani a tökéletesen barna bőrről? Menni fog! A Protect & Bronze termékcsalád összetétele támogatja a melanin képződését, amely segíti a bőr természetes barnulását, ugyanakkor megbízhatóan véd a leégéstől.
UV KALKULÁTOR

MILYEN MAGAS FF?

UV kalkulátor
Töröd a fejed, milyen védőfaktorral kell rendelkeznie a fényvédődnek? UV-kalkulátorunkból megtudhatod, mekkora az UV-index a régiódan, vagy ahol nyaralni szeretnél. A megfelelő védelem kiválasztása így már gyerekjáték lesz. 
Napozás & természet

MÉG JOBB ÉS KÖRNYEZETKÍMÉLŐBB ÖSSZETÉTEL

A NIVEA SUN napozó termékek fő feladata nem csak a bőr, hanem a körülöttünk lévő természet védelme is. Éppen ezért folyamatosan fejlesztjük termékeink összetételét, hogy még hatékonyabbá tegyük a bőröd védelmét, ugyanakkor egyre környezetbarátabbak is legyenek. A Protect & Moisture termékcsalád tagjainak új összetétele legalább 73%-ban biológiailag könnyen lebomlik, nem tartalmaz a természetre káros kémiai UV-szűrőket vagy mikroműanyagot, és nem károsítja a bőr mikrobiális rétegét.