Ajakbalzsam UV szűrővel

Ajakbalzsam UV szűrővel

VÉDD AZ AJKAIDAT NYÁRON IS

Az ajkaink fényvédelméről gyakran hajlamosak vagyunk elfelejtkezni. Bizonyosodj meg arról, hogy megfelelően ápolod fényvédőt is tartalmazó ajakbalzsammal, amíg a szabadban tartózkodsz, és élvezed a napsütést.

Mikor javasolt fényvédős ajakbalzsamot használni?

Az ajkaidnak is szüksége van napvédelemre: Tudj meg többet arról, mikor fontos fényvédős ajakbalzsamot használni, és milyen előnyei vannak.

Élvezd a napsütést úgy, hogy ajkaid számára megfelelő védelmet biztosítasz

A nyár az év egyik csodálatos időszaka, és nincs is jobb annál, mint élvezni a meleg időt a napsütésben. Fényvédővel ellátott ajakbalzsammal nyugodt lehetsz afelől, hogy ajkaidat megfelelően véded a napsugarakkal szemben, így bátran koncentrálhatsz arra, hogy jól érezd magad.

Ajakápolás a nyaralás alatt: A napvédelem fontossága az ajkak esetében

Mikor egy jó kis strandolásra és napozásra készülünk nyaraláskor, a legtöbben csak az arcunkat és a testünket védjük napozószerrel, azonban egy dologról hajlamosak vagyunk elfelejtkezni – az ajkainkról! Az itt található bőr jóval vékonyabb és finomabb, mint az arcunk többi részén, ezért jóval sebezhetőbb és könnyebben károsodik az UVA/UVB sugarak hatására.

A megfelelő, fényvédőt tartalmazó Labello ajakbalzsam használata Labello Hydro Care Ajakápoló SPF 15 használata kétféle védelmet biztosít. Egyrészt megóvja ajkaidat a fájdalmas napégéstől és a kiszáradástól, másrészt fiatalos és egészséges megjelenést nyújt ajkaid számára, kiküszöbölve az idő előtti öregedés jeleit.

Nem számít, hogy mennyire hidratálod és ápolod az ajkaidat. Napfényes időben a veszélyes UVA/UVB sugarak miatt, ha nem véded bőrödet, nem lesz olyan sima és egészséges, mint amilyen lehetne.

Hogyan találd meg az ideális, fényvédő tartalmú ajakbalzsamot

Világos bőrre magas UV szűrővel ellátott ajakápolót használj, a Labello Sun Protect SPF 30 Ajakápoló, nemcsak a napsugarakkal szemben nyújt védelmet, de hidratál is.

Száraz, berepedezett ajkakra az intenzíven ápoló Labello Med Repair SPF 15 Ajakápoló ajánlott.
labello-férfiaknak-aktív-ápolás

A férfiaknak is szükségük van ajakvédelemre!

A Labello Active for Men Ajakápoló SPF 15 kifejezetten a férfiak számára lett kifejlesztve. Nemcsak az UVA/UVB sugarak ellen véd egész nap, de mivel színtelen és nem lesz fényes tőle a bőr, senki nem fog arra gyanakodni, hogy ajakbalzsamot viselsz!
nő-víz-alatt
5 alkalom, amikor UV szűrős ajakápolót érdemes használni

Úszás

A veszélyes UVA/UVB sugarak visszaverődnek a vízfelszínről miközben úszol, így magasabb a bőrkárosodás kockázata. Ezért mindig tarts magadnál UV szűrős  ajakápolót, mint a Labello Hydro Care Ajakápoló SPF 15, amikor úszni mész.
nő-hosszú-hajjal-a-parton
5 alkalom, amikor UV szűrős ajakápolót érdemes használni

Napozás

A napozás az egyik legkiemelkedőbb időszak, amikor fényvédő tartalmú ajakbalzsamot érdemes használni. Ha elfelejted bekenni az ajkaidat, kiszáradhatnak, dehidratáltak lesznek, ami hosszú távon idő előtti öregedéshez vezet, valamint növeli a bőrrák kialakulásának kockázatát.
mosolygós-nő-autóban-ülve
5 alkalom, amikor UV szűrős ajakápolót érdemes használni

Vezetés

A legtöbben elfelejtkezünk a fényvédelemről, miközben vezetünk. Bár az autóüveg blokkolja az UVB sugarak többségét, az UVA sugarak átjuthatnak a felületen, és bőrkárosodást okozhatnak. A Labello Sun Protect Ajakápoló SPF 30 mindkettő ellen védelmet nyújt.

nő-élvezi-a-kertészkedést
5 alkalom, amikor UV szűrős ajakápolót érdemes használni

Kertészkedés

Kertészkedés, ásás, fűnyírás közben, a szabad levegőn hajlamosak vagyunk elfelejtkezni a perzselő napsütésről. Bizonyosodj meg arról, hogy fényvédővel ellátott ajakbalzsamot használsz, mielőtt kimész a napra.

5 alkalom, amikor UV szűrős ajakápolót érdemes használni

téli vakáció

Nem csak nyaraláskor van szüksége az ajkainknak fényvédelemre. Ha szereted a téli sportokat, mint a síelés vagy a snowboardozás, bármennyire is hideg van, érdemes fényvédős ajakbalzsamot használni, mivel a hó visszaveri a sugarakat, így két szögből is érik az arcodat.