Ajakbalzsam UV szűrővel

Ajakbalzsam UV szűrővel

VÉDD AZ AJKAIDAT NYÁRON IS

Az ajkaink fényvédelméről gyakran hajlamosak vagyunk elfelejtkezni. Bizonyosodj meg arról, hogy megfelelően ápolod fényvédőt is tartalmazó ajakbalzsammal, amíg a szabadban tartózkodsz, és élvezed a napsütést.

Mikor javasolt fényvédős ajakbalzsamot használni?

Az ajkaidnak is szüksége van napvédelemre: Tudj meg többet arról, mikor fontos fényvédős ajakbalzsamot használni, és milyen előnyei vannak.

Hogyan találd meg az ideális, fényvédő tartalmú ajakbalzsamot

Világos bőrre magas UV szűrővel ellátott ajakápolót használj, a Labello Sun Protect SPF 30 Ajakápoló, nemcsak a napsugarakkal szemben nyújt védelmet, de hidratál is.

Száraz, berepedezett ajkakra az intenzíven ápoló Labello Med Repair SPF 15 Ajakápoló ajánlott.

labello-férfiaknak-aktív-ápolás

A férfiaknak is szükségük van ajakvédelemre!

A Labello Active for Men Ajakápoló SPF 15 kifejezetten a férfiak számára lett kifejlesztve. Nemcsak az UVA/UVB sugarak ellen véd egész nap, de mivel színtelen és nem lesz fényes tőle a bőr, senki nem fog arra gyanakodni, hogy ajakbalzsamot viselsz!

két-barát-jól-érzi-magát

Élvezd a napsütést úgy, hogy ajkaid számára megfelelő védelmet biztosítasz

A nyár az év egyik csodálatos időszaka, és nincs is jobb annál, mint élvezni a meleg időt a napsütésben. Fényvédővel ellátott ajakbalzsammal nyugodt lehetsz afelől, hogy ajkaidat megfelelően véded a napsugarakkal szemben, így bátran koncentrálhatsz arra, hogy jól érezd magad.

Ajakápolás a nyaralás alatt: A napvédelem fontossága az ajkak esetében

Mikor egy jó kis strandolásra és napozásra készülünk nyaraláskor, a legtöbben csak az arcunkat és a testünket védjük napozószerrel, azonban egy dologról hajlamosak vagyunk elfelejtkezni – az ajkainkról! Az itt található bőr jóval vékonyabb és finomabb, mint az arcunk többi részén, ezért jóval sebezhetőbb és könnyebben károsodik az UVA/UVB sugarak hatására.

A megfelelő, fényvédőt tartalmazó Labello ajakbalzsam használata Labello Hydro Care Ajakápoló SPF 15 használata kétféle védelmet biztosít. Egyrészt megóvja ajkaidat a fájdalmas napégéstől és a kiszáradástól, másrészt fiatalos és egészséges megjelenést nyújt ajkaid számára, kiküszöbölve az idő előtti öregedés jeleit.

Nem számít, hogy mennyire hidratálod és ápolod az ajkaidat. Napfényes időben a veszélyes UVA/UVB sugarak miatt, ha nem véded bőrödet, nem lesz olyan sima és egészséges, mint amilyen lehetne.

nő-víz-alatt

5 alkalom, amikor UV szűrős ajakápolót érdemes használni

Úszás

A veszélyes UVA/UVB sugarak visszaverődnek a vízfelszínről miközben úszol, így magasabb a bőrkárosodás kockázata. Ezért mindig tarts magadnál UV szűrős  ajakápolót, mint a Labello Hydro Care Ajakápoló SPF 15, amikor úszni mész.

nő-hosszú-hajjal-a-parton

5 alkalom, amikor UV szűrős ajakápolót érdemes használni

Napozás

A napozás az egyik legkiemelkedőbb időszak, amikor fényvédő tartalmú ajakbalzsamot érdemes használni. Ha elfelejted bekenni az ajkaidat, kiszáradhatnak, dehidratáltak lesznek, ami hosszú távon idő előtti öregedéshez vezet, valamint növeli a bőrrák kialakulásának kockázatát.

mosolygós-nő-autóban-ülve

5 alkalom, amikor UV szűrős ajakápolót érdemes használni

Vezetés

A legtöbben elfelejtkezünk a fényvédelemről, miközben vezetünk. Bár az autóüveg blokkolja az UVB sugarak többségét, az UVA sugarak átjuthatnak a felületen, és bőrkárosodást okozhatnak. A Labello Sun Protect Ajakápoló SPF 30 mindkettő ellen védelmet nyújt.

nő-élvezi-a-kertészkedést

5 alkalom, amikor UV szűrős ajakápolót érdemes használni

Kertészkedés

Kertészkedés, ásás, fűnyírás közben, a szabad levegőn hajlamosak vagyunk elfelejtkezni a perzselő napsütésről. Bizonyosodj meg arról, hogy fényvédővel ellátott ajakbalzsamot használsz, mielőtt kimész a napra.

5 alkalom, amikor UV szűrős ajakápolót érdemes használni

téli vakáció

Nem csak nyaraláskor van szüksége az ajkainknak fényvédelemre. Ha szereted a téli sportokat, mint a síelés vagy a snowboardozás, bármennyire is hideg van, érdemes fényvédős ajakbalzsamot használni, mivel a hó visszaveri a sugarakat, így két szögből is érik az arcodat.