NIVEA Urban Skin: a városlakók védelme

Méregteleníts: ints búcsút bőrödön a környezeti hatásoknak. Az élet a nagyvárosban tényleg meg tud látszódni az arcunkon - ez az ok, amiért fontos olyan termékeket használni, amelyek védik a bőrt a környezeti hatásoktól.

Miért van szüksége a városi bőrnek különleges gondoskodásra?

Tagadhatatlan, hogy a városi élet a nyüzsgésről szól, de rengeteg olyan faktor is van, amely rossz hatással van a bőrre.
Bőrápolás a városban

A rohanó városi életmód nem jár kéz a kézben a sugárzó bőrrel

Túl könnyű elveszni a városi élet zűrzavarában - kora reggeli találkozók és kései programok a város fényei között, nagyon kevés idő jut a kikapcsolódásra és a lazításra. Mindez hatással lehet a bőrre, és hozzájárulhat a korai öregedéshez és a foltokhoz.

A városi élet hatásai az arcbőrre

Rengeteg ok van arra, hogy szeresd a városi életet - a rangos galériáktól és múzeumoktól kezdve, a munkádon át a késő éjszakai időtöltésig, amelyeket a barátaid és a bulihelyszínek között tölthetsz, de bármennyire is szereted a városi életet, a bőröd nem biztos, hogy rajong érte.

A kipufogógáz-kibocsátás és egyéb szennyező anyagok nagy koncentrációja, komoly pusztítást okozhatnak a bőrön. Ha ehhez még hozzátartozik a száraz levegő a fűtött- és légkondicionált helyiségekben, a villódzó monitorok, előfordulhat, hogy a bőr kiált a táplálásért és a hatékony méregtelenítésért.

A gondos bőrápolás és az egyszerű életmódbeli változások nagy hatással lehetnek arra, hogy mennyire sugárzik a bőröd. A városi bőrápolás rutinszerű frissítése azonban segít a környezeti tényezők káros hatásainak csökkentésében. De nem ez az egyetlen módja annak, hogy egyszerűsítsük a városi életet - mutatunk még több trükköt a városi életmódhoz.

A városi bőrnek különleges szükségletei vannak

Alakítsd a bőrápolást a városi élet kihívásaihoz.
Városi bőrápolási tippek
5 dolog, amire a városi bőrnek szüksége van

Hidratálás, hidratálás és hidratálás!

A hosszú napok, a száraz levegő és szennyező anyagok hatásai valóban kiszáríthatják a bőrt. A hosszantartó nedvességet nyújtó nappali krém kiválasztása elengedhetetlen ahhoz, hogy a bőr rugalmas és hidratált legyen. A NIVEA Urban Skin intenzív hidratálást biztosít 48 órán keresztül.
Méregtelenítő arctisztítás
5 dolog, amire a városi bőrnek szüksége van

Alapos tisztítás

A szennyező anyagok nagyon erősen tapadnak a bőrre. A méregtelenítő tisztítás a legjobb módja annak, hogy alaposan tisztítsd a bőröd és frissnek érezhesd magad.
Antioxidáns tartalmú ételek
5 dolog, amire a városi bőrnek szüksége van

Antioxidánsok

Az antioxidánsok alapvető fontosságúak a bőrirritációk semlegesítéséhez és a környezeti hatások által okozott oxidatív stressz elleni védekezéshez - minden városlakó számára kötelező!
UV-védelem a városban
5 dolog, amire a városi bőrnek szüksége van

UVA/UVB-védelem

Bármerre is sodor a városi élet, a káros UV-sugárzás elleni védelemnek mindig elsődlegesnek kell lennie. Ezek a káros sugarak a korai bőröregedés elsőszámú okai, ezért elengedhetetlen a megelőző lépések megtétele, még akkor is, ha felhős az időjárás.
A bőr fiziológiás pH-értéke
5 dolog, amire a városi bőrnek szüksége van

A bőr fiziológiás pH-értéke

A megfelelő pH-érték létfontosságú a bőr megfelelő működéséhez. Soha nem szabad megsérteni a bőr káros környezeti hatások ellen védő bevonatát.

Ne hagyd, hogy a városi dzsungel rajtad is nyomot hagyjon

Van módja annak, hogy biztos legyél abban, hogy a lehető legjobb gondoskodást nyújtsd a bőrödnek. A NIVEA Urban Skin nappali és éjszakai krémje bio zöld tea kivonattal és hialuronsavval áll ellen a negatív környezeti hatásoknak, és segít a bőrt megvédeni, regenerálni.

Urban Skin Nappali Arckrém:

  • Antioxidánsokat tartalmaz a bőrt érő külső hatások ellen való védelem érdekében
  • 48 órás hidratálást biztosít
  • FF 20-at tartalmaz

Urban Skin Éjszakai Arckrém:

  • Az antioxidánsok speciális kombinációja semlegesíti a külső behatásokat
  • Méregtelenítő és regeneráló hatás
  • Bőrazonos pH-érték
  • Intenzív 48 órás hidratáló ápolás

Urban Detox Mask 1 Perces Méregtelenítő Arcmaszk:

  • Antimikrobiális formula, magnólia kivonattal és fehér agyaggal az enyhe, de hatékony tisztításért
  • Javítja a bőr megjelenését
  • Egyperces alkalmazás a bőr káros részecskéktől való megtisztításához
Városi bőrápolás

Fényesebb az arcod, mióta beköltöztél a városba?

A városlakók hajlamosabbak a fénylő bőrre, ezért számukra a bőr ápolásához extra védelem és regenerálódás szükséges. Ez azt jelenti, hogy tápláló bőrápolásra van szükség, amely gyorsan fel is szívódik.
Városi sikkes divat

A ragyogó arcszín a legjobb kiegészítő

A legjobb módja annak, hogy feldobd a kedvenc városi összeállításod, az, ha egészséges megjelenésű arcszínnel és hatalmas mosollyal viseled. Tudj meg többet a városi sikkes divatról és a stílus inspirációkról.