Miért lényeges része a szépségápolásnak az arctisztító?

A por, a zsíros lerakódás vagy a smink eltávolításához megfelelő arctisztító termékek szükségesek. Ezekre azért van szükség, mert eltávolítják a nem kívánt szennyeződéseket az arcodról, mielőtt folytatnád a szépségápolási rutinodat. Számos bőrtisztító termék mélyebben is behatol a bőrbe, hogy hosszabb ideig tartsa tisztán a bőröd. 

Melyik a legjobb arctisztító a számodra?

Számos arctisztító terméket és bőrtisztítót kínálunk, hogy segítsünk kiválasztani a bőrtípusodnak legmegfelelőbb terméket. Minden általunk kínált arctisztítónak egyedi jellemzői vannak, amelyek segítenek a tiszta bőr megőrzéséhez vezető úton. Amennyiben a bőrödnek megfelelő legjobb arctisztítót kerested, megtaláltad! Ne keress tovább! Különböző típusú arctisztítók léteznek. Íme néhány:

- Arctisztító hab: Az arctisztító hab egyfajta arctisztító szappan, amely általában érzékenyebb bőr esetén használatos. Az arctisztító habot a bőr megtisztítására használjuk a szennyeződések eltávolítására, a bőrápolási rutin előtt. 

- Arctisztító tej: Az arctisztító tej egy könnyű, gyengéd arctisztító. Bizonyos arctisztítók, különösen a pattanásokat célzó termékek, túlságosan durvák, ami száraz bőrhöz vezethet. Az arctisztító tej használata után az arcod hidratálttá és puhává válik. 

- Arctonik: Az arctonik a bőr tisztítására, valamint a pórusok megjelenésének csökkentésére szolgál. Érzékeny bőrre is alkalmas, mivel gyakran nyugtató összetevőket tartalmaz. Az arctonik megtisztítja az arcod, így az készen áll a többi termék alkalmazására a tisztítás után.

- Arcradír: Amennyiben vegyes bőrtípussal rendelkezel, az arclemosó és arcradír a legjobb megoldás a napi szintű arc- és bőrtisztításhoz. Az arcradírok csökkentik a felesleges faggyút anélkül, hogy megbontanák a bőr egyensúlyát. Az arcradírban található hámlasztó részecskék megtisztítják a pórusokat és segítenek hosszú távon csökkenteni a szépséghibákat.

- Tisztítókendők: Az arctisztító kendők és micellás arctisztító kendők eltávolítják az arcról a port, a faggyú felhalmozódást, a zsírlerakódást és a visszamaradt elhalt bőrt. Az arctisztító kendő remek megoldás az alkalmi használathoz, hatékonyan segíthetnek távol tartani a fájdalmas piros foltokat. 

 

Zsíros bőr arctisztító

Amennyiben zsíros a bőröd és ehhez keresel arctisztítót, az arctisztító zselét javasoljuk. Számos arctisztító készülék termék még nagyobb zsírosodást válthat ki, és nem lesz a legjobb arctisztító a bőröd számára. A micellás arctisztítóink tökéletes megoldást jelentenek a zsíros bőr arctisztításhoz, mivel a micellák anélkül távolítják el a szennyeződéseket és zsírosodást, hogy kiszárítanák a bőrt.