Fedezd fel a NIVEÁ-t!

Információt vagy termékeket a következő kategóriában:

Városi divat és stílus inspiráció

Városi divat és stílus inspiráció

Hogyan nézz ki mesésen a városban?

A városi élet az izgalomról és a sokszínűségről szól, a stílus pedig szerves részét képezi. Kövesd tanácsainkat, hogy kiemelkedj a tömegből.

A város az én kifutóm

Összeállítások és kiegészítők, amelyektől jól érzed magad - akár az irodában, akár a boltokban, akár a barátaiddal.

Mi a te illatod?

Mi a te illatod?

A tökéletes parfüm megtalálása minden nő számára elengedhetetlen, de különösen fontos a városban, ahol állandóan különböző illatok vesznek körül - kellemesebbek és kellemetlenebbek egyaránt. Ha találsz egy illatot, amit szeretsz, ragaszkodj hozzá, és tedd sajátoddá!

Városi kiegészítők városi lányoknak

Melyek azok a kiegészítők, amelyeket egy városlakónak soha nem kellene nélkülöznie?

  • Egy nagy vászontáska a válladon - egyszerű, sok minden belefér és divatos, ezek a táskák a legideálisabbak a munkahelyi kellékek, sminkek és kütyük tárolására. Fedezz fel még több hasznos trükköt a városlakók számára.
  • Kalap a fejeden - nem csak jól néz ki, de védi is az arcod a melegebb hónapokban.
  • Egy aktivitásmérő a csuklódon - ki ne akarná saját kezébe venni a dolgokat?
  • Egy pár kényelmes cipő a lábadon - minden elérhető távolságban van a városban, szóval nincs többé szükséged magassarkúra, amik soha nem is néztek ki jól.

Stílusos haj és smink a városban

Ragyogó bőrrel és tökéletes hajjal megállíthatatlan leszel!

Városi hajtrendek, hogy kitűnj a tömegből

Egy szuper frizurától garantált, hogy azonnal észrevesznek! Próbáld ki ezeket az egyszerű, de nagyszerű városi trükköket!

  • Konty - hajtsd le a fejed, és az ujjaiddal fogd össze a hajad magasan egy lófarokba. Fogd meg a lófarkat a végén, ezután csavard meg, és csinálj egy csomót, majd rögzítsd a helyére csatokkal.
  • Hullámos haj - használj balzsamot a nedves hajon, mielőtt megszárítod. Ezután válaszd el a tincseket, csavard be, majd rögzítsd őket. Folytasd, amíg az összes tincs be nincs csavarva. A csavarók eltávolítása előtt szárítsd meg a őket. Javítsd az egészet a természetes megjelenésű hullámokért hajlakk segítségével.
  • Fényes haj - kezdd a nedves haj, fejhez közeli fésülésével, és csinálj egy nagy választékot. Dörzsölj némi zselét a kezedbe, használd az ujjaidat, hogy szétoszthasd a hajon, mielőtt újra fésülnéd. Ezután használj hajlakkot.

A NIVEA Európa legkiválóbb bloggereivel dolgozik azon, hogy közösen felfedezzék az egyszerű, de nagyszerű hajtrendeket. Nézd meg frizuratippjeinket!

4 előny, melyet a NIVEA URBAN SKIN termékcsalád nyújt

EXKLUZÍV AJÁNLATOK ÉS SZÉPSÉGÁPOLÁSI TIPPEK

*Kötelezően kitöltendő mező