HYGGE AJÁNDÉKÖTLETEK NEKED

#HYGGEWITHNIVEA Hallottál már a hyggeről? Élvezd a nyugodt életet, és gondolj másokra is. Íme néhány ajándékötlet, egy kis figyelmesség, amivel boldoggá teheted a barátaidat.

HALMOZD EL SZERETETTEL A BARÁTAIDAT – HYGGE STÍLUS

Hogyan tedd boldoggá a barátaidat kedves kis hygge ajándékötletekkel?

Hallottál már a hyggeről? A dán érzés mindent magába foglal, ami a békés, nyugodt életet jellemzi és azokat a tevékenységeket, amelyek boldoggá tesznek. Mi tehetne boldogabbá annál, mint hogy figyelmes ajándékokkal halmozod el a barátaidat, és így egy kicsit jobbá teszed az életüket? 

Az ajándékozáshoz nincs szükség különösebb alkalomra. Egy olyan kis gesztus, ami azt üzeni, hogy ""Rád gondoltam"", tulajdonképpen sokkal többet jelent, mint egy születésnapi vagy karácsonyi meglepetés. Azt jelenti, hogy megláttál valamit, ami arra a kivételes emberre emlékeztetett. A hygge filozófiájának követése abban rejlik, hogy élvezed az élet apró örömeit, valamint, hogy egy apró figyelmességgel kifejezed, mennyire fontosak számodra a szeretteid.

Összegyűjtöttünk néhány ajándékötletet, amit a barátaid és a családtagjaid imádni fognak.


Hygge inspirálta kényeztetés a barátaidnak

hygge-macaron-ajandekdoboz

MACARON ÉDESSZÁJÚAKNAK

Ki nem szeret néha egy kis édességet enni? Ha többet adnál egy egyszerű doboz csokoládénál, a macaron tökéletes választás. Minden egyes darab más ízvilágot rejt magában, néhány szál virággal kombinálva pedig emlékezetes ajándék a szeretteidnek.
 
hygge-furdobombak-ajandekba

FÜRDŐBOMBÁK EGY RELAXÁLÓS SPA NAPHOZ

Amikor hidegebbre fordul az idő, mi sem lehet jobb egy lazító fürdőnél? És legyünk őszinték: ritkán szánunk arra időt, hogy egy hosszú, forró fürdőt vegyünk. Ajándékötlet egy pihentető naphoz: a különböző színekben és illatokban pompázó fürdőbombák igazán kedves meglepetésnek számítanak.

Még több kreatív ötlet egy kis NIVEÁ-val átszőve

hygge-gyertya-ajandekok

FÉNY A BARÁTAID OTTHONÁBAN

Alig van néhány olyan dolog, ami a hygge életérzést jobban szimbolizálja, mint a gyertyák. A mécsesek mindenki otthonába bensőséges, meghitt hangulatot varázsolnak, ezért tökéletes ajándék a barátaidnak. Adj hozzá egy kis pluszt, csempészd be a természetet az enteriőrbe fa gyertyatartók segítségével.
hygge-nive-ajandekdoboz

KÉSZÍTS NIVEA AJÁNDÉKCSOMAGOT

Mindenki szereti a bőrét kényeztetni egy hangulatos fürdőszobában. Egy alapos és tökéletes szépségrutin a hyggevel kezdődik. Szánj időt arra, hogy lelassulj, relaxálj, valamint, hogy magaddal foglalkozz. Ezt az élményt megoszthatod a barátaiddal is. Ajándékozz szépítőszereket tartalmazó piperecsomagot, amellyel ők is élvezhetik a kikapcsolódás minden percét.

Fedezz fel még több hygget a NIVEÁ-val

hygge-enterior-inspiraciok

HYGGE ENTERIŐR ÖTLETEK

Varázsolj hygge hangulatot az otthonodba! A hygge nem csak azokról a dolgokról szól, amiket teszel, hanem a megfelelő hangulat megteremtéséről is. Bolyhos textúrákkal, természetes elemekkel és több különböző fényforrással kényelmes sarkokat alakíthatunk otthonunkban. Tudj meg többet a hygge enteriőr inspirációkról!
 
hygge-tevekenysegek-inspiracio

ÉLVEZD AZ ŐSZT HYGGE TEVÉKENYSÉGEKKEL

Az ősz ideális arra, hogy egy kis békét csempéssz az otthonodba, az elmédbe és a testedet is lecsendesítsd. Szeles őszi napokra keresel vidám programot? Relaxálj, pihenj, és maximálisan élj meg minden pillanatot, erről szól a hygge. Összegyűjtöttünk Neked néhány őszi programot, ami elhozza a skandináv életérzést.