Nőnek lenni jó!

Lehet, hogy még Kleopátrának is voltak olyan napjai, amikor szívesebben lett volna Caesar…? Pedig, ha egy nő elszánja magát, akkor bármit képes véghezvinni, és ez tény. Ehhez csupán egy kis figyelmességre és bíztatásra van szüksége, és máris azt érzi, hogy övé a világ! Ha most éppen Te is egy nehéz időszakot élsz át, akkor lélegezz egy mélyet, dőlj hátra, és fedezd fel velünk, hogy miben rejlik az egész univerzumot megmozgatni képes női erő, energia.

1. Nagyszerűen érvényesülünk a csapatmunkában

Nagyszerűen érvényesülünk a csapatmunkában.
Itt nem csak a munka világára vagy sportra gondolunk. A nők számára teljesen természetes, hogy szívesen találkoznak új emberekkel, hosszú távú kapcsolatokat építenek és kölcsönösen támogatják egymást. Az ősidőkben a nők hosszú órákat töltöttek együtt a barlangban a tüzet őrizve. A nagyanyáink tollfosztásnál ültek össze és dolgoztak együtt. A nyitottságuk és a tapasztalatok megosztása az, amely a szüntelenül egymással versenyző férfiakkal szemben számos előnyt képes nyújtani a nőknek. Élvezzük hát azt az energiát, amelyet képesek vagyunk létrehozni!

TIPP: Természetesen nem kell tollat fosztani ahhoz, hogy a legjobb barátnőiddel együtt lehess. Hívd meg őket, és készülj egy olyan kreatív programmal, ami foglalkoztatja a kezet, de nem köti le teljesen a figyelmet. Ne várjunk decemberig az adventi koszorúk készítésére, próbáljuk ki például a scrapbook készítést! Nyomtassátok ki és ragasszátok be a barátnőkkel a legszebb fotókat egy papír fotóalbumba és díszítsétek is ki az oldalakat. A fényképek válogatása, nézegetése kiváló alkalmat nyújt arra, hogy elmeséljétek azokat a történeteket, amelyekre a gyors kávézások során nem volt elegendő idő. 

2. Alkotó erővel rendelkezünk

Ez abból az áldásból fakad, amely képessé teszi a nőt egy új élet világrahozatalára, és ez a képesség minden más tevékenységünkben tükröződik. Nem véletlen, hogy a nők szokták a változásokat előidézni. Soha nem elégszünk meg a félmegoldásokkal, mindig találunk alkalmat a dolgok jobbítására, szépítésére. Ez egyaránt érvényes a munkára és a háztartásra is. Nem riadunk vissza a hosszú távú projektektől és feladatoktól, amelyek megoldása során akár többször is vissza kell térni a folyamat elejére. Eközben nem kell a férfiakhoz hasonlítani magunkat, hiszen ők, átvitt értelemben, minden nap új vadászatra akarnak indulni, és gyors eredményeket akarnak elérni. 
Alkotó erővel rendelkezünk

3. A kedvességünk és az empátiánk gyógyít

A kedvességünk és az empátiánk gyógyít
Ösztönösen gondoskodunk másokról. A velünk született érzékenység nem engedi, hogy a környezetünkkel szemben durvák vagy közömbösek legyünk. A mindig tárt karunk és szerető ölelésünk az otthon melegét idézi a gyermekeinknek és partnerünknek egyaránt. Ahol hiányzik a nő, onnan hiányzik a harmónia és megértés is. A szeretetet adni és kapni is képesek vagyunk, tudunk emlékezni és megbocsájtani, meghallgatni és tanácsot adni. Úgy is mondhatjuk, hogy bennünk szunnyad a víz nyugalma és a tűz ereje. Becsüljük meg mindazt, amit a női erő ad!

A HOLD MÁGIKUS EREJE

A Hold nagyobb hatással van ránk, mint ahogy azt elsőre gondolnánk. Hatással van a testünkre, az érzéseinkre, az egészségünkre, a szépségünkre, nőknél a menstruációs ciklusra. De vajon ki tudjuk-e használni a varázslatos erejét? Tudod, mikor érdemes fodrászhoz menni vagy elkezdeni a böjtöt? Nézd meg, hogyan lehet a Hold egyes fázisait okosan kihasználni.

5 TIPP A MAGABIZTOSSÁGÉRT

Vannak, akik túlságosan is magabiztosak, míg mások kevésbé. A magabiztosság az elégedettség és a lelki nyugalom törékeny egyensúlya. De hogyan is kerülhető el saját magunk állandó alábecsülése, rosszabb esetben alulértékelése? Hogyan kezdjünk el végre saját magunkban hinni? Tippjeinkkel ebben segítünk!