Nem kell többé kiszáradt bőrtől és fakó hajtól szenvedned

Nem kell többé kiszáradt bőrtől és fakó hajtól szenvedned:

TUDJUK, MI SEGÍTHET!

Az évek múlásával minden nő kezdi felfedezni magán a különféle változásokat. A hajunk fakóbb és kevesebb lesz, arcbőrünk ragyogása alábbhagy és a rugalmassága sem a régi már, lassan egyre gyűrödtebbek leszünk. Miért következik be mindez? Ha megállítani nem is lehet, azért le lehet lassítani? Hát persze! A helyes ápolással (szinte) csodákra vagyunk képesek.

Miért változik a testünk?

Ezt egyikünk se kerülheti el. Normális, hogy a bőrünk veszít rugalmasságából és hajunk se olyan sűrű már, de miért van ez? És leggyakrabban mikor következik be mindez? A nőknél a legnagyobb változások kéz a kézben járnak a menopauzával, amely során csökken a hormonszint. Ezzel együtt szintén alábbhagy a keratin termelése a hajban, illetve a kollagén és az elasztin képződése a bőrben. Olyan anyagokról van szó, amelyeknek köszönhetően eddig bőrünk rugalmas, feszes és üde volt. 

 

Az érett bőrnek megvannak a maga speciális tulajdonságai

Hogy bőröd minél tovább szép maradjon, a megfelelő ápolásban kell részesíteni. Jusson eszedbe, hogy az érett bőrnek intenzívebb hidratálásra és elegendő mennyiségű kollagénre van szüksége. A bőrápolás ugyan több időt fog igénybe venni, de nem fogod megbánni. Egészséges és élettel teli arcbőr lesz a jutalmad! 

Érett arcbőr

Új termékcsalád kifejezetten érett nőknek

Mivel nagyon jól tudjuk, hogy a kortól függetlenül minden nő gyönyörűnek akarja érezni magát, új NIVEA Cellular Expert Lift termékcsaládot fejlesztettünk ki, amelyet kifejezetten érett nők számára terveztünk. Bőrük megérdemli az érzékeny ápolást. Ez a termékcsalád 3 terméket tartalmaz, amelyek forradalmi összetétele képes „rákényszeríteni“ a bőrt arra, hogy kezdjen újra saját hialuronsavat, elasztint és kollagént termelni.

Érett arcbőr

Ezek a nők az idő múlásával csak szebbek lettek!

Azt mondod, hogy ötven után már csak lefelé megyünk a lejtőn, és a szexepilünket is visszavonhatatlanul elveszítjük? Tévedés, minden korban gyönyörű lehetsz. És ne gondold, hogy ezek csak üres szavak, ismerd meg azokat a hölgyeket, akik annak ellenére tündökölnek, hogy már régen elmúltak 40.

Helen Mirren színésznő szép példája annak, hogy öregedni méltósággal is lehet, és érett korban és tündökölhetünk a vörös szőnyegen. A James Bond filmek híres „M“-jének, Judi Denchnek a korát sem találnád ki. A 60+ -os modell, Tatiana Nekliudova külsejét is számos fiatalabb kolléganő irigyli. 

Érett arcbőr
CELLULAR EXPERT LIFT NAPPALI ARCKRÉM
NIVEA Cellular Expert Lift
NIVEA Cellular Expert Lift Nappali arckrém aktiválja a bőrsejteket, ugyanakkor az FF 30-nak köszönhetően óvja is a bőrt a napsugaraktól.
CELLULAR EXPERT LIFT ÉJSZAKAI ARCKRÉM
NIVEA Cellular Expert Lift
NIVEA Cellular Expert Lift Éjszakai arckrém hialuronsavat tartalmaz, amely hidratálja és regenerálja a bőrt. A bakuchiol segít feszesebbé tenni a bőrt és csökkenti a ráncokat. 

A fáradt hajon segít a változatos étrend és a házimaszk

Érett arcbőr

A hajban található keratin csökkenése kéz a kézben jár a növekvő életkorral. A keratinnak köszönhető, hogy hajunk mélyen táplált, fénylő és élettel teli. Ha már észrevetted, hogy a hajad veszített életerejéből és sokkal tapadósabb, ideje, hogy a saját kezedbe vedd a sorsodat.

Mindenekelőtt segíthet a kiegyensúlyozott és változatos étrend, aminek tartalmaznia kellene például a halakban és a tojásban található aminosavakat. Ne feledd az Omega-3 aminosavat sem! Ezek visszaadják a hajad ragyogását. 

 

Tippünk: Szánj egy kis időt magadra és próbáld ki az avokádóból készült házi hajmaszkot! Egy darab avokádóra lesz szükséged, amit nyomkodj szét, tegyél hozzá egy kiskanál olívaolajat és egy kiskanál mézet. Jól keverd össze és vidd fel a hajad teljes hosszára. Hagyd hatni 15 percig, majd mosd le alaposan samponnal. 


Kerüld a baklövéseket

Számos tanáccsal láttunk el, amelyek segítenek egy kicsit lassítani az idő múlását, de talán nem árt, ha azokat a helyzeteket is megemlítjük, amelyeket tanácsos inkább elkerülni, ha nem akarunk nevetség tárgyává válni. Leggyakrabban a következők történhetnek:
  • Répahaj: Ne teszteld a fodrászod színskáláját. A rikító színek se nem szexisek, se nem fiatalosak, ez zsákutca. A lila árnyalatok és a durva többszínű melírek kora (szerencsére) már régen lejárt. 

  • Erős smink: Az előző esethez hasonlóan ezzel sem fogsz fiatalabbnak látszani. Az érett nőhöz a visszafogott smink illik, amit feldobhat egy menő rúzs, de a kontúrt és az erős színeket ebben az esetben is inkább messzire kerüld el. Ezek nemcsak ízléstelen hatást keltenek, hanem a ráncokat is kiemelik.

  • Minél rövidebb, annál jobb: Talán mert a növekvő életkorral ritkul a hajunk, talán csak berögződés, de ha körülnézel, az ismerős 50-esek közül csupán nagyon kevesen viselnek hosszú hajat. Ez nagy kár! Az idősebb hölgyeknek is jól állhat a hosszú frizura. Csak oda kell figyelni, hogy egészséges legyen, és rendszeresen kell látogatni a fodrászunkat is. 
Érett arcbőr