5 TIPP, HOGYAN ÉLVEZHETED A GYEREKEKKEL GONDTALANUL ÉS BIZTONSÁGBAN A VÍZPARTI NAPOZÁST

A gyermekbőr nagyon érzékeny, mégis szeretnéd élvezni velük a napot, és szeretnél vidám emlékeket hazavinni a víz partjáról. Íme 5 gyors tipp, hogyan hosszabbíthatod meg a kellemes vízparti napozást a gyerekekkel.

NAPSÜTÉS & GYEREKEK

1. LEGYEN TARTALÉKOD

Ha a családdal a vízparton vagytok, a főbb programpontok közé tartozik a szaladgálás, az úszás, a pancsolás és sok más vicces dolog. Ezektől azonban a gyerekek megéheznek és megszomjaznak, ezért ne felejts el csomagolni tízórait, gyümölcsöt és ivóvizet. Ettől lesz energiájuk további örömteli és szórakoztató órákat eltölteni a napsütésben. 

2. AZ ÉN VÁRAM, AZ ÉN HÁZAM & VIDÁMSÁGGAL TELI VÖDÖR

A vízparti játékok remek lehetőséget nyújtanak, hogy mindannyian együtt legyetek. A NIVEA két tippjével még jobban szórakozhattok a napsütésben: 

  • Remek móka homokvárat építeni, de mi legyen, ha elkészült? Hozzatok otthonról pár formát, és építsetek fel egy középkori falut. Biztassátok a gyerekeket, hogy ássanak köré mély vizesárkot, hogy megvédje a tengeri kalózoktól! 
  • A "Töltsd meg a vödröt!" szórakoztató játék az egész családnak. Először alakítsatok ki két csapatot, és tegyetek le két vödröt messzebb a víztől. Majd próbáljátok meg váltóban, kézzel megtölteni a vödröket. Az a csapat nyer, amelyiknek először telik meg a vödre vízzel!

3. KÉSZÍTS ÁRNYÉKOT

A napsütés délben a legerősebb, ezalatt húzódjatok árnyékba. 

  • Ne felejtsd otthon a napernyőt, ami jó szolgálatot tesz ebben az időszakban. 
  • Csomagolhatsz szórakoztató kifestőt vagy valamilyen társasjátékot is. 

4. FÉNYKÉPEZZ, FÉNYKÉPEZZ, FÉNYKÉPEZZ

A víz mellett eltöltött pillanatok a legvidámabbak közé tartoznak, ezért ne felejtsd otthon a fényképezőgépedet, hogy legyenek majd színes emlékeitek mindenről. 
Indítsd be a fantáziád, ha kezedben a napozókrém – rajzolj a gyerekek hasára szmájlikat, fotózd le, és csak utána kend el alaposan. 
Csak vigyázz, hogy a gyerekek ne játszanak a fényképezőgéppel, nehogy homok vagy víz kerüljön bele! 

5. GONDTALANUL A NAPON

A nap megtisztítja a gondolatainkat, és sokan nagyon szeretjük a meleget is, amit nyújt. Nagyon fontos azonban, hogy megvédjük tőle az érzékeny gyermekbőrt. Használd ezért a NIVEA Kids Sensitive gyermekeknek szóló termékcsaládot. 

  • Gyengéd összetétele érzékenyen óvja a bőrt, nem tartalmaz tartósítószert, parfümöt, sem színezéket. 
  • A NIVEA Kids Sensitive gyermekeknek a legmegbízhatóbb UV-szűrőt tartalmazza a leghatásosabb védelemért. 

Így gondtalanul élvezheted a gyerekekkel a napsütés okozta örömöket.