Készülj az őszre hygge tevékenységekkel

#HYGGEWITHNIVEA A hygge életstílus leginkább a borúsabb időben mutatkozik meg igazán. Az ősz ideális időszak arra, hogy bekuckózz otthon, és elfoglald magad valamilyen mindfulness tevékenységgel.

HYGGE TEVÉKENYSÉGEK A BORÚSABB IDŐKRE

Hogyan kapcsolódj be a hygge tevékenységekbe, és mit csinálj ősszel.

HYGGE ŐSZI TEVÉKENYSÉGEK NEKED

A dán hygge életstílus a kényelemről, a tudatos életvitelről és a nyugalomról szól. Arról, hogy tölts el minél több minőségi énidőt, találd meg a belső békéd, és hogy élvezd ki az élet apró örömeit. 

Néhány őszi tevékenység segít, hogy elérd a boldogságnak ezt a szintjét. Helyezd magad kényelembe otthon, készíts magadnak egy csésze teát, és lassulj le egy kicsit, hagyd magad mögött a határidős teendőket. 

Ősszel, mikor a levelek elsárgulnak és a nappalok egyre rövidebbek, helyezd magad kényelembe otthon, és élvezd azokat a tevékenységeket, amelyek melegséggel töltenek el. Így, amikor hazaérkezel egy vidám nap végén, azonnal élvezheted otthonod melegét és megnyugtató hangulatát.

Összegyűjtöttünk Neked néhány igazán kellemes hygge tevékenységet, amelyektől az ősz lesz a kedvenc évszakod. Adj magadnak egy kis énidőt, relaxálj és élvezd ki maximálisan a mindennapjaidat.


Hygge által inspirált őszi tevékenységek

hygge-kotes-tevekenyseg

Tanulj meg kötni!

A kötés első ránézésre frusztrálónak és bonyolultnak tűnhet, de aztán hamar rájössz, hogy valójában nemcsak megnyugtató, de egyben kifejezetten hatékony kikapcsolódás is, mivel az eredmény azonnal látható.
hygge-almaszedes-tevekenyseg

Szedj almát!

Tölts el egy kis időt a szabadban, és fogadd be minden szépségét. Az almaszedés például egy vidám hygge tevékenység, amelyet akár egyedül, akár a barátokkal vagy a családdal együtt is végezhetsz. Térj haza egy nagy kosár frissen szedett almával, és légy kreatív. Almás pite, almakompót, cider — a lehetőségek tárháza végtelen.
hygge-halanaplo-tevekenyseg

Írj hálanaplót!

Egy hálanapló megtanít az apró örömöket befogadni az életben, és megfelelő perspektívában látni mindent. Íme egy mókás gyakorlat, próbáld ki: állítsd be az időzítőt egy-két percre, és ezen időn belül írj le mindent, amiért hálás vagy abban a pillanatban. Rá fogsz jönni, hogy mennyi mindenért mondhatsz köszönetet az életben!

Tanulj meg relaxálni a hyggevel!

Engedj magadnak egy fürdőt!

Semmi sem pihentetőbb, mint hazatérni egy fárasztó nap végén, és engedni magadnak egy jó meleg fürdőt. Fogd meg a kedvenc könyvedet, kapcsolj be egy pihentető zenét, és engedd, hogy a habos víz körbeölelje a bőrödet!
 
hygge-enido-tevekenyseg

Teremts énidőt!

Mikor volt utoljára olyan alkalom, amikor csak magadat kényeztetted? A rohanó hétköznapok között nagyon fontos, hogy találj időt saját magadra, és legyen egy-egy olyan nap, ami csak rólad szól, amikor jól érzed magad, amikor jut időd még a bőrápolásra is. Egy olyan nap, ami ellazít, ami segít, hogy kikapcsolj és feltöltődj. A bőröd és az elméd is hálás lesz érte!
hygge-olvasas-tevekenyseg

Szánj időt arra, hogy elolvass egy jó könyvet!

Bár az olvasás nagyon pihentető, ráadásul számos új világba repít el minket, sajnos ritkán szánunk időt arra, hogy csak úgy leüljünk és olvassunk. Függetlenül attól, hogy egy régi nagy kedvencet olvasol újra, vagy egy eddig ismeretlen könyvre esik a választásod, élvezd a hygget, kuckózd be magad a kanapén, és hagyd, hogy elragadjon a történet!
 

Tanulj még többet a hyggeről a NIVEÁ-val

hygge-outfit-otletek

HYGGE OUTFITEK NEKED

Amikor a napok egyre hűvösebbek, a ruhásszekrényed is átalakul. Puha textúrák és természetes színek uralják a stílusod. A különböző hygge outfitekben egy dolog mindig közös: szuper kényelmesek, és jól érzed magad bennük. Emellett természetesen jól is néznek ki! Olvasd el útmutatónkat a hygge őszi outfitekhez.
hygge-ajandek-otletek

HYGGE AJÁNDÉKÖTLETEK

Amíg a hygge lényege, hogy a saját életedet kényelmessé tedd, addig a mindfulness koncepciója megtanít, hogy másokra is gondolj. Ahogy mondják: oszd meg, amid van, és gondoskodj másokról. Tedd barátaidat és családodat boldoggá hygge meglepetésekkel. Fedezd fel kedvenc ajándékötleteinket!