Visszatérés a munkába

Visszatérés a munkába: hogyan készülj el reggelente pár perc alatt?

Ismét vár rád a munka? Tanuld meg, hogyan készülj el tökéletesen pár perc alatt. És már itt is van, ismét vár rád a munka. A GYES alatt gyakran alig vártad ezt a pillanatot, most azonban kicsit izgulsz. Ez teljesen normális. Hiszen az elmúlt két vagy három évben a gyermekednek szentelted magadat, és az életed teljesen másról szólt. Ne aggódj, biztos mindent remekül csinálsz majd.

Ha otthon is voltál a gyermekeddel, mellette nem sok időd maradt magadra. És most a háztartás és a gyereknevelés mellett még munkába is kell járnod. Hogyan foglalkozz még a szépítkezéssel is, amelynek köszönhetően hölgynek érezheted magad? Egyszerűsítsd le!

Villámgyors öltözködés és frissesség: hogyan?

Egész nap gyönyörűen frissnek és illatosnak akarod érezni magadat, az egész „fürdőszobai rituáléra“ azonban csak 10 perced van? Ne ess kétségbe. Már tusolás közben kényeztetheted magad. Az olyan termékekkel,mint a NIVEA Aloe & Hydration testápoló tej, közben hidratálod a bőrödet, és amint megtörülköztél, bőröd gyönyörűen illatos és puha lesz. Ráadásul arra sem kell várnod, hogy a testápoló beszívódjon, rögtön belebújhatsz az előkészített ruháidba. 

Havonta legalább egyszer szakíts időt igazi pihenésre. Próbáld ki a NIVEA házi wellness receptjeit.

Válassz egyszerű színeket és szabásvonalakat. És olyan anyagokat, amelyek nem gyűrődnek.

Gyermekednek teljesen mindegy, hogy koszos trikó és kinyúlt melegítőnadrág van rajtad, számára akkor is te vagy a legszebb a világon. Sajnos a társadalom azonban másképpen értékel. Szerencsére anélkül is elegáns lehetsz, hogy hosszú órákat áldoznál az öltözéked kiválasztására.  

Vagy ruháid karbantartására. Igaz, hogy a pamut és a len a legkellemesebb viselet a testnek, de állandóan összegyűrődnek. Ezért ideálisabbak számodra az elasztikus vagy a viszkóz anyagok, amelyeket nem kell mindig vasalnod, és nagyon lezser viseletnek bizonyulnak. Kiváltképpen egyszerű szabásvonalakkal és összeillő színekkel kombinálva. Ha találsz egy szép darabot, ami tökéletesen áll és nem gyűrődik, vegyél belőle egyszerre több különböző színűt is. Ennek köszönhetően a fegyvertárad gyorsan bővül majd, és nagyobb nehézségek nélkül tudod összeválogatni a szerelésedet.  


Sminkelés, ami csak pár percig tart

Emlékszel, hogy a tökéletes smink kedvéért akár fél órát is képes voltál eltölteni a fürdőszobában? Most minden oldalról elárasztanak a kötelességek, és ezt a luxust csak nagyon kevesen engedhetik meg maguknak. Ez azonban nem jelenti azt, hogy rendezetlenül is elindulhatsz dolgozni. Hiszen az arcodat pár perc alatt is ragyogóvá varázsolhatod, és nekünk van pár tippünk, hogyan fogj hozzá:

  • Make-up helyett használj könnyű BB krémet – ne töltsd az időt alapozóval és make-uppal, a bőrödet egyszerre egységesítheted és hidratálhatod. A NIVEA Bőrmattító nappali BB krém elfedi az összes bőrhibát és derűsebbé teszi a bőrtónust anélkül, hogy kiszárítaná. Pár pillanat és máris gyönyörű leszel. 
  • A szemedet hangsúlyozd csak szempillaspirállal vagy enyhe szemhéjfestékkel – nincs szükséged ecsetre, a szemöldök alatti területre vidd fel kézzel a szemfestéket, a szempilládat pedig húzd át egyszer a spirállal. 
  • A legnagyobb rohanásban elég a rúzs is – és egészen modern leszel. A hangsúlyos rúzs azonnal felderíti az arcodat és senki sem fogja észerevenni, hogy nem volt időd sminkelni. Vészhelyzet esetére mindig legyen kéznél színezett ajakbalzsam, amely nemcsak hidratálja, hanem kellemesen színezi is az ajkaidat. Próbáld ki például a Strawberry vagy Watermelon Labello Színező ajakbalzsamot.

TIPP: Annyi teher van rajtad, hogy elájulsz a fáradságtól, mielőtt lemosnád a sminkedet? Készítsd oda az éjjeliszekrényedre a NIVEA Micellás arctisztítókendőt és mosd le az arcodat az ágyban. Csakis az alaposan megtisztított bőr áll majd készen reggel az újabb villámgyors szépítkezésre.

Várod már, hogy gyönyörűen elkészülve állj az új tapasztalatok elébe?  

 


NIVEA KÉK TIPPEK - Véletlenül túl sötét alapozót vettél?

Mindannyiunkkal megtörtént már, hogy túl sötét alapozót vettünk véletlenül. A NIVEA Kék Tippek segítségével ez a probléma is a múlté. A megoldás egyszerűbb, mint gondolnád!