HYGGE ŐSZI OUTFIT ÖTLETEK

#HYGGEWITHNIVEA A hygge nem csak egy életérzés, hanem egy teljes életmód, ami magába foglalja a megfelelő megjelenést is. Inspirálódj trendi, őszi outfit tippjeinkkel.

SKANDINÁV STÍLUSÚ ÖLTÖZÉKEK NEKED

Hagyd, hogy magával ragadjon a hygge érzés, és fedezd fel a dán életstílushoz illő öltözeteket!

A hygge mindenhol jelen van az életben. A dán életstílus jelensége viharként söpört át az egész világon. Mindenki egyetért abban, hogy a hatalmas meleg takarók és párnák, a halvány fények, a gyertyák, valamint egy forró csésze tea kortyolgatása, miközben a kedvenc könyvedet olvasgatod, mindenkit boldoggá tesz.

De a hygge nem csak a nyugalomról, a kényelemről és a melegségről szól. A skandináv életstílus sokkal több annál, és ahogyan minden stílus, a hygge is megjelenik a divattrendekben.

Különösen akkor, amikor a nyár véget ér, és az időjárás keményebbé, hűvösebbé válik, akkor kerül előtérbe a hygge életérzés néhány trendi őszi darabbal.

Görgess lejjebb, fedezd fel hygge ihletésű őszi outfit ötleteinket, és legyél stílusos.


Legyél stílusos otthon is hygge ihlette outfitekkel

hygge-otthoni-outfit-otletek

OTTHON IS STÍLUSOSAN

Valósággal imádjuk a hidegebb évszakot. Egy szeles őszi napon nincs is jobb időtöltés annál, mint bekuckózni a kanapén egy csésze teával. Ilyenkor van szükségünk egy kényelmes outfitre, ami illik a hygge hangulathoz. Válassz natúr színű ruhákat, a szürke, a fekete és a barna tökéletesen passzol a skandináv stílushoz.
...

HYGGE OUTFIT TRENDEK EGY LUSTA NAPHOZ

Éppen esik odakinn, és otthon töltöd a napot pizsamában? Jól hangzik! Ha viszont szeretnél a szettedbe csempészni egy kis hygge stílust, válassz egy jó puha, oversize pulóvert és vászonnadrágot. A meleg árnyalatú, apró kiegészítők szintén illenek ehhez az öltözethez, és ne felejtsd el a gyapjú zoknit sem.

Még több hygge stílusú kinti öltözék

hygge-kinti-oltozek-inspiraciok

KINTI HYGGE STÍLUSOK

Az őszi divat a réteges öltözékek kombinációjáról szól. Csempéssz egy kis skandináv életérzést a szettedbe, dobd fel a kedvenc ballonkabátodat egy nagy szürke sállal, vegyél fel kockás pamutnadrágot, valamint egy kényelmes bakancsot, és ne feledkezz meg a nagyméretű táskáról. Tudtad, hogy az imádott esernyőd is szuper kiegészítő lehet?
hygge-kinti-outfit-otletek

ŐSZI SZÍNEK, HOGY FELDOBD AZ ÖLTÖZÉKEDET

Habár a dán hygge öltözködésben minimálisak a színek, nem szükséges mindig szürkét és feketét hordanod. Merj egy kis színt csempészni az outfitedbe. A sárga és a piros szintén stílusos. Válassz egy sárga kalapot és egy piros favágó inget.

TÖKÉLETES PÁROSÍTÁS

hygge-ihlette-oltozekek
A hygge és a puha anyagok tökéletesen passzolnak egymáshoz. A dán életérzés mindig a kényelemről, a mindfulnessről és a szellemi békéről szól.
Mindegy, hogy bent töltöd az időt olvasással vagy kint élvezed a réz színű őszt, egy meleg és kényelmes szvetterrel soha nem lőhetsz mellé.

Tudj meg még többet a hyggé-ről a NIVEÁ-val

hygge-enterior-isnpiracio

HYGGE OTTHONI DEKORÖTLETEK

Bolyhos párnák, halvány gyertyafény és természetes elemek. A hygge arról szól, hogy kellemes hangulat megteremtésével a test és a szellem is megpihen. Ha szeretnéd a dán életérzést otthonodba csempészni, hygge dekorötletekért nézd meg útmutatónkat. Tudd meg, hogyan teheted otthonodat békésebbé és boldogabbá.

HYGGE TEVÉKENYSÉGEK KÉNYELMES ŐSZI NAPOKRA

Még több hygge inspirációt keresel? Mit szólsz néhány vidám programhoz egy esős napon? A hideg, szeles őszi idő nem feltétlenül rossz. Íme néhány ötlet relaxáláshoz és vicces őszi programokhoz, hogy teljesen ki tudj kapcsolni testileg és szellemileg egyaránt. Nézd meg hygge tevékenységeket bemutató útmutatónkat.